Dj-Ole
Zainteresovan član
- Poruka
- 303
Iskreno ne znam tacno bas svih 10 zapovesti,ali znam sta uopsteno stoji tu i trdim se da ih se pridrzavam i vernik sam.Posecujem crkvu s vremena na vreme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1. I zbog nečih tela koja ne trule sad bih ja trebalo da.... Verujem u čuda i postanem religiozan?Kako objašnjavaš onda tela pravoslavnih svetitelja?Sveti se stotinama godina vode kao mrtvi a kao što svi znamo,telo niti bilo šta u organizmu im ne trune...I,šta ćeš reći na to?Čim iskopam vest da su u Rusiji najveći naučnici Amerike po više puta skenirali"mrtvo"telo svetaca i videli da svagi organ stoji na svom mestu,okačiću link.
Nije ni čudo što se busaš protiv religija...Komunizam je najveće zlo ikada izmišljeno koje je masakriralo svoj i tuđ narod.![]()
Prvo bi trebalo da ti bude jakooo mnogooo ektremno dosadno.Ja cu da kazem samo da cestitam onima koji prave sami svoju veru i krce sami svoj put... Ne znam koliki mozak moram da budem da bih sve sam napravio...celu veru iz korena da sasecem i da pravim novu.
Prvo bi mi za to trebao dobar razlog...da vidim boga, verovao bih u njega, da nadjem snazan dokaz da bog ne postoji, ne bih verovao u njega....
Možda i postane svetac, kad propeva iz zemlje.A znate za ono kad su hteli Toseta Proevskog da proglase za sveca?![]()
1. I zbog nečih tela koja ne trule sad bih ja trebalo da.... Verujem u čuda i postanem religiozan?
Prvo bi trebalo da ti bude jakooo mnogooo ektremno dosadno.
Možda i postane svetac, kad propeva iz zemlje.
Tvoj izbor...Taj primer sam naveo samo zarad onih koji misle da Boga nema,a ko ne veruje dok ga ne vidi-nek' nastavi,široki mu drumovi.1. I zbog nečih tela koja ne trule sad bih ja trebalo da.... Verujem u čuda i postanem religiozan?
Masakrirani su od strane Katolika koji su potpuno unakazili hrišćansku veru i odstupaju od njenih ideala...Pravoslavlje u Srbiji je tek od skoro počelo da se širi pesnicom,i to legalizovanim vandalskim organizacijama kao npr.Obraz,1389 i sličnim njima.To što oni rade je divljačenje,rasizam i nacizam pod trulim izgovorom Pravoslavlja.2. I religije su jako veliko zlo. Zbog istih su masakrirani mnogi narodi. Nisi znao?
a njbolji su mi ovi poluvernici ili instant-vernici... kao verujem, ali baš se i ne pridržavam "božjih" pravila i dogme, tuc, muc... koji je smisao vere u nešto, ako to ne praktikuješ?!
Hmm...palo mi je neshto na pamet...
Da li vam je bitno da devojka/dechko bude iste veroispovesti ili ako u sluchaju da ste ateist da ima ista shvatanja kao i vi?
Hmm...palo mi je neshto na pamet...
Da li vam je bitno da devojka/dechko bude iste veroispovesti ili ako u sluchaju da ste ateist da ima ista shvatanja kao i vi?
Da li verujete u boga? Pridrzavate li se 10 bozijih zapovesti?Postite li? Posecujete li verske objekte ili ste samo nazovi vernici?
E vidish, ja sam ateist, a krshtena sam.Verujem u boga,postim redovno,idem u crkvu i sve to ... ali ... još nisam kršten![]()
E vidish, ja sam ateist, a krshtena sam.![]()
E vidish, ja sam ateist, a krshtena sam.![]()
Kunem se!Zakuni se?
Nisi ti kriva, nije ti majka znala da neces verovati u boga...hvala bogu da tei nije uradila nesto povodom deda mraza i sl...![]()
Kunem se!
A pa eto, moja majka za svaki sluchaj, nikad se ne zna...
@vnx man, obavili su to iz chiste formalnosti, a mozda i iz pomodarstva....
(kad bolje razmilim mozda su se odluchili za dete iz pomodarstva)![]()
Zashto bih menjala? Zar ja mogu da nateram sebe da verujem u prichice koje tje prodati crkva (tj. one su vekovima na trzhishtu)? Pa moji roditelji i nisu vernici...Pod hitno menjaj duhovno opredeljenje,da se ne zameriš roditeljima![]()
Pod hitno menjaj duhovno opredeljenje,da se ne zameriš roditeljima![]()
A ti menjaj avatarcovece pomislio sam da su to zenske sise.....sad me
![]()