DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
 - 141.958

sad ce lepo pametnice da nadju zlatnu sredinu :O
a i sta pitas kad znas odgovor
 da znašDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad ce lepo pametnice da nadju zlatnu sredinu :O
a i sta pitas kad znas odgovor
 da znašPa cek, a teretana omogucava redovne erekcije? (Ne bih rekla, sa onim steroidima). E vidis, ja to nisam tako razumela. Nisam znala da se ova biblioteka/intelekt smatra = los u krevetu, a ne ne.

Ne znam zašto je nemoguće naći osobu koja ulaže i u jedno i u drugo? Zašto se mora razmišljati u pravcu "ovaj je dobro građen, mora da je glup" ili "ova ide u teretanu, mora da je glupa"... U normalnim zemljama normalno je i da odeš u biblioteku, na posao, posle toga odeš u teretanu, na traku, na tegove... To samo ovde ima ili si zapušteni štreber ili si glupak iz teretane. Nikada ne bih prihvatio samo pametu koja mi se ne dopada fizički.
library

Pa cek, a teretana omogucava redovne erekcije? (Ne bih rekla, sa onim steroidima). E vidis, ja to nisam tako razumela. Nisam znala da se ova biblioteka/intelekt smatra = los u krevetu, a ne ne.

sine dragi nema kod tebe ni library ni teretana, das ne lazemo

niti radim na fizickom, niti na intelektualnom...zato sam dosla na krstu![]()

A šta da kažu ovi sa mnogo više hiljadarki na krsti?![]()
![]()

Zato sto zelim da umocim.Aww, pa ti se baš uvek trudiš da mi sve pojasniš...![]()

to je zato sto u srbiji ili imas pare samo za teretanu ili samo za knjige![]()

Ljudi, nemoj da se lažemo, džaba njima to što znaju da nabroje pet pisaca i da je probudiš u 5 ujutru, džabe im to što govore pet jezika, ako ti prosto nije privlačna da je poželiš i privučeš sebi, tu nema ništa... To ne znači da mora ići u teretanu, da mora biti zategnuta, ali fizička privlačnost mora da postoji, to nešto što ti se svidelo. Osim u slučajevima bivšeg maltretiranja pa gde samo traže nekoga ko to ne radi ili ako nisu imale očinsku figuru pa traže taticu, sponzora ili nešto treće.
Fizička privlačnost može da se stvori i isticanjem drugih kvaliteta osim izgleda. Nikako ne umanjujem važnost izgleda, ali po tebi on je jedino bitan. Ništa nema više seksi od toga kad djevojka koja lijepo izgleda je i pametna, duhovita i šarmatna, a ako je samo lijepa, onda to i nije toliko dobro...