Tetovaze na zenama??

Brate, aj realno, evo nek zvucim gadno, mislis da ce on kada mu se skine, da krene da desifruje tribal ispod pichona i da ce to da ga uzbudi? Sta to moze da nacrta da on odlepi i krene da je prevrce, mistiku, ko u nekom nastranom japanskom erotskom filmu okolo da bi iscitao citavu mi dji ping dinastiju na njoj? Pa makar i u malim suptilnim naznakama.
A ona se poturi u fazonu: nesh, dok ne provalish sta je.
:hahaha:

927ef6b7f5cd679ce469af50bcc0e38f.jpg
Kao neka ski staza i mapa centra gde se...

То и јесте суштина - "Све нам је на вољу, али да ли нам је све у корист"?
Вероватно се разне летње смеју што нисам дословно цитирао апостола Павла у првој посланици Коринћанима:
"Све ми је слободно, али није све на корист; све ми је слободно, али нећу да што овлада мноме".
Када порастем, волео бих да будем летњи. Прогресиван, да ми је све јасно и лако објашњиво и да се подсмевам старима, крезубима, необразованима, укратко верујућим.

Вероватно се разне летње смеју што нисам дословно цитирао апостола Павла у првој посланици Коринћанима:
"Све ми је слободно, али није све на корист; све ми је слободно, али нећу да што овлада мноме".
Када порастем, волео бих да будем летњи. Прогресиван, да ми је све јасно и лако објашњиво и да се подсмевам старима, крезубима, необразованима, укратко верујућим.
nemoj da to volis da budes, jer ces tad biti debil.

nemoj da to volis da budes, jer ces tad biti debil.
Иронија (грч. εἰρωνεία, eironeia — лажно игнорисање) је језички израз и стилска фигура којој је право значење речи - фино (прикривено) исмевање при ком се говори обратно од онога што би требало рећи (нпр. „мудра глава“, а говори се о глупаку); подсмех, поруга уопште.

Back