pecurka93
Aktivan član
- Poruka
- 1.016
hah,aj molimo se da je solidan djak.....a bem ga,sad videh da je napisao da ne idu zajedno u raz
....
a realno to sa pomaganjem je vec zastarelo...mene kad neko pita za pomoc ja mu dam svesku...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hah,aj molimo se da je solidan djak.....a bem ga,sad videh da je napisao da ne idu zajedno u raz
....
a realno to sa pomaganjem je vec zastarelo...mene kad neko pita za pomoc ja mu dam svesku...
Vr.dobar hmm..
Ja vas lepo pitam.. :/
Vr.dobar hmm..
Vr.dobar hmm..

Brate, mi o toj devojci ne znamo nista osim da je pametna, a i to je ? ...dakle, pridji joj kao sti si prilazio svim ostalim devojkama (ako jesi) i budi samouveren, nemoj mucati i glupirati se i sve bi trebalo biti ok...nemoj navaljivati, pricaj normalno, kao sto pricas sa drugaricom...![]()

Hahahah meni je ovde nesto drugacije..Zato sto sam ih sve znao iz osnovne i tako mi je sve islo, ali sad sam u srednjoj nova skola, novo drustvo, nove devojke, sve novo mnogo je komplikejsn..E ljudi slazu mi se one gacice uz avatarGaciceOfTheTigerrr roooarr
ahaha...1:0 za mene...to sam vec rekla...![]()

Nemam vremena ja za to startovanje iz prolaza ja sam se vec zaljubio <333333333![]()

Ako pridjes odmah ima da se prestravi i cao vezi.

a ja na kolokvijum,a veze nemam!![]()
Ybg, gde je sad taj Stiven matematicar kad nam treba?? Stvarno bi mogao ovde pomoci... xD
P.S. Idi na pdf skole, tamo mora da ima nesto 'ebiga![]()

Tako je...sve se mora polako...
Ja se secam kad se jedna iz srednje zaljubila u mene tako sto joj se uvek nasmesim kad prodje pored mene...naravno, ja nisam planirao da je muvam, slucajno se zadesilo
Ali ja imam zlatan osmeh, tako da![]()