Teta Ira
Domaćin
- Poruka
- 4.376
Pojescu se ziva sto su mi samponeze promakle 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima dana, ponovićemo!Pojescu se ziva sto su mi samponeze promakle![]()

Ma šta greška zamena imena. Greška je što niste osvojile pehar za PRVO MESTOAli... ono što je novost za sve je da je došlo do greške i zamene imena, pa je umesto nas, u kategoriji "Najukusniji kolači po starim recepturama" kao trećenegrađeno prozvano udruženje pod imenom "Sveti Trifun" (niko nije izašao da primi nagradu ako se sećate) - umesto "TIM SNOVA"!
Svečano i zvanično vas obaveštavam da je TIM SNOVA pored svih nezvaničnih priznanja, osvojio i zvaničnu, treću nagradu u kategoriji "NAJUKUSNIJI KOLAČI PO STARIM RECEPTIMA"!![]()

Najbolje ste!

Filovati kremom, ne previše debelo, dodati drugi krug. Sve obmotati kremom i uvaljati u mlevene orahe. Na sredinu špricnuti tačku od roze fondona.Da... to je to. Original prepisan iz one sveske.Jel to ovo?
PAZI SAD![]()
ŠAMPONEZE
Krem:
-250 gr. butera
-250 gr. šećera
-5 žumanaca
Prokuvati, ohladiti i umutiti
Kora I:
-5 jaja
-120 gr. šećera
-100 gr. oraha
-20 gr. brašna
-250 gr. butera
Buter+ žumanca+ šećer+ ulupana belanca spojiti, dodati ostali materijal, razvaljati i peći na 175 stepeni 15- 20 min.
Kora II:
-250 gr. brašna
-120 gr. butera
-70 gr. šećera
-1 žumance
Umesiti testo, razviti, izvaditi modlom krugove, peći na 175 stepeni 15 min.
Dalji postupak:
Ispečenu prvu koru ohladiti i vaditi krugove (podrazumeva se isti prečnik)Filovati kremom, ne previše debelo, dodati drugi krug. Sve obmotati kremom i uvaljati u mlevene orahe. Na sredinu špricnuti tačku od roze fondona.
Fondon I:
-250 gr. šećera
-50 gr. meda
-malo vode
Fondon II:
-Sok od pola limuna
-prah šećer
-i naravno roze boja
Važna napomena: Služiti posle 48 časova da bi dobile pravi ukus i mekoću.

I mi tebe volimo!Citam sve sto pise i ne mogu da objasnim sve sto mi se desava. I dalje cu se pojesti sto nisam dosla jer bi onda stolovi sigurno bili na mestu. Nesto mi kaze da ni Danijela2 nije bila jer bi ih ona pohapsila.
Strasno mi je kako su se ljudi ponasali, al ipak smo mi drzava gladnih i strasno je kako su pogasili neke narodne kuhinje a tamo je ljudi sve vise...
Neizmerno sam srecna zbog svega sto ste osvojile i to bez veze u ziriju ili kakvih usluga, pokazale da na festivalu uvek druga i treca pesma postaju hit!
I tako sam ponosna sto vas poznajem!
Ljubac

' Poješću sve kolačiće' 
Aha, a ovamo pilići, pilići...Pa znate li kad bi uz piliće saznale ikad šta su šamponeze?smehicccccc,ja zaboravila samponjeze,a ja ih pakovala na tacnu,gresna mi dusa,e nek se neko jos jednom smeje na racun besne gliste da ga vidim samo.Tiha voda breg roni pa ti vidi de ces.ljubim te i duboko izvini sto mi u prvom momentu samponjeze nisu pale na pamet.zato prilikom sledeceg susreta neces proci bez njih,da se najedem i pamtim za ceo zivot,a stvarno ih nikad nisam probala.Ljubim vas sve drage moje divne dusice koje su se nesebicno udruzile svoje znanje za istim stolom.
Iskustvo čini svoje, puno prakse, degustacija i sl. 

Kako sadMa šta greška zamena imena. Greška je što niste osvojile pehar za PRVO MESTO
Čestitke svima od srca.Najbolje ste!
![]()
Najbolje ste!
[/? A kam' gi ovde pevac? 

Hvala Daco, pravi si drugar. Meni je najvažnije (ponavljam) što sam bio u društvu najlepših, najnasmejanijih i u svakom pogledu najboljih kokica na sajmu. Da da Bog da se mi još duuuuuuuugo srećemo i razbucavamo namrštenu konkurenciju. Ono što mi je od svega najdraže je da ni loša organizacija nije mogla da nas slomi. Jurili smo, snalazili se, improvizovali i sve vreme se smejali i zezali. E, to je ono što čini Tim snova velikim i nepobedivim. Ljubim vas kokice!kokice ga opkolile pa jadan ne dolazi do izrazaja,pevac je deo temelja jednog divnog druzenja.

Kako sadNajbolje ste!
[/? A kam' gi ovde pevac?
Pa kud pevca da zaboravim?