Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sa ovim se aplolutno slazem, koji god da je sport u pitanju. Nekako, kad vidim da neko igra dobro i da se trudi, volim i da pobedi, pa ko god da mu je protivnik. Tako sam recimo godinama navijao protiv nase fudbalske reprezentacije, nemaju pojma i ne trude se. Vec sam rekao da sam ranije navijao za Federera jer je dobro igrao, a sad vise ne, jer se ne trudi koliko bi mogao. Mene je cak i Nikos Galis odusevljavao, iako je redovno punio kos Jugoplastike sa 30 poenaKao svojevremeno kad su igrali Cikago i Majami u kosarci.Jeste u Majamiju igrao Sasa Danilovic,a u Cikagu Toni Kukoc,ali ja sam uvek navijao za Cikago.Jednostavno,volim taj klub i Majkl Dzordana.Zeleo sam da Danilovic da 20 poena,ali da ih Cikago rasturi.I da Kuki odigra odlicno.Meni je bitan kvalitet,a ne odakle je igrac. Uostalom,imao sam priliku da se upoznam sa obojicom.Toni Kukoc je mnogo veci i bolji covek od naseg danilovica.To sto je Hrvat,ne znaci nista.Ljudi se dele na dobre i lose i kraj!
...
Srle, zato je lepo gledati nase fudbalere... Uvek znas sta da ocekujes na kraju... RazocarenjeHehehhehehe,tako je Garwor,e lepo je kad se slozimo u necemu
Inace,aj ovo je tema tenis,ali taj Kukoc je stvarno bi kralj...A za nase fudbalere...Tu je bilo lepo druziti se sa ljudima,skupis se i gledas mec na TVu...I vec u najavi znas da ces da ih psujes posle meca.
O,hvala Bogu...neko da me podrzi... SAMO ANA JE OD DANAS PONOVO TRECA...![]()
I šta je tu smešno, al svejedno je ispred JJ![]()