Tinejdzeri i video igre

Pre na časovima Zuma... Pre, kada dobih prvi pc ono sa lopticom i sada...
8-ball-pool1.jpg

Od igrica jedino sto nekad opicim bilijar na gemjzeru (mada ni to nisam vec dobrih god. dana) ili odem nekad do igraonice gde mi radi drug...na kompu nemam igrica, smaraju me... :P

@DxD

Probaj http://gamezer.com/billiards/ mnogo je realan bilijar, mesec dana nakon igranja ovoga me niko u kraju nije mogao dobiti u pravom bilijaru... :lol: Znaci ubacivao sam i najteze lopte, strasno sta sam im radio... :D Sad sam malo losiji zato sto sam prestao da igram...

U tome je i fora, strpljenje a ne da ides okolo i rafalas jadne zivotinje...

Ne bi bio problem u strpljenju kada bi bilo vise zivotinja. A ne, setam pola sata pa ako naletim na neku...

Evo jos jedne koja je meni bila dobra (Posto sam se doselio iz Crne Gore u Nis, gde od pecanja na Nisavi nema vajde... Ova je bila spas (obozavam da pecam))

pro-bass-fishing-big.jpg

BTW

Rafal po jadnim (kompjuterskim, nikako zivim) zivotinjama deluje interesantno :D

Od igrica jedino sto nekad opicim bilijar na gemjzeru (mada ni to nisam vec dobrih god. dana) ili odem nekad do igraonice gde mi radi drug...na kompu nemam igrica, smaraju me... :P

@DxD

Probaj http://gamezer.com/billiards/ mnogo je realan bilijar, mesec dana nakon igranja ovoga me niko u kraju nije mogao dobiti u pravom bilijaru... :lol: Znaci ubacivao sam i najteze lopte, strasno sta sam im radio... :D Sad sam malo losiji zato sto sam prestao da igram...

Ja ne znam ni kako se ovo uključuje.. :rotf:

Ne bi bio problem u strpljenju kada bi bilo vise zivotinja. A ne, setam pola sata pa ako naletim na neku...

Evo jos jedne koja je meni bila dobra (Posto sam se doselio iz Crne Gore u Nis, gde od pecanja na Nisavi nema vajde... Ova je bila spas (obozavam da pecam))

pro-bass-fishing-big.jpg

BTW

Rafal po jadnim (kompjuterskim, nikako zivim) zivotinjama deluje interesantno :D

ehh pa ne znam.. Moze da se namjesti broj zivotinja na HIGH, pa meni nije problem naci zivotinje :D

Imam jedan drugi ribolov na kompu, al' je star :)

Hahaha BTV, ja tu ne vidim nista zanimljivo, (al' u sustini, ti si tu zivuljku ubio, nebitno kako)

Ja sam uzivala rafalajuci jedino u Godfatheru.. :D

ehh pa ne znam.. Moze da se namjesti broj zivotinja na HIGH, pa meni nije problem naci zivotinje :D

Imam jedan drugi ribolov na kompu, al' je star :)

Hahaha BTV, ja tu ne vidim nista zanimljivo, (al' u sustini, ti si tu zivuljku ubio, nebitno kako)

Ja sam uzivala rafalajuci jedino u Godfatheru.. :D

The Godfather, i to prvi dio. Ostali su nemaju onu draz kao prvi :D

Penumbra je imala momente straha,ali najvise sam se cimao na Condamned. Prvi put sam je igrao i odmah na prvoj misliji sam potamneo igru koja je sva u mraku do kraja da se skoro nista nije videlo i pojacao ton na maksimum i stavio sluske. Ja strasniju igricu u zivotu nisam igrao.
Dead space 1 i 2 sam presao zmureci,Metro je imao svoje momente u onoj biblioteci gde su oni besmrtni govnari a ja nemam vise filtera za gas masku. To je isto bio uzas,tu sam se bas cimao. Posle je bila laganica.

Poslednja izmena:

Back