Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao svojevremeno kad su igrali Cikago i Majami u kosarci.Jeste u Majamiju igrao Sasa Danilovic,a u Cikagu Toni Kukoc,ali ja sam uvek navijao za Cikago.Jednostavno,volim taj klub i Majkl Dzordana.Zeleo sam da Danilovic da 20 poena,ali da ih Cikago rasturi.I da Kuki odigra odlicno.Meni je bitan kvalitet,a ne odakle je igrac. Uostalom,imao sam priliku da se upoznam sa obojicom.Toni Kukoc je mnogo veci i bolji covek od naseg danilovica.To sto je Hrvat,ne znaci nista.Ljudi se dele na dobre i lose i kraj!
...
E sa ovim se aplolutno slazem, koji god da je sport u pitanju. Nekako, kad vidim da neko igra dobro i da se trudi, volim i da pobedi, pa ko god da mu je protivnik. Tako sam recimo godinama navijao protiv nase fudbalske reprezentacije, nemaju pojma i ne trude se. Vec sam rekao da sam ranije navijao za Federera jer je dobro igrao, a sad vise ne, jer se ne trudi koliko bi mogao. Mene je cak i Nikos Galis odusevljavao, iako je redovno punio kos Jugoplastike sa 30 poena :)
Inace meni je Kukoc uvek bio omiljeni igrac, zbog genijalnih partija u Jugoplastici kad su tri puta bili prvaci evrope.
Dzordan je Dzordan, jednom su novinari pitali Kukoca kakva je strategija igre bila u Cikagu za vreme sampionskih godina, rekao je: 'Kakva strategija, bacis balun Majklu i ne razmisljas' :D

Hehehhehehe,tako je Garwor,e lepo je kad se slozimo u necemu :)
Inace,aj ovo je tema tenis,ali taj Kukoc je stvarno bi kralj...A za nase fudbalere...Tu je bilo lepo druziti se sa ljudima,skupis se i gledas mec na TVu...I vec u najavi znas da ces da ih psujes posle meca.

ma siguran sam da si za cikago navijao zbog toga sto je u tom gradu bilo vise srba nego u bilo kom drugom u USA! :D salim se malo ;) bulls rules! :D i ma koliko je dzordan najveci, ipak je to za mene bio nepobedivi trio! ;)
btw- sutra pocinje turnir u Roterdamu koji ce od 22-24. februara prenositi sport klub (dakle, pocevsi od cetvrtfinala)! :D postava ce biti bas jaka (mada, nole zbog gripa ipak nece ucestvovati)... jos nije izasao zreb, ali tu su: rafa, nikolica, juznji, berdych, marej, bagdatis, hjuit, robredo, ljubicic.. i naravno- tipsa! :D

Hehehhehehe,tako je Garwor,e lepo je kad se slozimo u necemu :)
Inace,aj ovo je tema tenis,ali taj Kukoc je stvarno bi kralj...A za nase fudbalere...Tu je bilo lepo druziti se sa ljudima,skupis se i gledas mec na TVu...I vec u najavi znas da ces da ih psujes posle meca.
Srle, zato je lepo gledati nase fudbalere... Uvek znas sta da ocekujes na kraju... Razocarenje:) A i ispsujes se kao covek:)

E to jeste! Stvarno covek se nauziva...I bude srecan posle kako nije najgori,da ima i gorih od njega..Fudbaleri :D :D :D

No,malo Offtopic-a jos,Dzabar je bio sjajan,ali ipak sam ja generacija koja je rasla uz MJa...Sorry :D
A za Bullse Medo,NARAVNo navijam zbog Srba koji su tamo,pa zar si sumnjao :D :D :D

Evo,cak je i Nole napravio najbolji moguci potezu u zivotu - odustao je od Roterdama! Neka ode u minus 110 bodova,iskreno,nije to toliko ni strasno.Nek se on spremi za Dubaji i pocetak Masters sezone,ove trt mrt turnire neka zaboravi.Treba da omoguci malo i Tipsi da osvoji nesto :D :D :D

Hehehehee,hvala Garwor,ali ja sam kosarkaski trener vec godinama,da ti ne pricam,3 godine sam radio u Partizanu..Tako da sva ta pavila koja su postojala i koja su sada,znam ;)
A znas otkud je napad 24 sekunde,to verovatno ne znaju ni sudije...Ali ja nasao :D :D :D

Bice zanimljiva Doha. JJ ide na Savaj, Chakvetadze, Kuznjecovu i onda u finalu verovatno na Sharapovu ili eventualno Anu. Steta shto je zahebala Henin pa je poremetila zreb. Da i ona igra isle bi Ana i JJ jedna na drugu u polufinalu, a do tada setnja.

ma daleko bilo da izmislja povrede.... nego,to vas laze ovaj Srle pokavrenjak :roll:

u svakom slucaju,cim vidis da te Marija Sarapova siluje na terenu,uhvati se lepo za misic,pa malo za ledja i to je to. a pre toga igraj i mix dubl ako je moguce

To je vase misljenje...ali ja stojim iza svojih reci...a pitanje je zasto je jelena cetvrta....hej,pa mozda zato sto dobro igra...i jos jedno pitanje...zasto jelena nije druga kao ana...mozda zato sto ana igra svaki petnaesti turnir,a jelena skoro svaki...logicno je da je sve to iscrpljuje... ja se slazem da jeca nije ono sto je nekad bila...ali to su posledice iscrpljenosti...

Ana je druga jer ima srece, a JJ cetvrta jer je baksuz. Evo i objasnjenja: JJ je citave prosle godine bila 3. na listi shto znaci da je na svakom turniru u polufinalu igrala sa Henin. Dok je Ana imala laksi posao sa Kuznjecovom kao najtezom mogucom protivnicom do finala. Ni Ana nikada nije pobedila Henin, ali je sa njom na primer igrala finale RG. Ako shvatate shta hocu da kazem.

I kada su konacno zamenile mesta, kad je JJ bila 4. Ana 3. pre AO, oni su pravili zreb po staroj listi pa je JJ ispala 3 nosilac i opet je isla na Henin i Sharapovu i Serenu.

I sad kad su opet krenuli po novoj listi sad je Kuznjecova kiksirala i Ana je druga i opet ne moze da igra protiv Henin pre finala. A ne moze ni protiv Sarapove kada igra i Henin. Ana ima toliko srece da je to prosto neverovatno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back