_0pu§TεNº_
Aktivan član
- Poruka
- 1.602
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

rekoh ti ja druze u kafani da je Rafa blizu Fedje 8-)

kao da su mu zubi uvuceni nekako... ili prekrivni nekom kozicom... malo lice na ljudkso-tudjinske... a oci narkomanske....
ops: na svaki turnir.
Jooooooooooj ruznih li smajlija...
Ajde shto vam je JJ trn u oku. BTW, opet se povredila - tako bar pise danashnji Press. Nego ste sad poceli i Noleta da secirate. Te ne valja mu cale, te jeste-nije povredjen, te kakva mu je to devojka... Pa kakvi su odnosi snajke i svekrve... Stvarno ne znam shto ste se toliko navrzli na coveka.
Trebao sam ipak pivo da drmnem,anije bilo ni skupo,greska,greska....Mada Karadjordjeva je bila ekstra
Za Noleta i njegovu devojku.....Veliko je pitanje uopste i kakva je to veza,njega nema po pola godine zbog turnira,a ona je sa njim...Kad?U pauzi izmedju novembra i januara?Jos kao zneska studira u Italiji,hmmmm,ne zvuci bas kao ozbiljna veza.
Jedino ako tata Srdjan ne zeli kao kod Homera da mu dete bude deo pozude mladih klinki,pa da na toem zaradi neku lovu ekstra![]()
![]()
Jooooooooooj ruznih li smajlija...
Da parafraziram jednu izjavu Srdjana Djokovica (otprilike) : "Jedan covek je unistavo zemlju 15 godina, a sada dolazi drugi da joj vrati ugled."
To je rekao na televiziji ne trepnuvsi. Kao da ne postoji niko osim njegovog sina Noleta, uvreda za druge vrhunske sportiste ( npr. Jelenu i Anu ako gledamo tenis,a ovde je o teme rec ).
Da ne nabrajam druge na celu sa Divcem, uvreda za sve one ljude koji nisu popularni, ali uce ili rade svoj posao najbolje sto znaju da bi doprineli prosperitetu zemlje.
Nekulturna i megalomanska izjava...
I ne seciram Noleta, nego taj klan Djokovic mi se ne dopada, Noletu svaka cast.
preterujesPa vi to predstavljate kao da to uopshte ne dotice Noleta. Izvredjate mu devojku, majku, oca, macu, kucu, sve po spisku i onda Nole svaka ti cast. Shta drugo reci sem: "Kulturo, eve me."
ops:i Srdjan i Dijana su se mnogo zrtvovali za sina, tako da im ne treba mnogo zameriti.
Ajde shto vam je JJ trn u oku. BTW, opet se povredila - tako bar pise danashnji Press. Nego ste sad poceli i Noleta da secirate. Te ne valja mu cale, te jeste-nije povredjen, te kakva mu je to devojka... Pa kakvi su odnosi snajke i svekrve... Stvarno ne znam shto ste se toliko navrzli na coveka.
znaci prvo napadaju njega,pa sad njegove roditelje,pa njegovu devojku mislim stvarno strasno,ljudi su tako ljubomorni da je to smesno