VENIX

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Srećna Nova godinica, dragi i mili prijatelju. Da te uvek Sreća prati kroz životne Puteve, Dobronamernost dragih Ljudi, Zdravlje jako i Ljubav velika Ljudi koje ti voliš i koji tebe vole. Neka ova godinica i dragi Božić, donesu ostvarenje svih tvojih Zamisli.

  Budi mi dobro i čuvaj se.

  Neka je Osmehić na tvojem Licu, uprkos svemu. Jer Pobednici ponekad gube Bitke ali dobijaju i Ratove. :)

  Puno pozdrava za Tebe, dragi prijatelju & tvoje Najmilije. :zag:

  2012-christmas-night-backgrounds-for-powerpoint.jpg


  sng-413x294.jpg


  :zmeda:
  http://2.***************/-vR2QcDiWS1c/Tq_zg4XZWnI/AAAAAAAABvA/1zGm0-ytMFs/s1600/fall-leaves%255B1%255D.jpg

  Stigla jesen....:) Nadam se da dobro si, drugić, gde god da si i da ćeš brzo da se vratiš. :)
  Ja sam opet tu, vratila sam se. Gde Ci mi ti, šta radiš? Šta se to dogodilo, pa te ovoliko vremena, nema? Nedostaješ. Ljubim. Budi dobro i čuvaj se, mislim na tebe. :-*******
  Brinem za tebe, jesi li mi dobro. Nedostaješ, dragi prijatelju. Nadam se da je sve ok. Šta god zatreba, tu sam. Budi mi dobro. :cmok2:
  Kako si mi, Venixić? Iskljucene su, jer je tako najbolje, po mene. I to je to. Kako si mi ti? Da li ti se stabilizovalo stanje odnosno zdravstvena situacijica? HvaJa sto si brinuo i pitao sta, kako i zasto, p amakar i u reputacijici. Lepo je znati da sam barem nekome ovde falila. Nadam se da si mi dobro i da je sve krenulo na bolje. Kako su tvoji, kako poslic? Nedostajao si mi, dragi prijatelju i naša lepa komunikacija. Budi mi dobro. :cmok2:
  HvaJa na bonici i na bozanstvenom komentaru.Što bi rekli, daj Boze.Iz tvog pisanija u Božije uši, da sve bude tako. Budi mi dobro. :cmok2:
  Kada udješ na tvoje profilče, ne vidiš slikicu sto je na profilu , te spajalice malene u obliku srca? Evo, ja udjoh sada na tvoje profilče, meni se prikazuje. :think:
  Nadam se da si mi dobro, Venixić. Evo jedne lepe slikice, da tu ilepša današnje veče, vidi samo kako je lepa...Stavlja osmehić na lice, za lepo raspoloženje. IzvoJi:
  6a00d8341caca853ef01053722e543970b-800wi
  :zag: & :cmok2:
  @Komsinica Hexy

  Uzivanje ni u jednom trenutku nije bilo dovedeno u pitanje. :D Kako je u Australiji ? Nadam se da je lepo i da uzivas. :D :zag:

  @Lulnica i lmhotep

  Vaistinu Vaskrse sa malim zakasnjenjem. :D
  Lepo, lepo komšija, bar se nauživaj u tim dalekim i egzotičnim krajevima.
  A ja eto konačno stigla do Australije ;)

  :cmok2: :cao:

  Nije ni važno.Meni su ti poeni sasvim nebitni i služe isključivo u svrhu zabavnih aktivnosti. :D

  :bye:
  Nije mi dozwolio da ti wratim ne znam zasto. , . . . :eek:
  hwala na cokoladi, sto se ne odmaras malo. . . ? ?
  Radi se mnogo ... Neretko i po 20 sati dnevno.Posao,obaveze,putovanja vezana za isti i tako uglavnom.Uglavnom sam ili u vazduhu ili na autoputu. :D Ponajmanje kod kuće.A i kada navratim,obično dodjem na kratko.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top