Tinejdzeri i Bog!!

Kako objašnjavaš onda tela pravoslavnih svetitelja?:rtfm:Sveti se stotinama godina vode kao mrtvi a kao što svi znamo,telo niti bilo šta u organizmu im ne trune...I,šta ćeš reći na to?Čim iskopam vest da su u Rusiji najveći naučnici Amerike po više puta skenirali"mrtvo"telo svetaca i videli da svagi organ stoji na svom mestu,okačiću link.

Nije ni čudo što se busaš protiv religija...Komunizam je najveće zlo ikada izmišljeno koje je masakriralo svoj i tuđ narod.:kletva:
1. I zbog nečih tela koja ne trule sad bih ja trebalo da.... Verujem u čuda i postanem religiozan?
2. I religije su jako veliko zlo. Zbog istih su masakrirani mnogi narodi. Nisi znao?

Ja cu da kazem samo da cestitam onima koji prave sami svoju veru i krce sami svoj put... Ne znam koliki mozak moram da budem da bih sve sam napravio...celu veru iz korena da sasecem i da pravim novu.

Prvo bi mi za to trebao dobar razlog...da vidim boga, verovao bih u njega, da nadjem snazan dokaz da bog ne postoji, ne bih verovao u njega....
Prvo bi trebalo da ti bude jakooo mnogooo ektremno dosadno. :lol:

A znate za ono kad su hteli Toseta Proevskog da proglase za sveca?:lol:
Možda i postane svetac, kad propeva iz zemlje.

1. I zbog nečih tela koja ne trule sad bih ja trebalo da.... Verujem u čuda i postanem religiozan?

Prvo bi trebalo da ti bude jakooo mnogooo ektremno dosadno. :lol:

Možda i postane svetac, kad propeva iz zemlje.

Nop, trebaop bi da verujes u svece. A trulenje je samo deo procesa za postojanje sv(i)etaca...

I treba ti veoma dobra masta za smisljanje nove religije, nije to tako lako....:lol:

Tako je.:mrgreen:

Tvoj izbor...Taj primer sam naveo samo zarad onih koji misle da Boga nema,a ko ne veruje dok ga ne vidi-nek' nastavi,široki mu drumovi.
2. I religije su jako veliko zlo. Zbog istih su masakrirani mnogi narodi. Nisi znao?
Masakrirani su od strane Katolika koji su potpuno unakazili hrišćansku veru i odstupaju od njenih ideala...Pravoslavlje u Srbiji je tek od skoro počelo da se širi pesnicom,i to legalizovanim vandalskim organizacijama kao npr.Obraz,1389 i sličnim njima.To što oni rade je divljačenje,rasizam i nacizam pod trulim izgovorom Pravoslavlja.:thumbdown:

1. Бог тиме показује на Земљи да сједињавањем са Њим, ми трулеж нећемо бити!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. Свети су они који траже славу за Бога а не за себе, постоје свети људи који нису проглашени, па се зато слави празник Свих Светих

Poslednja izmena:
uz sve tamne strane komunizma - unifikaciju mišljenja, policijsku državu, političke obračune... gušenje religije je retko svetla strana...:mrgreen:

a njbolji su mi ovi poluvernici ili instant-vernici... kao verujem, ali baš se i ne pridržavam "božjih" pravila i dogme, tuc, muc... koji je smisao vere u nešto, ako to ne praktikuješ?!

Poslednja izmena:
Verujem u Boga,krstena sam,slavim slavu,postujem tako neke obicaje koji postuju moji i mislim da se sve to nosi iz porodice!E sad ,da sam bas nesto veeeliki vernik i nisam priznajem!Ne idem tako cesto u Crkvu iako me grize savest al posle zaboravim!sta cu ...bar priznajem!I valjda postujem one ,,krupne,, Bozije zapovesti!

Hmm...palo mi je neshto na pamet...
Da li vam je bitno da devojka/dechko bude iste veroispovesti ili ako u sluchaju da ste ateist da ima ista shvatanja kao i vi?

Ima takva tema, ali da odg. Bitno mi je. Necu da glumim neku dobricu i da teram foru kao "vazna je ljubav", koliko god bila vazna ljubav vazno mi je i koje je veroispovesti. Ako bih se zaljubio u neku npr. muslimanku, bio bih sa njom kol'ko tol'ko, ali u vezi vencanja bih joj u startu rekao da to moze samo da sanja...;)

Hmm...palo mi je neshto na pamet...
Da li vam je bitno da devojka/dechko bude iste veroispovesti ili ako u sluchaju da ste ateist da ima ista shvatanja kao i vi?

Apsolutno nebitno...znam da je veroispovest vazna ako si vernik,ne znam koliki da si vernik a da neces osobu samo zbog toga sto je druge veroispovesti dokazuje nesto drugo...a svi znamo da Bog kaze da se ne prave razlike medju ljudima,,,to je najprostije kako da vam objasnim!
meni je to apsolutno nebitno!

Back