Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ovako imam jedan problem :D ..
Zaljubio sam se u jednu devojku pametnu i lepu :D i ne znam kako da se upoznam sa njom (nemojte samo da mi pricate kako ne znam da pridjem i te gluposti..zato sam seo na stolicu i napisao da mi treba pomoc od iskusnijih :D ).
Prosla devojka je bila glupa i lepa i to je bilo lako smuvati jer je ona je bila zaljubljena u mene, a ja i nisam nesto u nju...
A sad sam ja zaljubljen i ne znam sta da radim..
Ovo mi je komplikovano cim je vidim ko da cu da padnem u nesvest :D tako nekako.. :/

A zasto mislis da je ova pametna, a ona glupa? :lol:

Cime se bavi, sta joj je hobi? i te fore

Ma pridjes joj isto kao i ostalim devojkama, nije tu bitno ko je glup, ko pametan...

E ovako imam jedan problem :D ..
Zaljubio sam se u jednu devojku pametnu i lepu :D i ne znam kako da se upoznam sa njom (nemojte samo da mi pricate kako ne znam da pridjem i te gluposti..zato sam seo na stolicu i napisao da mi treba pomoc od iskusnijih :D ).
Prosla devojka je bila glupa i lepa i to je bilo lako smuvati jer je ona je bila zaljubljena u mene, a ja i nisam nesto u nju...
A sad sam ja zaljubljen i ne znam sta da radim..
Ovo mi je komplikovano cim je vidim ko da cu da padnem u nesvest :D tako nekako.. :/
glupa jer je bila zaljublena u tebe ili....? :D.....................................salim se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back