Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vr.dobar hmm..
Ja vas lepo pitam.. :/

Pa ako si vrlo dobar sta ona koji djavo ima da je pitas da ti pomaze??!?!?!?

salim se:mrgreen:

Brate, mi o toj devojci ne znamo nista osim da je pametna, a i to je ? ...dakle, pridji joj kao sti si prilazio svim ostalim devojkama (ako jesi) i budi samouveren, nemoj mucati i glupirati se i sve bi trebalo biti ok...nemoj navaljivati, pricaj normalno, kao sto pricas sa drugaricom... :huh:

Hahahah meni je ovde nesto drugacije..Zato sto sam ih sve znao iz osnovne i tako mi je sve islo, ali sad sam u srednjoj nova skola, novo drustvo, nove devojke, sve novo mnogo je komplikejsn..E ljudi slazu mi se one gacice uz avatar ;) GaciceOfTheTigerrr roooarr

ma bre, dok ne napune 20 sve su veoma slicne, pridji joj normalno bre...

ahaha...1:0 za mene...to sam vec rekla...:P

1:0 za mene, ne vazi se to tvoje zato sto si ti otisla u buducnost da pogledas sta sam ja napisao i onda se vratila da me zayebes... :P

brate eleborirali smo ovaj problem vec milion puta. Startuje one koje te znaju iz prolaza,nemoj startovati drugarice,vec samo poznanice i pricaj najnormalnije sa njima i po njenoj reakciji vidi da li imas sansi ili ne,a ako imas nadji neki razlog,neki povod da se sretnete ponovo ili joj trazi br pa se dopisujte,ako se skontate onda je posle pitaj da izadjete. Kao da je neka nauka!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back