DooE
Početnik
- Poruka
- 1
Da.Mozda kokain al cist iz kolumbije
Ne
Ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma gde, lupaš
kako ja nemam nikad takve tripove
niko od mojih nema takve tripove
oh
LSD iskustva, anyone?
necu pajdo i necu epidural ! realnost je keva sanjacu kad mrem
Dr Hofmanov đavo na žurci u kamenolomu na Avali. A osećaj se ne može opisati rečima. to mora da se proba. Sve je nežno prelepo i pahuljasto čisto. Zvuci i slike su druga dimenzija. Samo je loše kad zaboraviš kako se piški. Ko je radio esid zna.
Imam šeme za sve, od pečurki, koke, vutre, eksera, spida, do dopa, samo esid ne mogu, jedino što me zanima, jedino što mi treba 
Ja se zainatio da probam al' ne mogu da nabavimImam šeme za sve, od pečurki, koke, vutre, eksera, spida, do dopa, samo esid ne mogu, jedino što me zanima, jedino što mi treba
![]()

Sinoć baš pre spavanja sa jednom likušom na fejsu pričam o esidu, i sanjam jedan od ebeno najvećih snova ikad zabeleženih u moj Dream Diary
Uzeo esid, ortak mi dao bloter, krene da me radi već nakon 15 minuta, boje trepere, ljudske face izobličene, tope se do poda, ja trčim napolje da vidim ružu u dvorištu, pada mrak na oči, neka likuša-.... neka likuša ima udela u svemu tome. Pritom posle tog sna ponovo sanjam nastavak gde mi ortak priča šta sam sve radio. Haos u kući, pa se pojavi baba, ja tripujem normalnost a ona mene tripuje jer je sva izobličena.
Ebote, toliko je živ bio san da nisam mogao da se sastavim nakon njegovog završetka, nisam znao da l' je stvarnost ili šta kog vragaJoš sam posle sanjao neke zombije, pa profesorku koja se pretvorila u jednog i uz to mi govori kako će ona mene ubiti a ne ja nju, a ja je sekirom kasapim po glavi, sve bezuspešno jer rez nije dovoljan da joj znječi mozak.
To mi je kad spavam od 4-13h![]()
.E tebra imam toliku zelju da probam pecurke,jel bi mogao preko tebe mozda nekako,koliko kosta porcija?Ja se zainatio da probam al' ne mogu da nabavimImam šeme za sve, od pečurki, koke, vutre, eksera, spida, do dopa, samo esid ne mogu, jedino što me zanima, jedino što mi treba
![]()
EEE tebra imam toliku zelju da probam pecurke, ali ih je tesko nabaciti,jel bi mogao preko tebe nekako,koliko je porcija?Dr Hofmanov đavo na žurci u kamenolomu na Avali. A osećaj se ne može opisati rečima. to mora da se proba. Sve je nežno prelepo i pahuljasto čisto. Zvuci i slike su druga dimenzija. Samo je loše kad zaboraviš kako se piški. Ko je radio esid zna.
E tebra imam toliku zelju da probam pecurke,jel bi mogao preko tebe mozda nekako,koliko kosta porcija?
Dobro pa nisi ovde nekoliko dana i da te dobro poznajem 
EEE tebra imam toliku zelju da probam pecurke, ali ih je tesko nabaciti,jel bi mogao preko tebe nekako,koliko je porcija?
ma evo odma, samo mi kaži adresuDobro pa nisi ovde nekoliko dana i da te dobro poznajem
![]()

EEE tebra imam toliku zelju da probam pecurke, ali ih je tesko nabaciti,jel bi mogao preko tebe nekako,koliko je porcija?
E ljudi toliko imam zelju da probam pecurke,vidim neko od vas ima semu, jel bi mogao nekako preko vas,koliko kostaju?![]()
kilo 2000 evra
Po mojoj proceni kilogram pečurki bi koštao duplo više xD
zbog toga se treba i paziti,jel ce vas svi gledati kao teskog narkomana,a onog koji pije,tog ce gledati kao cara,pazite se