Srlesrle
Domaćin
- Poruka
- 4.966
nema frke druze,ponovicemo mi to opet uz pivo ali vodimo i Medu :razz:
Da,slazem se apsoluno,ali moramo Medu da izvucemo iz njegove pecine,znas da mede spavaju zimski san sada.Mada ne znam bas za polarne mede
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema frke druze,ponovicemo mi to opet uz pivo ali vodimo i Medu :razz:

Ne volim generalizacije, pa ni ovu o srpskom narodu, pa cu da se izostavim iz iste.odlicno si ovo primetio ovde kao da ga ljudi ne vole,znas kako kazu uspeh se u Srbiji ne prasta,mnogi bi hteli da budu kao Nole ali im ne ideznaci prvo napadaju njega,pa sad njegove roditelje,pa njegovu devojku mislim stvarno strasno,ljudi su tako ljubomorni da je to smesno
Kakvi su porodicni odnosi Djokovicevih mozemo da nagadjamo. Navela bih primer da uspesi ne moraju da dolaze iz sredjenih porodicnih odnosa. Zistin Enan i prva na WTO listi - umrla joj majka, pobegla od kuce, razbolela se od citomegalovirusa tako da nije ni kasiku mogala da podigne, razvela se i evo je na vrhu.stavise- verujem da mu uspesi dolaze bas iz porodicnih odnosa koji su im savrseni.
I nabacuje sve vece grudi...
Hvala Bogu za stare smajlije!!! Tako i treba,ono je bilo strasno,i to je blaga rec.
A inace katastrofa situaciju je imao i Dzejms Blejk.On je koliko sam ja razumo imao neku bolest kicme da je godinama,ali godinama morao da nosi nesto poput proteze za kicmu.I gle ga sada.Bio je i 4 na svetu,OK,sad ej malo pao,ali covek je car gde je dosao posle toga.
Ama ljudi pa imao sam i ja citomegalo virus. Tu je jedini problem znanje lekara. Ako kao ja ides kod nasih drzavnih lekara onda stvarno nadrljas pa dodjes na tri dana pred smrt. Ali kad nadjes pravog lekara za tri dana te vraca u zivot. Uz svu brigu o zdravlju koju ima kao vrhunski sportista, novac i ostalo uopshte ne sumnjam da je Justine imala bilo kakve posledice.
pa da... ali o vecini stvari mi gotovo nista i ne mozemo sa sigurnoscu da tvrdimo... samo nagadjamo tj. pretpostavljamo sa manje ili vise argumenta koji su manje ili vise tacni i koje manje ili vise dobro upotrebljavamo...Kakvi su porodicni odnosi Djokovicevih mozemo da nagadjamo.

Razgovor je bio da o tome da uspesi dolaze iz dobrih porodcnih odnosa, a Zistin ( citala sam da je pravilno sa "i") to nije imala.Žastin se pomirila sa svojima posle majčine smrti. Mislim da sam negde to pročitala da su se posle toga zbližili. I da su na nekom turniru bili prisutni njena sestra i brat.
ma dajte bre... pa nisam ja ovo pravio- to sam samo skinuo sa noletovog sajta u .pdf formatu i pretvorio u sliku sa malo boja (kako bi sto manje prostora zauzimala i brze se otvorila na forumu)...minut posla... nije problem da svaki put to uradim...
![]()