zeljena
Poznat
- Poruka
- 9.293
E pa toliko o organizaciji....katastrofa....
A za tim snova...
A za tim snova...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sve cestitke za TIM SNOVA.

Mozda nisu hteli, jer nisu obezbedili uslove

Hej pa supeeeeer! Bas mi je drago, ali i zao sto su pomesali.... Znaci sada imamo cetiri pehara
Ja se nesto ne secam da su dodelili nagrade za najlepse uredjen prostor odnosno stoMozda nisu hteli, jer nisu obezbedili uslove
![]()

Ti si jedno veliko, ogromno srce i ovaj Forum bi bez takvih kao ti bio jedno sasvim obično mesto.Sve neshto razmishljam o ovoj poslednjoj nagradi, ne znam zashto ali mislim da je Maja vrlo skromna, ziri je probao njene "shamponeze"inace retko koji kolac pored njih moze stajati kao neki po starinskim receptoma, ja pravila one salcice kiflice i lindzer, ali nisam htela da iznosim na probanje, nisu bash reprezentativno izgledali mada su bili ukusni i to im je izgled, ali one njene "shamponeze" su stvarno lepo i neobicno izgledale, ne znam kakav im je bio ukus jer nisam pribala, ali je ziri probao bash te "shamponeze" shto je valjda bilo sudjeno jer bash su oni probali sve kolace tamo, a i ostali su izgledali lepo ali svakodashnji kolac, znaci nishta neshto novo tj staro po starinskim receptima, zato Majo tj Smeh molim te da ipak priznash da si zasluzna za ovu nagradu shto je meni posebno drago, a josh draze mi je shto se ne gurash, ne isticesh i shto ipak nagradu najavljujesh kao nagradu za zene iz Tim-a snova.Pa mozda sam i rashirila komentar ali nemogu a da ne kazem svoje mishljenje...![]()
Meni je žao što nisu svi kolači sa stola stavljeni na tanjir, ali ispoštovala sam i vašu volju i želju da tako bude.
. Meni je to bilo dovoljno i bilo mi je drago da je, bar, probao kolač i da ga je ukus zadovoljio... Nema šanse da oni sve probaju!

sa sve maramicu i shajkacu

i opanci naravski...

Tooooooooooo!

Postavi li negde recept ove torte sa slika...? Ja ocima da je pojedem.Moze, i ja donosim kolace ,a moze opet i torta na degustaciju!
Ma srce si pravo. Da ne beše tebe kao i da nisam bio u Timu snova. imaš za ovo ne bonicu, nego što bi rekle Lale punu štaniclu. A o bakneši ke se dogovorimo. Ne mora Tim baš sve da zna...Espanjol interesuje me tvoje misljenje za moje dve strofe u himni, jesili prepoznao sebe?

Mamamajo, Poto, Jance i ostali odavde koje nisam pomenula pa valjda ste i vi deo Tima snova. Iako nismo uvek sve prisutne srca nam biju u istom ritmu.
Ocekujem da se sve opet skupimo u Beogradu, odemo na urucenje pehara i posle zajednicki proslavimo pobedu.![]()

A ŠAMPONEZE?Moze, i ja donosim kolace ,a moze opet i torta na degustaciju!