gde i kakve volite da vidite, i gde i kakve vam ne izgledaju privlacno na zenama ??? Generalno da li vas to privlaci ili ne zeni koju imate za partnera ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slazem seMogu da budu jako lepe i privlačne
Ova "moja" se nije usrećila sa tetovažama.. ali barem su joj grudi ostale netaknutekacite one za koje mislite da lepo stoje a i za one za koje mislite da nisu bas pogodile temu
Obožavam tetovaža kod djevojaka kao i pirsinge na najintimnijim dijelu tijela, to mi je baš onako sexy i privlačno.gde i kakve volite da vidite, i gde i kakve vam ne izgledaju privlacno na zenama ??? Generalno da li vas to privlaci ili ne zeni koju imate za partnera ?
Kako to misliš netaknute?Ova "moja" se nije usrećila sa tetovažama.. ali barem su joj grudi ostale netaknute![]()
stopala, glezanj, iznad guze, i recimo jos nanogica, topObožavam tetovaža kod djevojaka kao i pirsinge na najintimnijim dijelu tijela, to mi je baš onako sexy i privlačno.
Takođe npr sexy mi je i privlačna mi jePogledajte prilog 1388888 ova tetovaža Dakote Johnson na nozi.
Pa od.. tetoviranjaKako to misliš netaknute?
e poslacu ti jednu tetoviranu u inbox da cujem misljenje jel se usrecila s tetovazomOva "moja" se nije usrećila sa tetovažama.. ali barem su joj grudi ostale netaknute![]()
Sve top nema dalje.stopala, glezanj, iznad guze, i recimo jos nanogica, top
nisam tip za tetovaže, ali umeju da budu lepe i ribe sa njima da izgledaju super
I u kabrioletu ako su išarane bezveze i neplanski neće izgledati Bog zna kako.pre nego što neko požuri da kaže kako muškarci neće takve žene, najistetoviranija žena koju znam je udata za vlasnika tatu studija. mnogo im je loše kad ih vidim u kabrioletu
Sise i ne treba tetovorati.Pa od.. tetoviranja![]()
I u kabrioletu ako su išarane bezveze i neplanski neće izgledati Bog zna kako.
Nekom se to očito sviđa i to je sasvim u redu.ne, poenta je bila da ne vidim da ih je život nekako kaznio