Tinejdzeri i video igre

a i to sam igrao..i ono metro 2033

izgleda da sam zaboravio i šta sam igrao.. mada nisam prešao

neam pojma

ja skinem igru, uključim je.. igram 5 min i obrišem,.., koja god da je
evo jedino sad betmena mogu da igram a u zadnjih pet dana sam skinuo 10 igara i nijedna mi nije više na kompu xD
skinuo i prototype ponovo, da se zaebavam,al mislim da će me i to smoriti nakon 2 minuta :D

neam pojma

evo jedino sad betmena mogu da igram a u zadnjih pet dana sam skinuo 10 igara i nijedna mi nije više na kompu xD
skinuo i prototype ponovo, da se zaebavam,al mislim da će me i to smoriti nakon 2 minuta :D
Lol, Prototype je bezveze, razocaranje. Izgubio si vrijeme... :P
Jesi igrao Dead Rising, Killing Floor?

neam pojma

Ja sam krenuo sa Assassins Creed, ocu ponovo sva 4 dela da predjem :D

A kako mozes tog betmena da igras, cuo sam brdo odlicnih komentara, skinuo, upalio i skapirao da je krs... ne znam deco sta vas onde toliko privlaci

Jedino je dizajn negativaca divno uradjen, a i prica mi se cini ok, presao sam 30 posto

Ali gameplay, posebno borbe, grozno su odradjene

Ja sam je kupio, instalirao, igrao 30 min, izbrisao. Vratolomije i jesu zabavne, ali ocajna je, meni bar. Vise su se usredsredili na grafiku nego na ista drugo...

fak, ladno sam tripovao da pises o betmenu...znaci prototajp da ne skidam.... \\ebote imam potpuno drugaciji ukus za igrice od vecine... gotivim dead island koji je svima krs, kao i stronghold legends, a mrzim betmena na koga su se svi nalozili

haha ma SOPA će kitu ispušiti uskoro, veruj mi :)

Nego, THalione brate, igraj malo betmena videćeš kako je posle sve bolje i bolje, kada koristiš i gadgete u borbi, pa skačeš preko pola ekrana da drmneš oponenta..
Još side misije, pa ridlerova srranja, ma odlična igra :D
previše nudi
a meni je prototip bio zanimljiv kad sam ga i igrao i prešao, 2009 godine :D

Glup si
Prvo taj zakon nije usvojen,drugo on deluje samo na teritoriji SAD-a.
Pirate bay je recimo potpuno zasticen posto je njemu sediste u Evropi...

Zakon ce biti sigurno usvojen,ipak je SAD kapitalisticka imperija koja na svaki moguci nacin trazi da se ubira porez. Od pirateriije nemaju koristi vlastodrzci i oligarhija. Mozda ostane Pirate bay.al ugasice dosta dobrih stvari...Recimo na youtube ( koji ima sediste u Silikonskoj dolini) nece smeti da se okaci ijedna pesma ( ukoliko je kreator ne okaci sam ili nekome ne da dozvolu za to). Srbija ce biti oaza piraterije jos sigurnih desetak godina,al kako cemo mi moci da uploadujemo filmove i igrice kad ih gotovo niko ne kupuje :D

ne bi trebalo da ti zakone stupe na snagu, bela kuca je protiv toga, a i neki clanovi kongresa su se predomislili (mogu da pretpostavim ko ih je "predomislio" i sa koliko "napora" ), tako da mislim da u krajnjem slucaju moze da se dogodi da Obama stavi veto, valjda nije lud toliko da dozvoli taj zakon, ako mu je do drugog mandata...

Megaupload su zatvorili. Predpostavljam da ce slabijim drzava nametnuti svoj zakon,kao sto su nametnuli nama ili Iracanima da njihovi vojnici ako naprave neki zlocin da im se sudi u USA,a to je velika povreda suvereniteta. Pazite ovo. Uhapsili su 4 osobe iz Novog Zelanda. Kakve veze ima SAD sa NZ? To nije njihova teritorija koliko znam?
Veorvatno ce hapsiti sirom sveta.

Poslednja izmena:
Megaupload su zatvorili. Predpostavljam da ce slabijim drzava nametnuti svoj zakon,kao sto su nametnuli nama ili Iracanima da njihovi vojnici ako naprave neki zlocin da im se sudi u USA,a to je velika povreda suvereniteta. Pazite ovo. Uhapsili su 4 osobe iz Novog Zelanda. Kakve veze ima SAD sa NZ? To nije njihova teritorija koliko znam?
Veorvatno ce hapsiti sirom sveta.

Eto dokaz za sve pametne da ovaj americki zakon nece uticati na korisnike u Srbiji...Ja sam megaupload koristio vise nego rapid,torent ili bilo sta drugo...

Dajte neku jeb'ačku hororčinu da mi srce u ****** ode..
da nije previše matora igra.
a igrao sam Fear 1,2 Dead Space 1,2 Bioshock ...

Amnesia
Suffering (iscimaces se posteno)
Silent Hill (svi delovi, ako sam se za neku igricu posteno usro, to je ova)
Ako imas dovoljno jak komp, skinu emulator za Sony 2 i igru Fatal Frame, najzajebanija igra ikada, po meni. Imas samo aparat i setas se kroz kucu. Ubijas duhove slikajuci ih. Muzika ubija, mracna atmosfera... Ja sam napravio kobnu gresku igrajuci je iza ponoci sa slusalicama i u mraku. Nisam spavao 2 noci. Ako imas sony 2 jos bolje.

Back