Tinejdzeri i droga (ili Sta biste probali)

U tinejdzerskim danima zapalio vutru,a malo kasnije probao i magicne pecurke,vise sam puta magicne,i jednom malu kolicinu dmt-a,inace ne pijem,ne pusim,nisam probao nista jace od vutre i od pecuraka,eto zdravo zivim.. Znam ljude koji su skrenuli od Alkohola,ne preporucujem da uzimate nista od ovog jedostavno zbog vasih roditelja i zbog okoline,ja sam se navikao na svakodnevne gluposti,price o navljacenju na nesto teze,o posledicama,a nista od toga ;) samo tracevi i lazi :) zbog toga se treba i paziti,jel ce vas svi gledati kao teskog narkomana,a onog koji pije,tog ce gledati kao cara,pazite se ;)

Sve sto sam probao je 100% natural,al ko **** ono sta nam priroda pruza,izmimo mi alkohol,spid,eks i ludujmo kao besmrtnici.. :confused:

Ти си ћоман за пример:super::klap:

Bila sam do pre 2 meseca cvrsto protiv cak i probanja trave jer smo se drugarica i ja toliko odvaljivale od alkohola (ne prevelike kolicine) da nismo bile sigurne sta ce da nam se desi. Ali eto, dodje leto i prva prilika :) Prvi put nista, drugi put extra euforija (smeh, tripovi, zabadanja), ali sam zato posle 3 puta zavrsila u hitnoj jer sam se onesvestila na sred ulice, iscepala glavu i bila out nekih 5 min. Inace, apsolutno nemam secanja na moj pad niti hitne i ako sam bila u nesvesti nekih 5 minuta. Zadnje secanje, idem kroz grad i pocinjem da tripujem a sledece pricam sa doktorom u hitnoj (i ta cela noc u hitnoj mi je u magli) :dash: Eto, od tada nisam ni jednom, nisam zavisnik, nemam zelju, ali apsolutno bih varila opet ;) Par tripa i malo smeha, nista strasno. Samo nikad vise u zivotu necu da uzmem shat, to me je i uradilo najvise zadnjeg puta... :cool:

Bila sam do pre 2 meseca cvrsto protiv cak i probanja trave jer smo se drugarica i ja toliko odvaljivale od alkohola (ne prevelike kolicine) da nismo bile sigurne sta ce da nam se desi. Ali eto, dodje leto i prva prilika :) Prvi put nista, drugi put extra euforija (smeh, tripovi, zabadanja), ali sam zato posle 3 puta zavrsila u hitnoj jer sam se onesvestila na sred ulice, iscepala glavu i bila out nekih 5 min. Inace, apsolutno nemam secanja na moj pad niti hitne i ako sam bila u nesvesti nekih 5 minuta. Zadnje secanje, idem kroz grad i pocinjem da tripujem a sledece pricam sa doktorom u hitnoj (i ta cela noc u hitnoj mi je u magli) :dash: Eto, od tada nisam ni jednom, nisam zavisnik, nemam zelju, ali apsolutno bih varila opet ;) Par tripa i malo smeha, nista strasno. Samo nikad vise u zivotu necu da uzmem shat, to me je i uradilo najvise zadnjeg puta... :cool:
a sto te murija zavela ko varioca:cry:

Vidi ti nje, tri puta riva i već hoće šatove?
Ti ko heroin da si uzela a ne neku travurdu. Svejedno, dosadna je vutra, halucinogeni su keva... travurda zna da donese gadan stond trip. Čurke majka i bogotac u jednom :worth:

Deco, dont do drugs if ya dont know how
A jbg, sad shvatam da je bila greska... :)
Ne znam sta mi je bilo, svi ostali su imali gadne tripove ali su bili ok, drugarica koja je bila samnom je videla svakakve stvari (utripovala) ali nije se onesvestila kao ja... mislim da bi mi bilo ok da nisam uzela j*beni shat... eh, sta da se radi, sad imam oziljak da me podseca... ;)

a sto te murija zavela ko varioca:cry:
Haha zamisli kad nije, nijedan pandur me nije video niti su ih zvali u hitnoj. Rekla sam doktoru da sam pila votku, cistu (ne znam odakle sam to u momentu uspela da izvadim onako odvaljena) i trazili mi samo ime, bez prezimena i cak mi ni licnu nisu trazili, provela noc tamo, infuzija i to i pustili me :)) Luda sreca :D

Ja opet neam pojma kako je to moguće... ebote, vario sam ko stoka ranije, preko sto puta zasigurno. I jeste nekad otežan hod, gadan stond, ali nikad nisam ni pao čak :lol:
A nem' pojma, mozda sam ja samo baksuz. Zadnje sto se secam pre black out-a je da ne mogu vise da hodam, pa sam sela na klupu i bilo mi je muka. Ustala sam i sledece secanje je jedno 40min kasnije u hitnoj. Kazu da sam posle pada (kad sam se osvestila) sedela i pricala, cak sam i u ambulantnim kolima sedela i pricala ali ja se toga ne secam... Krivo mi je sto se tako sve desilo, ali jbg, sve mora da se prodje u zivotu... ;)

Ja opet neam pojma kako je to moguće... ebote, vario sam ko stoka ranije, preko sto puta zasigurno. I jeste nekad otežan hod, gadan stond, ali nikad nisam ni pao čak :lol:

Brate, zadnjih 4 meseca sam duvao kao blesav i takodje nisam imao uopste takve tripove, desilo mi se da se odvalim od smeha (na nesto stvarno smesno) i kidam se tako 20 min. ali da imam tripove, padam i sl...lolypop

97fbc4_3372957.jpg

Back