Teretana ili biblioteka?

Ne znam zašto je nemoguće naći osobu koja ulaže i u jedno i u drugo? Zašto se mora razmišljati u pravcu "ovaj je dobro građen, mora da je glup" ili "ova ide u teretanu, mora da je glupa"... U normalnim zemljama normalno je i da odeš u biblioteku, na posao, posle toga odeš u teretanu, na traku, na tegove... To samo ovde ima ili si zapušteni štreber ili si glupak iz teretane. Nikada ne bih prihvatio samo pametu koja mi se ne dopada fizički.

brao.

Pa cek, a teretana omogucava redovne erekcije? (Ne bih rekla, sa onim steroidima). E vidis, ja to nisam tako razumela. Nisam znala da se ova biblioteka/intelekt smatra = los u krevetu, a ne ne.

Ne, devojka koja je posećuje, vodi računa o sebi i lepo izgleda omogućava. :)

Uz sve ostale dodatke koji krase jednu devojku, naravno, nije samo fizika, ali će ipak to pre da postigne negovana i koja drži do sebe. :)

Ovi što odgovaraju oba, mislim podrazujeva se to, no je tema što vam je važnije od to dvoje :lol:

Apsolutno razumijem one koji će reći teretana, jer ruku na srce, laže svako ko kaže da mu izgled nije bitan, a ako zaista ne laže onda je bitan novčanik ali to je već posebna tema. A što se tiče toga što je meni bitnije, pa načitana djevojka koja nema savršene obline će svakako duže držati moju pažnju nego ona koja ne izlazi iz teretane, ima tijelo fotomodela, a nije pročitala ni doživljaje mačka Toše. Ova druga će mi prije privući pažnju što smatram normalnim, ali utisak se može potpuno promijeniti kad popričam malo sa njom.

Da podsetim, jedno ne iskljucuje drugo.

To sto devojka ili momak se bave intelektualnim razvojem znaci da nemaju plocice, ravan stomak, ne znaci da su neki zapusteni da rodjena majka ne moze da ih pogleda.

Ili da pojednostavimo malo, da li bi ste voleli da neko sa kim ste fizicki izgleda bolje (opet, ne znaci da je glupa osoba) ili da ima intelektualne sklonosi a da nema savrseno telo, ravan stomak i sl.
Znaci i jare i pare, zlatna sredina, ali vise fizickog izgleda ili kefala?

my-insanity-before-and-after-pictures.jpg

nicole1.jpg

Ljudi, nemoj da se lažemo, džaba njima to što znaju da nabroje pet pisaca i da je probudiš u 5 ujutru, džabe im to što govore pet jezika, ako ti prosto nije privlačna da je poželiš i privučeš sebi, tu nema ništa... To ne znači da mora ići u teretanu, da mora biti zategnuta, ali fizička privlačnost mora da postoji, to nešto što ti se svidelo. Osim u slučajevima bivšeg maltretiranja pa gde samo traže nekoga ko to ne radi ili ako nisu imale očinsku figuru pa traže taticu, sponzora ili nešto treće.

A šta da kažu ovi sa mnogo više hiljadarki na krsti? :huh: :hahaha1:

Zavisi kako gledas. Godinu dana aktivnog forumasenja i mozes dogurati i do 20.000 postova.
Imas spam teme poput kafana gde svakih par sekundi mozes izbaciti neki spam post od po par reci.
A godinu dana baceno na formasenje ne mora da znaci da je potroseno ne znam kako. Neko moze da radi i posle posla ili tokom posla forumasi.
E sada vec, za ucenje i studiranje forumasenje je problematicno.

Ljudi, nemoj da se lažemo, džaba njima to što znaju da nabroje pet pisaca i da je probudiš u 5 ujutru, džabe im to što govore pet jezika, ako ti prosto nije privlačna da je poželiš i privučeš sebi, tu nema ništa... To ne znači da mora ići u teretanu, da mora biti zategnuta, ali fizička privlačnost mora da postoji, to nešto što ti se svidelo. Osim u slučajevima bivšeg maltretiranja pa gde samo traže nekoga ko to ne radi ili ako nisu imale očinsku figuru pa traže taticu, sponzora ili nešto treće.

Fizička privlačnost može da se stvori i isticanjem drugih kvaliteta osim izgleda. Nikako ne umanjujem važnost izgleda, ali po tebi on je jedino bitan. Ništa nema više seksi od toga kad djevojka koja lijepo izgleda je i pametna, duhovita i šarmatna, a ako je samo lijepa, onda to i nije toliko dobro...

Fizička privlačnost može da se stvori i isticanjem drugih kvaliteta osim izgleda. Nikako ne umanjujem važnost izgleda, ali po tebi on je jedino bitan. Ništa nema više seksi od toga kad djevojka koja lijepo izgleda je i pametna, duhovita i šarmatna, a ako je samo lijepa, onda to i nije toliko dobro...

Moram da te pitam onako bratski, da li si možda drogoš kojim slučajem?

Ne vređam, samo mi nije jasno kakve su vam ovo konstatacije?

Da, stvarno, može i isticanjem drugih kvaliteta osim izgleda, ali si ipak na prvo mesto stavio "od toga kad djevojka lijepo izgleda"... Nisam ja ni rekao da je to jedino bitno, ali kažem da je jako bitno. Ako neka ima 150 kila, noge u iks, ako ima ružan osmeh i tanku usnu, može da zna 25 jezika, da je pročitala svaku knjigu na svetu, da ima humora za izvoz, to kod mene nema šanse. To je kao sa seksom, dobar seks je 20% veze, loš 80%, tako i sa izgledom, dobar izgled je 20% stvari, loš 80%.

Naravno da je fizicki izgled vazan, a mnogima i dealbreaker. Ne vidim nista lose u tome. Samo, ima razlike izmedju "mora meni da se svidi" i "mora da bude "objektivno" dobra riba/frajer. Ne svidja se svima ono sto se propagira kao ideal. Neko mozda bas voli zgoljave ili sta se vec smatra ruznim. I to je ok.

Back