Teretana ili biblioteka?

Da podsetim, jedno ne iskljucuje drugo.

To sto devojka ili momak se bave intelektualnim razvojem znaci da nemaju plocice, ravan stomak, ne znaci da su neki zapusteni da rodjena majka ne moze da ih pogleda.

Ili da pojednostavimo malo, da li bi ste voleli da neko sa kim ste fizicki izgleda bolje (opet, ne znaci da je glupa osoba) ili da ima intelektualne sklonosi a da nema savrseno telo, ravan stomak i sl.
Znaci i jare i pare, zlatna sredina, ali vise fizickog izgleda ili kefala?

my-insanity-before-and-after-pictures.jpg

nicole1.jpg

Pa sta znam, meni oboje deluju bolje na fotkama "pre". Mada mu je tetovaza bzvz.

Jedno ne iskljucuje drugo potpuno, ali jedno jeste prioritet nad drugim i to se da primetiti.
Na cemu vi radite, fizickom ili intelektualnom razvoju i koliko?
to nije tacno i ne primeti se osim kod ekstremnih primera....imas strebera koji dobro izgledaju glupsona koji dobro izgledaju raspalih glupsona raspalih strebera svega ima, ali generalno jedno ne iskljucuje drugo osim ako ne pricamo o nekim stereotipima i ekstremnim slucajevima ko sto vec rekoh. osim toga sta bi sa onim mens sana in corpore sano? :confused:

Pa da, a onda neko kaze: "ja ne volim te sto se rade u teretani" i prozovu ga (je) licemerom.

Ili neko kaze da voli punije zene i svi mu se smeju.

(Banalni primeri, moze da bude bilo sta).

Pa, pazi, i prozovu ih licemerima zato što će ti koji ne vole te koji se rade u teretani među prvima da se okrenu... Mene nikad niko nije prozvao licemerom kad sam rekao da nešto volim, jer ja to stvarno volim, ne pričam u prazno. Ima i toga. :)

Pa, pazi, i prozovu ih licemerima zato što će ti koji ne vole te koji se rade u teretani među prvima da se okrenu... Mene nikad niko nije prozvao licemerom kad sam rekao da nešto volim, jer ja to stvarno volim, ne pričam u prazno. Ima i toga. :)

Pa ako je neko licemer i okrene se prvi/a, onda ok. Ali ima nas kojima to stvarno nije nesto za cim se okrecemo, da kazem.

- - - - - - - - - -

Stvar ukusa, poenta je da ne izgledaju lose "pre", tj. "sacuvaj boze, ne mogu da ih ocima gledam, zapusteni i debeli, :bljak:"
Samo ilustrovani primer neke zlatne sredine, jer su se ljudi vezali ili za crno ili za belo.

Dobro, a daj sad fotke ovih iz biblioteke. :mrgreen:

Teze je naci slike ljudi iz bibioteka na Google-u. Sve su za poslovnu upotrebu sa modelima a ne sa ljudima koji su dosli.
Slazem se ja, sajam knjiga, blejanje nije isto kao i biblioteka, ali za potrebu diskusije morace da koliko-toliko posluzi.

Moram da te pitam onako bratski, da li si možda drogoš kojim slučajem?

Ne vređam, samo mi nije jasno kakve su vam ovo konstatacije?

Da, stvarno, može i isticanjem drugih kvaliteta osim izgleda, ali si ipak na prvo mesto stavio "od toga kad djevojka lijepo izgleda"... Nisam ja ni rekao da je to jedino bitno, ali kažem da je jako bitno. Ako neka ima 150 kila, noge u iks, ako ima ružan osmeh i tanku usnu, može da zna 25 jezika, da je pročitala svaku knjigu na svetu, da ima humora za izvoz, to kod mene nema šanse. To je kao sa seksom, dobar seks je 20% veze, loš 80%, tako i sa izgledom, dobar izgled je 20% stvari, loš 80%.

Tanka usna? :lol:

Mislim da ideš iz krajnosti u krajnost. Djevojke koje imaju 150 kila su još uvijek rijetke, barem kod nas, plus za takav izgled su same krive, jer neko ispod 25 godina da sebi to dozvoli je rezultat velike nemarnosti. Ista je stvar i sa ruznim osmjehom. Ali ako je malčice punija, to mi vala ne bi predstavljalo problem ako je nešto drugo na njoj lijepo. Tako da je sve individualno. A lično ne volim napucane barbike, silikonske ljepotice ili kako ih već zovu, neka je sve na njima savršeno, meni se to ne dopada.

Meni je bitno da je ona meni lijepa, da se meni dopada, makar se ne dopadala nikome drugom, to što se možda ne uklapa u standarde koje postavljaju urednici modnih časopisa i ostalih instrumenata globalne mašinerije, mislim da je to već nebitno. A da li će mi se neka djevojka dopasti, takođe je bitan i mentalni sklop.

Naravno da se ne osjećam uvrijeđenim, jedino što imamo različite prioritete. Ne smatram to tvoje pogrešnim, samo različitim.

Vidis ja mislio idu tamo oni koji vole knjige, imaju neku intelektualnu crtu, a ne samo najobicnije pomodarstvo.
Cast izuzecima naravno.

