daca_011
Iskusan
- Poruka
- 5.225
jel to ono:iza svake "dobre"koko stoji "uspesan" pevac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel to ono:iza svake "dobre"koko stoji "uspesan" pevac

eeee da bar umemo u tom smislu da budemo "dobre"koke

Proglašenje na licu mesta bi donelo mnogo radostiDivna vest!!! Ja sam u opštem ludilu (po običaju) ovih dana i sad sam tek saznala za nagradu. Čestitam svima i baš mi je žao što je došlo do propustaProglašenje na licu mesta bi donelo mnogo radosti
Divna vest!!! Ja sam u opštem ludilu (po običaju) ovih dana i sad sam tek saznala za nagradu. Čestitam svima i baš mi je žao što je došlo do propustaProglašenje na licu mesta bi donelo mnogo radosti
divna si ti.

Pa o toj' i pričam. Sam što se ove raskodakale pa ne čuju ni same sebe...Pa kud pevca da zaboravim?
Ma podrazumeva se, bez dobrog pevca nema ni uspešnih koka.

Hvala Vam puno. Lepši kompliment nisam mogla da dobijem. Već sam pričala s Majom o tome, s obzirom da nemam srca da rasturim tu celu priču (a nemam ni prostora da je čuvam), napraviću ponovo zamak (onaj s takmičenja se smazao), i bajku ću odneti negde gde će moći da ulepša prostor deciRemek dela nase Tiruriru me uvek vracaju na najlepse dane-na magiju detinjstva![]()
Tako ceniš?pa verovatno ono:ima se,moze se,kokice loze se....![]()

ma znam da tako razmisljaju ovi novokonponovani petlici,znamo mi da cenimo sta imamo samo da se ne opustite malo vas provociramo.
da sam razmisljala u tom pravcu sigurno nikad ne bih saznala da umem da pravim torte

Daco dobro je sto nisi razmisljala jer bi svet ostao uskracen za jednog vrhunskog umetnika u pravljenju i dekorisanju torti![]()

jel' neko kupio Praktiku?
nema veze... ima i ko jeste.
Pazi ovo:
![]()

Dame, sve čestitke!