Tema za one koji žele da smršaju

Laki,a šta ako je estrogen u granicama normale ? i ne postoje nikakvi zdravstveni problemi ? Kako onda taj višak se taloži samo eto baš na odredjene delove tela(kao što sam navela) .

Ja sam počela pre 4 dana da držim mesnu dijetu :D jedem samo meso,malo salate,već mi se zgadilo meso.
Jako mi nedostaje šećer u kafi i sava hleb :) :) :)

Mene su ubili kolači :) prošle godine,tj zime,ja sam pravila kolače sa zadovoljstvom i sa zadovoljstvom ih jela :) i prejedala se :)
sad ne mogu da obučem više od pola stvari :) i nosim samo trenerku kao kreten :)

Ne mora Estrogen biti iznad granice ako su ostali hormoni nizi nego sto treba.Uglavnom to je razlog za takvu situaciju...Estrogen i Kortizol kod zena su najcesci uzroci gojenja,ali ne u smislu da oni ne rade kako treba pa da imas zdravstvene probleme,vec da tvoj organizam zbog njih ne moze uspesno da obradi prazne kalorije i Junk food,kao sto je slucaj kod Mezomorfa i Ektomorfa.Rad hormona koji ne mora da dovodi do zdravstvenih problema sem gojenja kod ishrane sa namirnicama koje tvoj organizam ne iskoriscava kako treba,to bi bila neka defincija tog problemcica...znaci resenje je u ishrani.

Imas onu pricu o kalorijama koja nije toliko bitna ako su kalorija iz pravih izvora,iako bi bila u suficitu ne bi se gojila,ali kad jedes pogresne namirnice i prazne kalorija onda i ako si na manjem kalorijskom unosu nego sa pozeljnim namirnicama imaces problem sa procentom telesnih masti.

Ne valja ta dijeta,to je takozvana Keto dijeta,brzo skines kg,ali se brzo i vrate.

Treba da rotiras hidrate,unosis zdrave masti kako bi organizam otpustao masti,jer ako samo smanjih unos hidrata a ne povecas unos zdravih masti organizam ce topiti salo do odredjene granice (koja uglavnom nije dovoljna) a onda ce prestati,zato mu dajes zdrave masti i varas ga.

Laki ti dobro kaze zaboidjes keto dijetu. Nije ona losa ako je znas sprovesti. Kod nje te ceka zamka kada prestanes, a do sad sam sreo veoma mali broj ljudi koji znaju da odrade tzv. "Reverse dieting". Sto je posle keto dijete pod obavezno. Insulinska osetljivost je maximalna, a rad tiroide je vrlo poremecen kao i jos nekih regulatornih hormona. Kada se na to jos doda usporen metabolizam, onda stvarno moras da znas kako da izadjes iz nje.
Imao bi jedno pitanje. Koliki ti je sada procenat masti? Ako je preko 10%, onda nije vreme za keto.
Ovo bi bio neki redosled dijeta
1. ROTACIJA UGLJENIH HIDRATA
2. LOW CARB i tek onda
3. KETOGENA DIJETA

Zdravo,
Moje ime je Tanja.
Ja sam Fitness instruktor vec 15 godina.
Radila sam u najpoznatijim fitness klubovima u Novom Sadu.
Trenutno radim u joga centru HarmonyLife.
Drzim Body Forming i Pilates.

https://www.facebook.com/JogaCentarHarmonyLife

Svakako ko je zainteresovan da oblikuje svoje telo do savsenstva, neka dodje kod nas u Futosku ulicu br 115.
1800 din. se placa Body Forming i Pilates a na Facebook stranici cete videti kojim danima drzim :-)

Pozdrav svima :-)

Да се похвалим,са 96 стигох на 89. Сваки 3.дан трчање,2 пуута недељно теретана...избацио хлеб,и газирано...и ето...мада не примећује се,осим мени због фармерки,које ми по мало спадају :)

Zdravo svima,nov sam na forumu i uclanio sam se bas zbog ove teme. Zadnjih par godina od kako zivim sa devojkom sam se bas opustio i nabacio dosta kilograma (moracu da smrsam da me ne ostavi :D). Znaci treba mi neciji savet kako i odakle da pocnem? Imam 25 god.visok sam 180cm i tezak 115kg.
au brate mnogo,nema brze hrane slatkisa peciva ni gaziranog,samo bareno riba piletina salate jogurt voce,cajevi voda i puno znoja

gde je tema za one koji zele da se ugoje,mora da smo u manjini
ne zna se sta je teze,skinuti ili nabaciti kilazu

i za jedne i za druge je bitno da to urade na ispravan nacin
mrsavljenje gubljenje masnih naslaga bez izbacivanja potrebnih stavki iz ishrane
dobijanje mase - dobijanje misicne mase a ne masti uz pojacanu ishranu koja se sastoji iz namirnica bogatih proteinima
po mogucstvu bez proteinskih praskova

Bez obzira da li neko želi da smrša ili se ugoji, svako treba da bude pre svega svestan da se dobri, trajni rezultati ne dešavaju preko noći.
Strpljen - spasen.

Ne dajte se zavaravati magičnim pilulicama i napicima koji vas stešu u roku od mesec dana, to i da uspe, prati ga jo-jo efekat i šta? Bacili ste novac i vratili na staro.

Željeni izgled nije efikasno postići mazohističkim teranjem sebe na dijetu, izgladnjivanje i sl. To će imati smisla na duže staze samo ako postane stil života, a ne samoprimoravanje na promene.

Moj savet svima je da pre svega jedu zdravo zbog sebe i osećanja unutar tela, a to će se onda odraziti i na spoljašnji izgled.

Takođe, ne treba preskakati vežbanje, makar to bilo i ono staro školsko fiskulturno razgibavanje.

Oni koji paze na jelovnik izgledaju vitko u odeći, a oni koji se pored toga i rekreiraju su zgodni i kada se skinu.

planiram malo da skinem sala, da trcim oko 3 puta nedeljno od prilike po 1h

e sad posto nikako ne mogu ujutro da trcim nego uvece, kolik treba razman imzedju proslog obroka i trcanja da bi efekat bio bar slican?

i jos jedno pitanje planiram da kupim za pred trcanje karnitin, BCAA ili glutami pa sta mi je bolje BCAA ili glutamin?

planiram malo da skinem sala, da trcim oko 3 puta nedeljno od prilike po 1h

e sad posto nikako ne mogu ujutro da trcim nego uvece, kolik treba razman imzedju proslog obroka i trcanja da bi efekat bio bar slican?

i jos jedno pitanje planiram da kupim za pred trcanje karnitin, BCAA ili glutami pa sta mi je bolje BCAA ili glutamin?

Treba da jedes najmanje 2 sata pre trcanja, da se ne bi ispovracao. Tesko da ces uspeti da izdrzis 1h trcanja ako ranije nisi praktikovao nista slicno.

Back