- Poruka
- 12.955
thiefa mozes da igras na bilo kom kompu skoro..a ima 3 delova koje sam presao.ima hiljadu godina, mozda je izaslo otale nekoliko novih/zahtevnih delova..to nz.
ali prrva 3 moz bez frke
ali prrva 3 moz bez frke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oblivion bolji od Skajrima? Ololo, ne znam šta si ti igrao, ali igra u kojoj ti se veći deo glavnog questa sastoji u tome da putuješ kroz 5 milion gotovo identičnih Oblivion Gate-ova sa identičnim ciljem i identičnim protivnicima, nikako ne može da bude bolje od Skajrima. Ne kažem ni da je Skajrim nešto specijalno, ali bar je bolji od ovog smora od igre. A Manhunt je odlična igra za svoje vreme, ima sve elemente koji čine jednu igru dobrom, zanimljiva priča, interesantan gejmplej, dobra atmosfera, jedino je grafika malo lošija (čak i za to vreme), ali ko još gleda grafiku u Rockstarovim igrama.Skajrim je krsina koja ne moze da pripisa Oblivionu..
A,Manhunt ne preporucujem nikom ,posto je igra nevidjeno djubre ,cista tuga ,cemer i jad....
Neko je pitao za nesto slicno Blood Moneyu i odmah da ti kazem da tako nesto ne postoji ,tako da se strpi jos malo posto izlazi novi deo hitmana uskoro
Imas i Deus Ex (prvi) koji bi trebao bez problema da radi na starijem kompu.
A je l' zna neko kako se zove igrica slicna splnter cell-u samo sto je svaka misija na snegu ili u nekim malim kucicama?

Lako je reci![]()
okej, mozda ima i takvih slucaja 
a jos lakse uraditi...ovi sto imaju ribe, kako mislis da su nasli? narucili preko interneta?okej, mozda ima i takvih slucaja
![]()
Lako je tebi kad si pun samopouzdanja![]()
samopouzdanje
to ti nije nikakva fizicka iliti materijalna barikada.
to je samo obicna ODLUKA.
odlucis dal' ces probati ili neces..
sta moz da izgubis? ako se kojim slucajem previse izblamiras bices "slatki trapavko"
ako dostojanstveno ispusis bices "hrabri i nustrasivi lik" koji ce mozda nekom drugom prilikom da prodje kod te devojke
ako ti pa uspe...msm to je to![]()

Ja ne volim igrice uopšte, mada sam nekada dosta igrao razne šahovske.
Jesi igrao onaj gde se figure biju kad hoces da pojedes, pa moze i da se odbrani....

Nisam.
Deluje zanimljivo.![]()
Jedini sah koji je meni interesantan...

Meni je nekada običan bio poprilično zanimljiv. Sada me je smorio. Inače, ja sam tada improvizovao i usput smislio jednu svoju igru. Važe ista pravila kao i u običnom ahu samo je cilj dobiti mat, a ne matirati protivnika. Mada je možda to neko i pre mene izmislio, ali sam ja posle samostalno došao do te ideje.
Pa eto, neko bi mogao da napravi tako neku igricu. Ako već nije.![]()