Tema za devojke od 30+

Kako prepoznati da je muskarac koorvar? Ružno zvuči ali kako nazvati čoeka koji non stop švrljaja

Ajde

Postoji profil muškarca kome pogled nemirno luta po kafani dok kobajagi razgovara sa ženom verovatno zato što je još dve oladio za izlazak pravdajući se obavezama koje mu nameće familija. Upravo ga čini nervoznim to što nije siguran da li će morati da odgovara na nezgodna pitanja ako igrom slučaja sretne jednu ili obe.
On je komplikovan kao slikovnica ,,Maša i medvedić,, za uzrast od 5 godina i spada u grupu zonskih igrača mada nije nezanimljiv prvih šest minuta.
Njegova formacijska uloga je da bude bon vivan naročito ako ga je priroda velikodušno darovala zgodnim telom i lepim licem. Uvek ima bar deset naučenih fraza da te šarmira u startu i tu počinje i završava se njegovo ulaganje u priču, pa ako si vizuelni tip žene, zabaci udicu i čekaj.
Takvi ne zaslužuju svoj termin u koorvarskoj profesiji.
Sa takvima nemaš šta da dobiješ, ali nemaš šta ni da izgubiš.

Poslednja izmena:
Ona druga sorta – takozvani igrači na duže staze funkcionišu po principu lagane šetnje.
On otvara vrata i čeka te da prva uđeš, on pridržava kaput i izvlači višak kose iz okovratnika, on herojski trpi miris acetona i laka za nokte, on je prepun zanimljivih priča, njemu nikada ništa nije teško kad si ti u pitanju jer ti si jedini njegov cvetić i on uživa samo u tvom mirisu. On je gospodin čarobni, on je još beskrajni niz svega najboljeg što ti se u životu desilo, a pri tom je skroman pa za njegove veštine ne zna ceo grad i ne preti ti opasnost da ga ujutru ne zatekneš na jastuku.
Lepota!
Nisi ni shvatila kada ti se to desilo tek on je betonirao put do tvog srca kvalietnim asfaltom kojim se presvlače auto putevi prvog reda i ležerno osigurao mesto u njemu za dugi niz godina.
I tada pomisliš, dobro je, diše pored mene, a ne shvataš da je nastupilo vreme u kome je zov nekog novog vrta u kome rastu trouglasti cvetići, narušio do temelja harmoničnu tišinu u kojoj ste se lenjo baškarili.
E za takve nema opšte definicije. Njih ne možeš da uguraš ni u jedan kliše I ne možeš ih prepoznati ni na prvu ni na zadnju loptu.

Poslednja izmena:
uopste nije tesko
nema tu sta da se prepoznaje
ne mozes ti nekoga da maznes devojci npr. pa da ocekujes da niko tebi nece da ga mazne
najsmesnije su one koje po svaku cenu hoce takav primerak da promene :rotf:
pa sebe dovode u jadne situacije, al to mi vise nije smesno nego mi je tuzno
pa kad takvi momci izadju negde bez njih, svaki cas ih zovu i traze potvrdu da u tom trenutku nisu varane:
gde si sada?
a sta sad radis?
a gde ti je drug, daj da ga cujem
ajde slikaj sobu u kojoj si sada da se uverim da si stvarno kod njega

hebo te bre!
pa nije uopste pitanje da li ces da budes prevarena, pitanje je samo kada ce to da se desi

Pa stvarno ne znam šta nije jasno.
Za šes stranica smo nadam se definisali kurvare i kako izgledaju - kurvar se poznaje po pogledu, poznaje se kada zvera okolo, ali se poznaje i kada gleda duboko u oči, kurvar je onaj koji ti kaže da nije baš za vezu, ali je kurvar i onaj koji otvara vrata, namešta vam kosu preko kragne i izmiče stolicu da dama sedne, kurvar je i onaj koji priča priče, ali kurvar je onaj koji ćuteći nešto krije, kurvar je onaj koji ti govori da nikad nikog poput tebe video nije, ali i onaj koji ti ne daje komplimente, kurvar je onaj čist i opran, namirisan, ali i onaj što ga zabole da zbog žene vodi računa o sebi.
Okej, pročitao sam samo poslednje tri stranice, nisam svih šest, ali je ovo neka sublimacija kurvara.

Back