Tesla, VOX, FOX, Adler...

• Začetnik teme Začetnik teme do_ob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
to je cista matematika

dimenzije ekrana i rezolucija daju velicinu piksela

tako da je full hd svakako najbolje gledati sa pola metra odstojanja na 19 inca

i sto veca dijagonala to je utisak losiji

skupi proizvodi koriste tehnologije obmane , zamucivanje zbog kog ne vidite piksel

ali je slika zbog toga generalno losija.

od jeftinijih sam na adler tv-ima video te fore.

to je cista matematika

dimenzije ekrana i rezolucija daju velicinu piksela

tako da je full hd svakako najbolje gledati sa pola metra odstojanja na 19 inca

i sto veca dijagonala to je utisak losiji

skupi proizvodi koriste tehnologije obmane , zamucivanje zbog kog ne vidite piksel

ali je slika zbog toga generalno losija.

od jeftinijih sam na adler tv-ima video te fore.
Pritom smem da se kladim da 19'' monitorima FullHD ne postoji...tek od 21,5 tj.22..I ako sto sam ti vec rekao u jednoj temi..Ljuti se ili ne ali nemas pojma!

Nudis coveku losiji kvalitet i proiitom ga ubedjujes da je bolji ..?Zanimljivo... :rotf: Te barijante Fox, VOx nek kupuje ko ima para viska I zivaca ja jok! "nisam toliko bogat da mogu da kupujem jeftino"lepo kaze jevrejska poslovica...Jer oni kako su cicije su pametni ustvari...Kupujes kvalitetno 1 putna duze staze I to te dodje jeftinije nego losije/jeftinije 3 puta..
Ma brate i da zanemarimo cenu, jel moguce da se ljudi velikim ciframa zaslepe da ne vide razliku u slici u radnji kad kupuju

jel ti razumes engleski i skracenice

LMD-A170 v3.0 (LMDA170 v3.0)
17-inch cost-effective, lightweight Full HD high grade LCD monitor for studio and field use

pa odes i na specifikacije
Odustajem...Stvarno...Prvo si poceo sa tabletima, telefoniam...Sad ubacujes neke monitor koji uopste nisu klasicni monitorri..Nego neki hibridi..Odustajem...Ti s pglu kao noc I ja na tebe da gubim vreme nameru nemam

Nudis coveku losiji kvalitet i proiitom ga ubedjujes da je bolji ..?Zanimljivo... :rotf: Te barijante Fox, VOx nek kupuje ko ima para viska I zivaca ja jok! "nisam toliko bogat da mogu da kupujem jeftino"lepo kaze jevrejska poslovica...Jer oni kako su cicije su pametni ustvari...Kupujes kvalitetno 1 putna duze staze I to te dodje jeftinije nego losije/jeftinije 3 puta..
Ja ne znam gde vi kupujete televizore kad vas ubeđuju da je Vox bolji od npr LG ili Samsunga. Naravno da nije,ali za te pare je solidnog kvaliteta. Većina prodavaca će vam ponuditi prvo marke tipa Fox, Vox itd jer znaju kolika primanja imaju većina građana Srbije,a ne zato što su ti televizori bolji od poznatih marki. Ti ako imaš pare naravno da ćeš uzeti Sony ili LG tv,neće morati prodavac da te ubeđuje da kupiš jeftinije jer mu je valjda u interesu da proda što skuplju robu.

i ti lupetaš kao i on , petljaš babe i žabe , a nemaš pojma o čemu pričaš
čak i slabije marke imaju jače modele tv-a , ja lično posedujem FOX od 40" i ništa mu ne fali , slika je kristalno jasna a sada mu je već 4 godina , DLED ekran full HD od 200hz i šta je sada problem sa njim? Ništa !!! problem postoji samo u tvojoj glavi

Najveći proizvođač lcd panela je svakako Samsung , zatim LG , AU Optronics , CHI Mei svi svoje fabrike većinom drže u Kini , zatim Sharp u Japanu i firma CPT u Taiwanu , ovih 6 firmi drže 95% svetske proizvodnje LCD panela. FOX , Vox , Vivax , Adler, Toshiba i slični televizori koji se skalapju u evropskim zemljama većinom koriste Samsungove i LG-ove panele za televizore, AU Optronics koriste Acer i Benq, Sharp proizvodi panele za Sharp i Sony i neke modele telefona iz Apl-a, CPT - Panasonic i Hitachi ekrane.

i ti lupetaš kao i on , petljaš babe i žabe , a nemaš pojma o čemu pričaš
čak i slabije marke imaju jače modele tv-a , ja lično posedujem FOX od 40" i ništa mu ne fali , slika je kristalno jasna a sada mu je već 4 godina , DLED ekran full HD od 200hz i šta je sada problem sa njim? Ništa !!! problem postoji samo u tvojoj glavi
Ne mozes da me ubedis da je bas tvoj eto ispao bolji od svih koje sam video,to ne moze uopste da se poredi sa duplo skupljim modelima,a svako ko ima bilo koji krs u kuci koji je najjeftiniji uzeo uopste ne zna sta da gleda,on zaslepljen gleda sadrzaj i toliko mu mozak doseze,ne mozes da mu predocis kocke na vodi,vatri,zamucena zelena na fudbalskoj utakmici,kockice oko naslova koji prolaze i naziva kanala,to su osnovne stvari preko kojih moje oko ne moze da predje,onda kad vidis lepo lik coveka u publici na toj utakmici nije ti zao para i postede ociju

Back