TIM SNOVA: VAŽNO OBAVEŠTENJE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E pa toliko o organizaciji....katastrofa....

A za tim snova...
f1f20f75956538e35d470f9ym3.jpg

A sta kazete da mi formiramo udruzenje, pa da napravimo clanske karte.Majo nemoj da brines sto nisi bila, mi svi koji nismo bili prisutni, bili smo srcem tamo.
Cestitke za nagradu koju vam nisu urucili, a koju ste zasluzeno dobile.Veliki su ljudi koji znaju da se raduju malim stvarima i kojima je i druzenje veliko zadovoljstvo u zivotu.

Sve neshto razmishljam o ovoj poslednjoj nagradi, ne znam zashto ali mislim da je Maja vrlo skromna, ziri je probao njene "shamponeze"inace retko koji kolac pored njih moze stajati kao neki po starinskim receptoma, ja pravila one salcice kiflice i lindzer, ali nisam htela da iznosim na probanje, nisu bash reprezentativno izgledali mada su bili ukusni i to im je izgled, ali one njene "shamponeze" su stvarno lepo i neobicno izgledale, ne znam kakav im je bio ukus jer nisam pribala, ali je ziri probao bash te "shamponeze" shto je valjda bilo sudjeno jer bash su oni probali sve kolace tamo, a i ostali su izgledali lepo ali svakodashnji kolac, znaci nishta neshto novo tj staro po starinskim receptima, zato Majo tj Smeh molim te da ipak priznash da si zasluzna za ovu nagradu shto je meni posebno drago, a josh draze mi je shto se ne gurash, ne isticesh i shto ipak nagradu najavljujesh kao nagradu za zene iz Tim-a snova.Pa mozda sam i rashirila komentar ali nemogu a da ne kazem svoje mishljenje...;):heart:

Hej pa supeeeeer! Bas mi je drago, ali i zao sto su pomesali.... Znaci sada imamo cetiri pehara :super::super::super:
Ja se nesto ne secam da su dodelili nagrade za najlepse uredjen prostor odnosno sto :think: Mozda nisu hteli, jer nisu obezbedili uslove:think::think::think:

Ni ja se ne sećam te nagrade... mada mi je neka... mislim rzorica, rekla da su kategorije objavljene u poslednjem broju "Praktike" drugačije od onih na pozivu koji smo dobile... :think:
Ili su se predomislili ili je nešto drugo u pitanju...
Meni su, kad sam zvala, rekli da prvi put treba da dodele nagradu za najuređeniji štand... ne sećam se da su to i uradili.
Ali, ljudi... treba i njih razumeti!
Sve to je ogroman posao... prijave su telefonski, niko te ne obavezuje da kad se prijaviš - tamo i odeš. Šta mislite koliko ih se prijavilo pa odustalo? Dakle do dolaska na sajam nisu znali tačan broj izlagača... osim toga ostavili su jako dug rok za prijavu... čak do 25-og, znači tri dana pred samu manifestaciju. Mnogi (pa i mi) su se tek dtada zvanično i konačno prijavili. Ako je sudeći po brojevima - više od polovine!
Pa tamo ona gužva i haos... ne pravdam ih, ali razumem!
S obzirom da znam svoj osećaj kad sam saznala da ne dolazi janci... mogu da zamislim kako su se oni osećali kad su ustanovili da ima previše izlagača i da nema dovoljan broj stolova! Tvrde da ih Sajam nije obezbedio i sasvim je moguće.
A tek nagrade... Da smo mi činile žiri... i da nismo poznavale izlagače... ne bismo se složile oko pobednika jer je bilo zaista dosta torti u istom "rangu". Mogu misliti šta je tek sa kolačima. Mene je, npr. pored svih, najviše oduševio onaj Inkin (za koji je sama rekla da je "neugledan") koji izgleda sasvim obično... i da ne nabrajam.
Jednostavno, nije lako napraviti tako nešto, nama su omogućili da se lepo družimo, uzmemo po neku zahvalnicu i radujemo se nagradama i hvala im na tome.

Sve neshto razmishljam o ovoj poslednjoj nagradi, ne znam zashto ali mislim da je Maja vrlo skromna, ziri je probao njene "shamponeze"inace retko koji kolac pored njih moze stajati kao neki po starinskim receptoma, ja pravila one salcice kiflice i lindzer, ali nisam htela da iznosim na probanje, nisu bash reprezentativno izgledali mada su bili ukusni i to im je izgled, ali one njene "shamponeze" su stvarno lepo i neobicno izgledale, ne znam kakav im je bio ukus jer nisam pribala, ali je ziri probao bash te "shamponeze" shto je valjda bilo sudjeno jer bash su oni probali sve kolace tamo, a i ostali su izgledali lepo ali svakodashnji kolac, znaci nishta neshto novo tj staro po starinskim receptima, zato Majo tj Smeh molim te da ipak priznash da si zasluzna za ovu nagradu shto je meni posebno drago, a josh draze mi je shto se ne gurash, ne isticesh i shto ipak nagradu najavljujesh kao nagradu za zene iz Tim-a snova.Pa mozda sam i rashirila komentar ali nemogu a da ne kazem svoje mishljenje...;):heart:
Ti si jedno veliko, ogromno srce i ovaj Forum bi bez takvih kao ti bio jedno sasvim obično mesto. :heart: Meni je žao što nisu svi kolači sa stola stavljeni na tanjir, ali ispoštovala sam i vašu volju i želju da tako bude.
Istina je da sam imala priliku da popričam sa članom žirija pre nego što su probali kolače i da sam mu ukazala na to kako smo se trudili i oko tanjira na kome smo kolače doneli. Između ostalog, ispričala sam mu i za poreklo tog recepta (ima ga na Forumu, mislim da ima i posebna tema... recept je iz predratne beogradske poslestičarnice, iscepan iz stare knjige recepata) i da sam, prolazeći pored tog momka kasnije (zajedno sa tobom ;)), ukapirala da me "hvata pogledom" i obratio mi se sa osmehom i: "Probao sam!" Na moje: "I?", on je samo pokazao :ok:. Meni je to bilo dovoljno i bilo mi je drago da je, bar, probao kolač i da ga je ukus zadovoljio... Nema šanse da oni sve probaju!
To nisu bili jedini kolači na tacni, nije ni važno... Da ostali nisu valjali - verovatno ne bismo stigli do nagrade. ;)
Nisam ja previše skromna... samo smo svi imali priliku da učestvujemo (i) pojedinačno da smo to želeli. Odabrale smo da budemo u timu i nema šanse da bi mi bilo kakva lična nagrada bila draža od ove kolektivne - bez obzira koje kolače je žiri vrednovao!
Meni lično komantari i komplimenti tvog sina, kao i nekih od vas koje ste kolače probale - znače mnogo više od mišljenja bilo kakve komisije.

Iz Praktike su napravili propust.Treba ih razumeti,to je opsti haos,nemaju ni oni iskustva.Ali,nije to smrtna kazna pa da ne moze da se ispravi,ovo moze.Lepo,da se iskupe,da okupe kompletan Tim Snova,naprave reportazu o vama i uruce vam pehar.Oni samo da obezbede prostor,snimatelja i novinara,nista vise.Posluzenje donosite vi same.Tako svi dobijaju.Vi pehar i lepo druzenje,koje ste zasluzile,Praktika predivnu reportazu koju ce svi rado citati.Smeh,predlozi im to,mislim da ce prihvatiti.

Back