tetoviraj mi šoljouu i tacnouuu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Svaka tetovaza oslikava karakter onoga ko je nosi,bitno je da je izrada kvalitetna a motiv,po volji onoga ko se tetovira.Meni se sviđaju male, zanimljive i origanalne tetovaže , na nekom diskretnom delu tela .
Jok, pečeno jagnje za mog dragog MilutinaBolje teglu slatkog da tetovira. Da me asocira na slatko, da mi krene voda na usta.

Brate, aj realno, evo nek zvucim gadno, mislis da ce on kada mu se skine, da krene da desifruje tribal ispod pichona i da ce to da ga uzbudi? Sta to moze da nacrta da on odlepi i krene da je prevrce, mistiku, ko u nekom nastranom japanskom erotskom filmu okolo da bi iscitao citavu mi dji ping dinastiju na njoj? Pa makar i u malim suptilnim naznakama.Ja sam mislila na tetovažu samo za njegove oči a ne da time 'vaćam ' tipove![]()
Ne jedem pecenje.Jok, pečeno jagnje za mog dragog Milutina![]()

Tooo, brat. Komada nekoliko.makar i u malim suptilnim naznakama.

To ti je kao kada ti da da citas njen dnevnik a tek ste se upoznali. Taj dan sam bila snena al pomalo i njena.Tooo, brat. Komada nekoliko.![]()
Brate, ovih ostrica i krivina u ilustratoru mozes da nastancas koliko hoces.
Misterija je to,umetnicki iskaz onoga sto je umetnik u saradnji sa damom iskazao,istetovirao,ovekovecio.Brate, ovih ostrica i krivina u ilustratoru mozes da nastancas koliko hoces.
Sta je to? Zmaj? Ili mozda vetar?
Može da se nađe podosta gotivnih, suptilnih motiva. Krene od ideje.To ti je kao kada ti da da citas njen dnevnik a tek ste se upoznali. Taj dan sam bila snena al pomalo i njena.
Sta to znaci?
Ne znam da si lezb?
Ti mene ne poznajes. Potrudi se boulje
Brate, ovih ostrica i krivina u ilustratoru mozes da nastancas koliko hoces.
Sta je to? Zmaj? Ili mozda vetar?

Da da totalno je diskretno. Rukujes se s njom, ko da se rukujes s cvecarom.
Ko te tera da se rukuješ ? Izljubiš se 3x , ispoštuješ tradicijuDa da totalno je diskretno. Rukujes se s njom, ko da se rukujes s cvecarom.

E pokusavas da mi podmetnes da sam neotesani seljak ako ne volim tetovaze.Ko te tera da se rukuješ ? Izljubiš se 3x , ispoštuješ tradiciju![]()
Ma jok, čim ti ne jedeš pečenje, ne možeš biti seljak .E pokusavas da mi podmetnes da sam neotesani seljak ako ne volim tetovaze.
Ne jedam ga zato sto mislim da necu biti seljak, vec dobijem refleks za povracanjem kad ga probam.Ma jok, čim ti ne jedeš pečenje, ne možeš biti seljak .
Zezam se No, opusti seNe jedam ga zato sto mislim da necu biti seljak, vec dobijem refleks za povracanjem kad ga probam.