Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znam da jeste, ali tsonga je igrao kao zmaj na AO. sa onakvom igrom je bio favorit protiv svakog osim mozda protiv prve trojice... bice da mu samo tvrda podloga na otvorenom odgovara (mada je jos rano za prognoze)...

niko to nije ni porekao :) samo sam mnogo ocekivao od tsonge posle AO. mario ancic je pre AO smatran za boljeg (bar sa moje strane) i bice smatran boljim i dalje (osim ako nas tsonga ne iznenadi i nastavi da igra dobro kao na AO za sta su sanse ipak male). :)

Cek cek Medo,secas se kad smo pricali bas o ovome :D :D :D Tsonga je svoje odradio,pa istorija belezi da je bilo gomila takvih igraca koji najednom postanu finalisti nekog Grend Slema i puf,samo ih nema! E sad,pitanje je jel ovo samo bio malo tezi raspored(Mario Ancic svakako nije za bacanje) ili je ono bio bljesak karijere...

Malo poeticno-Tsonga je kao zvezda koja se skuplja,nestaje...I onda samo odjendom eksplodira,bude mnogo veca od svoje prave velicine i onda potpuno nestane :D E tako nesto ja ocekujem od Tsonege..Eh sto sam odvratan ;)

ocekujem da Nole osvoji ovaj turnir u Marseju,posto je do sada osvajao sve turnire na slovo M koje je igrao,masterse u Majamiju i Montrealu,turnir u Mecu,kao i grend slem u Melburnu:lol:sad je vreme za Marsej:)

evo sta se desava sa novakom: dvoumi se izmedju devojke i tenisa... rado bi da uzme ovaj trofej, ali je onda jedini dozvoljeni napor onaj teniski... sa druge strane, rado bi i da snagu trosi sa devojkom... i eto! videcemo sta ce resiti... :lol:

ma mali je to turnir da bi se mnogo opterecivao. uostalom- da je ovde isao dalje ne bi bio u stanju da brani roterdam ;) shvatio je nole da je najvaznije najvise dati na najvecim turnirima, tj. dovoljno je dobar pa da ovo bude najbolja taktika za njega... ;)

Tsonga u prvom krugu,Nole u drugom...Ali najvise me nerviraju nasi novinari.Noleta je stigao umor,iscrpljen je..Koje gluposti.Pa i Federer je prosle sezone otkazivao dva turnira 5 dana pred pocetak pa nikom nista.Da je Nole bio toliko iscrpljen,i on bi ga preskocio.E ovi nasi novinari...Sto lepo neko ne kaze,bio mu slab dan i gotovo.Tog bi tenisera dobio svaki drugi put,ali sad nije mogao,a ne da lupaju gluposti.

Tsonga u prvom krugu,Nole u drugom...Ali najvise me nerviraju nasi novinari.Noleta je stigao umor,iscrpljen je..Koje gluposti.Pa i Federer je prosle sezone otkazivao dva turnira 5 dana pred pocetak pa nikom nista.Da je Nole bio toliko iscrpljen,i on bi ga preskocio.E ovi nasi novinari...Sto lepo neko ne kaze,bio mu slab dan i gotovo.Tog bi tenisera dobio svaki drugi put,ali sad nije mogao,a ne da lupaju gluposti.

ihhh... Pa razumi malo i ti njih ... Niko od njih nije neki preveliki strucnjak, niko se do skora nije ni ozbiljnije bavio prenosima teniskih meceva, pa ponesu emocije sta ces...

cekaj malo.... da li je to svemoguci nole izgubio???

naravno,sigurno je bio veoma iscrpljen i verovatno povredjen a da je kojim slucajem pobedio bio bi to jos jedan trijumf najboljeg tenisera na svetu!!!

toliko o 200 bodova koji su mu bilo zagarantovani!!!!!

hehehehee :D jedva ste docekali ti i srle (iako imate i prava sa obzirom na preterivanja bez kojih se doduse i ne moze) :lol: mada, cudi me da srle nije pominjao medical timeout koji je nole uzeo pred kraj treceg seta :lol:
ma pustite coveka da se posveti malo devojci- posle toga i malo odmora sledece samo jos bolje partije :) pa da vidimo da l' je bolja mirka ili jeca :lol: ... uostalom nole ima popravni- roterdam koji bi preskocio da je ovde otisao daleko :p btw- drago mi je toliko zbog AO da noletu sve oprastam do kraja sezone :D

Svemoguci Nole je izgubio i gle,nema nikog da nesto ozbiljnije kaze....Nadam se da su ljudi shvatili da Nole nije toliko svemoguc.,jer je ovde bilo ljudi koji su mislili da ce ove sezone uzeti minimum 14 turnira + Olimpijada ;)
Eto Medo,covek se posvetio SVOJOJ devojci i vidis koji su rezultati.NEMA IH!! Dok ne uhvati Mirku ponovo,dzaba mu tri reketa na terenu ;)

A za medical ne smem ni da spominjem....Pojesce me strasni gnev forumasa!!!

A neko sto je fino rekao,ocekuje se siguran trijumf Noleta...Hahahhahhaa...Eto sale...Mada mislim da nije izgubio bodove od prosle sezone,valjda je i tada ispao u drugom kolu.

Medo,moram malo...Nole nema pojma,Nole nema pojma :D :D :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back