Tinejdzeri i video igre

la noire i uncharted 3 bacam u kantu.

LA NOIRE:
1. voznja od tacke A do tacke B ili juris drugi auto, sve to vec ima GTA 3
2. istrazivanje, tipicno za avanture, samo malo vise ispolirano, no generalno dosadno
3. jurnjava, najdosadniji deo igre
4. pucnjava, smor
5. interogacija, nista u odnosu na pheonix wright

UNCHARTED 3:
1. button-mash borba (debilana)
2. stealth (dosadno)
3. platforming (moze slepacki da se igra)
4. bezanje
5. dosadni tps
6. puzzle

i sad sve to u krug. :roll:
uncharted 3 je doduse isti kao uncharted 2 tako da to vazi i za dvojku.

Poslednja izmena:
la noire i uncharted 3 bacam u kantu.

LA NOIRE:
1. voznja
2. istrazivanje
3. jurnjava
4. pucnjava
5. interogacija (neka bezvezna verzija pheonix wright-a)

UNCHARTED 3:
1. button-mash borba (debilana)
2. stealth (dosadno)
3. platforming (moze slepacki da se igra)
4. bezanje
5. dosadni tps
6. puzzle

i sad sve to u krug. :roll:
uncharted 3 je doduse isti kao uncharted 2 tako da to vazi i za dvojku.

I meni su ove igre dosadne :D

Upravo iz navedenih razloga

A evo sta sam nabavio, igram preko emulatora za PS2 na kompu, *** sto je na japanskom :D

01kz8.jpg

A nabavicu i ovo za PS3

256px-Another_Century_Episode_R_Cover.jpg

Ma ja sam sad odgledao ovaj anime i toliko mi prirastao za srce da nmg da se pomirim s tim da nema vise, a to je najvise zbog kraja koji iako je odlican ostavlja mnoga pitanja bez odgovora. I zato zelim jos da bih saznao te odgovore.

A slazem se za Skyrim, zaista je za klasu bolja od prethodnika :D

Dragons Dogma...:lol:,ti japanci nemaju mere.
Taj narod probija granice sunda,kica i nekreativnosti.....(cast izuzecima)

Ajde da se slozim sa vecinom (ali ne u potpunosti), ali da kazes da su Japanci nekreativni...

Odgledaj koji njihov film i poseti sajt gogoanime, i pogledaj samo koliko anima ima, i svaka je drugacija. Ako im nesto ne fali to je inspiracija i kreativnost :D

To je bar moje misljenje, a i neke najbolje igre su Japanske.

Ajde da se slozim sa vecinom (ali ne u potpunosti), ali da kazes da su Japanci nekreativni...

Odgledaj koji njihov film i poseti sajt gogoanime, i pogledaj samo koliko anima ima, i svaka je drugacija. Ako im nesto ne fali to je inspiracija i kreativnost :D

To je bar moje misljenje, a i neke najbolje igre su Japanske.

Aj da uzmemo anime kao primer...
Manje vise sve imaju teen protagonistu..
Koji je isfeminizira (i)ili nadrkan...E sad posebna kateogorija je kul...kod njih kul moze biti 2 stvari..Prva je navedena(nadrkan),druga je nezainteresovan..trece nema...moze biti i onako ceo pogubljen,nestasan i pravican(uvek ide zajedno)...

Radnje su im sablonske...Spanska serija sa teen kosmatim gay protagonistima sa puno tuce,treniranja,suza i znoja(sto bi rekla bebi dol)..Ako izuzmemo par bisera(kauboj bebob,akiru,NHK)...sve se svode na to.

Kreativnosti im nedostaje do granica...evo uzmimo sada igracku industriju....Vec 10 godina nisu napravili bukvalno nista novo(ako izuzmemo dark/demon souls(za to skidam kapu),trke i pes)...Kosmati,klinci koji se peglaju macevima od po 3 metra(bukvalno) i okrivaju da im je glavni neprijatelj otac koji im je ubio prijatelja(psa,kevu)ili sta vec......
I da zaboravio sam mekove...toga isto ima beskonacno i podjednako je smece....

Bili su revolucionarni....veoma davno..
Doduse i zapadni nisu mnogo bolji...zato igram stalker..

Uzeo sam da igram Dirt 3. Igrica je najbolja simulacija voznje koju sam do sada video.Napravili su je Codemastersi i mnogo je bolja i laksa igrica od CMR serijala.
Grafika je vrh,imas osecaj kao da vozis pravi reli (ja svaku mapu osim kamiona vozim sa pogledom iz kabine gde vidim svoj volan i menjanje brzina),jedino me nerviraju sto su poceli ko u NFS da ubacuju neka sranja sa driftovima,neka ludila ali to redovno preskacem jer skupim dovoljno poena u normalnom reliju da predjem na novi nivo igre.

Igrao sam Skyrim, al' cim sam dosao do veceg levela smorio itekako. Sad se trudim da instaliram Dead Island, los torrent skinuo, mada mislim da moze da se instalira...
Inace strategije su mi za odmaranje zivaca najbolje :D

Uuh ja sam od stronghold crusadera poludeo vec...igram ga bar jednom sedmicno proteklih 3 god

Skirmih nikad ne smori

steta sto su zasrali sa novim delom

A i m2tw kingdoms je super, a ni rome nije los

Bih ja ali ne znam kako... jedva sam ac broth namestio da igram preko neta, kako cu tek ovo :D

Ma lako je, mislim, najveci problem je napraviti skriptu da bi se to igralo, ali sve se da objasniti :D
Ti jedino sto treba je kad zavrsis svoj potez da snimis (objasnicu ti kako) i da posaljes meni taj sejv da ja nastavim i da odigram svoj potez, pa snimim i posaljem tebi.
Lako je, vidjeces ;)

Back