John Marston
Domaćin
- Poruka
- 3.717
******, samo mi fali aber iz matematike. Onda cu zbirno da ih imam 5 i mogu da se pozdravim sa odlaskom na zimovanje 
A u picku materinu.

A u picku materinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E ovako imam jedan problem..
Zaljubio sam se u jednu devojku pametnu i lepui ne znam kako da se upoznam sa njom (nemojte samo da mi pricate kako ne znam da pridjem i te gluposti..zato sam seo na stolicu i napisao da mi treba pomoc od iskusnijih
).
Prosla devojka je bila glupa i lepa i to je bilo lako smuvati jer je ona je bila zaljubljena u mene, a ja i nisam nesto u nju...
A sad sam ja zaljubljen i ne znam sta da radim..
Ovo mi je komplikovano cim je vidim ko da cu da padnem u nesvesttako nekako.. :/

glupa jer je bila zaljublena u tebe ili....?E ovako imam jedan problem..
Zaljubio sam se u jednu devojku pametnu i lepui ne znam kako da se upoznam sa njom (nemojte samo da mi pricate kako ne znam da pridjem i te gluposti..zato sam seo na stolicu i napisao da mi treba pomoc od iskusnijih
).
Prosla devojka je bila glupa i lepa i to je bilo lako smuvati jer je ona je bila zaljubljena u mene, a ja i nisam nesto u nju...
A sad sam ja zaljubljen i ne znam sta da radim..
Ovo mi je komplikovano cim je vidim ko da cu da padnem u nesvesttako nekako.. :/
Staneš ispred nje u gaćama sa tigrastim dezenom, i vikneš "roooarr"

ima i ona da kupi slicne odmaah Vid' ga sniki što se angažovao

Kako neće, kako neće
još ako onako zadeneš maslačak medju zube i iskeziš se
ima da ovlaži ko fontana u aprilu

Moze onako u sred skole u hodniku lepo namazan u gacama i jos za nju drzim da obuce haa![]()