Pa ima i toga, naravno. Na Sajmu knjiga su knjige stvarno jeftinije i mnogo je bolji izbor, pa se isplati otici ako hoces da kupis nesto po povoljnijoj ceni. Ali samo da se zna da se medju snobovima Sajam smatra puckom zabavom, jer zamisli molim te, ko sve tamo ide.

Tanka usna? :lol:

Mislim da ideš iz krajnosti u krajnost. Djevojke koje imaju 150 kila su još uvijek rijetke, barem kod nas, plus za takav izgled su same krive, jer neko ispod 25 godina da sebi to dozvoli je rezultat velike nemarnosti. Ista je stvar i sa ruznim osmjehom. Ali ako je malčice punija, to mi vala ne bi predstavljalo problem ako je nešto drugo na njoj lijepo. Tako da je sve individualno. A lično ne volim napucane barbike, silikonske ljepotice ili kako ih već zovu, neka je sve na njima savršeno, meni se to ne dopada.

Meni je bitno da je ona meni lijepa, da se meni dopada, makar se ne dopadala nikome drugom, to što se možda ne uklapa u standarde koje postavljaju urednici modnih časopisa i ostalih instrumenata globalne mašinerije, mislim da je to već nebitno. A da li će mi se neka djevojka dopasti, takođe je bitan i mentalni sklop.

Naravno da se ne osjećam uvrijeđenim, jedino što imamo različite prioritete. Ne smatram to tvoje pogrešnim, samo različitim.

Nervira me tanka usna, ono crta tanka, probao jednom i hvala lepo, nikad više.

A ne, bitno ti je da je meni lepa, normalno da ti je bitno da je tebi lepa :D Ali mi je smešno bilo kako si rekao da ništa fizički izgled, a onda kao prvo naveo "lepo izgleda ali je i ovo i ono", naravno da ne treba samo fizika, ali je svima bitna.

I nemamo različite prioritete, imamo iste zapravo, i meni je bitan mentalni sklop, ali tek ako me fizički privuče, jer mi je bez tog bitnog aspekta drugarica, ne nešto više od toga.

Nervira me tanka usna, ono crta tanka, probao jednom i hvala lepo, nikad više.

A ne, bitno ti je da je meni lepa, normalno da ti je bitno da je tebi lepa :D Ali mi je smešno bilo kako si rekao da ništa fizički izgled, a onda kao prvo naveo "lepo izgleda ali je i ovo i ono", naravno da ne treba samo fizika, ali je svima bitna.

I nemamo različite prioritete, imamo iste zapravo, i meni je bitan mentalni sklop, ali tek ako me fizički privuče, jer mi je bez tog bitnog aspekta drugarica, ne nešto više od toga.

Fizički izgled je kao ulaznica, bez ulaznice ne možeš ući uopšte, ali ako si tu ulaznicu platio ne znam koliko, ona ti nije garancija za dobar provod. Fizički izgled je bitan da ostvariš prvi kontakt, a ostalo postaje bitno poslije. Na to sam mislio, da ako ono ostalog nema, onda i taj izgled prestaje da bude bitan.

A meni je izuzetno mučno pričati sa nekom umišljenom glupačom, sve da je najljepša na svijetu. Takve su mi zagorčavale život jedno vrijeme, jer sam samo takvima i prilazio, pa sam umislio da nešto sa mnom nije u redu :lol: Danas mogu i s takvima izaći na kraj, ali opet, ne isplati se.

Ne znam zašto je nemoguće naći osobu koja ulaže i u jedno i u drugo? Zašto se mora razmišljati u pravcu "ovaj je dobro građen, mora da je glup" ili "ova ide u teretanu, mora da je glupa"... U normalnim zemljama normalno je i da odeš u biblioteku, na posao, posle toga odeš u teretanu, na traku, na tegove... To samo ovde ima ili si zapušteni štreber ili si glupak iz teretane. Nikada ne bih prihvatio samo pametu koja mi se ne dopada fizički.

To je verovatno zbog toga sto su te "normalne zemlje" tako organizovane da ti daju mogucnost da,recimo,studiras,radis i bavis se sportom u isto vreme i sve to postizes bez problema.
Moja interesovanja su i teretana i biblioteka ali prvi razlog zasto ne posecujem ni jedno ni drugo su sto nemam vremena i zbog toga mi je bas zao.
Druga stvar je i taj nedostatak finansija.Kada oduzmes sve dazbine,racune i kojekakve dzidzabidze koje mesecno placas,i tih,recimo 1000 ili 2000 dinara koje bi dao za biblioteku ili teretanu ti dodju kao nepotrebno rasipanje para.
A problem je i taj psihicki premor.Nemozes da ides u teretanu psihicki opterecen,umoran i napet.A desavalo mi se i da uvece sednem,citam neku knjigu i onda odjednom pocne da me zamara i ako je knjiga dobra i zanimljiva.Jednostavno izgubim koncentraciju i zainteresovanost.
Shodno tome mogu da kazem da nisam ni bilder ni mudrica ni zlatna sredina.Ja sam nigde.

Back