- Poruka
- 32.034
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ajde sad i jednu ovo je lepo, da se napravi ravnoteža.ovo je grozno, ne znam zašto bi odrasla osoba htela da ima infantilne ilustracije u Sara Kej stilu na sebi
grozozo
ovo je grozno, ne znam zašto bi odrasla osoba htela da ima infantilne ilustracije u Sara Kej stilu na sebi
Ajde sad i jednu ovo je lepo, da se napravi ravnoteža.![]()
Ukoliko se odlučite za uklanjanje tetovaže važno je da znate da mogu ostati ožiljci ili promene u boji kože na mestu sa kojeg je uklonjena tetovaža.
...ne privlači me ali uopšte...gde i kakve volite da vidite, i gde i kakve vam ne izgledaju privlacno na zenama ??? Generalno da li vas to privlaci ili ne zeni koju imate za partnera ?
Vidiš ume bit lijepo
a dronovi sve modernijiOd kada sam upoznao masu tattoo umetnica oguglao sam na tetovaže, sada mi dođu kao nešto svakodnevno![]()
to ona pederska potreba za ebanjem tuđeg i svog dupetaa dronovi sve moderniji![]()
tatu umetnicaOd kada sam upoznao masu tattoo umetnica oguglao sam na tetovaže, sada mi dođu kao nešto svakodnevno![]()
Hmmm?tatu umetnica![]()
evo i ćale se valja od smeha![]()