Petar BSK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.059
Da odigramo nekad preko Gamerangera?![]()
Mozemo
Mada vise volim da igram 2 na 2 ( i vise) nego 1 na 1 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da odigramo nekad preko Gamerangera?![]()
Mada vise volim da igram 2 na 2 ( i vise) nego 1 na 1 
MozemoMada vise volim da igram 2 na 2 ( i vise) nego 1 na 1
![]()

@akuta
jel to levo mrtav trol?![]()
gajbi retko cs i betofildPogledajte prilog 221248
Ovo je moja omiljena igrica....extra je!Stvarno,najbolje napravljena igrica ikada....za ljubitelje strateških iggrica...cilj igre ja da što više produžite porodično stablo...pravite porodicu koju hoćete,njihovu kuću,ljudi idu na posao po vašem izboru a deca u školu...mogu da jedu,idu u wc,gledaju TV....mogu da imaju pirjatelje,idu u kupovinu,ma sve....ko rpava virtuelna porodica...

Zna li neko igricu na foru Skyrima?
Mislim, RPG ili first/third person igrica u srednjem vijeku. Ili u izmisljenom svijetu ali da su oruzja macevi, toljage, lukovi, sjekire, buzdovani...
Pa mislim Morovind i Oblivion su ti iz serijala Elder Scroll kao i skyrim tako da tesko mozes naci nesto blize od toga...(imas dagerfall i arenu(elder scroll)al nema sanse da to mozes da igras).
uz to probaj i.
Witcher 1,2,gothic,fable...
Imas masu izometriskih,mnogo dobrih Rpg-ova...al pitanje dal bi se to tebi svidelo(baldur's gate,planscape torrment,arcanum,icewind dale,NWN)..
Btw..probaj novi indie rpg Legend Of Grimrock stvarno nije los,u stilu je onih starih(bas starih rpg-ova(dungeon crawlera))tipa Eye Of Beholder...probaj.
Zna li neko igricu na foru Skyrima?
Mislim, RPG ili first/third person igrica u srednjem vijeku. Ili u izmisljenom svijetu ali da su oruzja macevi, toljage, lukovi, sjekire, buzdovani...
Morrowind i Oblivion sam igrao, ali je skajrim daleko bolji, vjerovatno jer sam prvo odigrao Skajrim pa je ostavio veci utisak.
Cek, zasto mislis da mi se ne bi svidjelo? Igrao sam baldur's gate kad sam bio u fazonu tih retro igara iz 90-ih i pocetka 20. vijeka, mnogo je dobra igra
Probacu i te, sad cu taman da guglam. Hvala![]()
nije klasicni RPG, ali, igraj Dark Souls
izlazi za PC za dve nedelje

Zavisi koliko slično tražiš. Nešto baš poput Hitmana ne postoji, ili bar ja ne znam za to, jer je Hitman stealth igra koji počiva na anti-stealth principima (skrivanje na otvorenom, uz pomoć prerušavanja), ali postoje druge, "normalne" stealth igre, kao što su Splinter Cell serijal, Thief serijal, Metal Gear Solid serijal, Manhunt, Chronicles of Riddick, gde je akcenat na skrivanju u senkama, i nečujnom ubijanju ili kompletnom izbegavanju neprijatelja (jer su neprijatelji prejaki i/ili glavni lik je preslab da bi ih engage-ovao u borbi na otvorenom), i imaš igre kao što su Assassin's Creed i Batman Arkham Asylum (i nastavak Arkham City) gde je podjednako moguće preći igru uz pomoć stealth pristupa ili na agresivni način, i u suštini ovakve igre više opraštaju greške nego ove prethodnog tipa. Pa, izvoli biraj šta ti se više sviđa.