Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smarali ste i vi pre, samo sto niste bili ni svesni...

@ostali
Nemojte kakiti kako je smor i kako su danasnji klinci glupi, jer to svaka starija generacija kaze za mladju i sta koji moj mracite stalno? North se stalno tripuje kako je najkulniji od svih samo zato sto je jadni luzer u RLu i onda su svi retardirani, samo on pametan...Uostalom, ako ti je ova ekipa sranje sto ne odes sa foruma? Toliko je kul likova otislo, pa necemo propasti ni bez tebe...:whistling:

Jok nije smor,smor **** kevu. Totalno jednoumlje. Neka anonima pichoka lupi nesto,dodje direkt i kaze nesto u fazonu uvalim ti karu,fani ispod napise nesto u fazonu lol ili pocne da muva ribu,ostli se sloze i onda citanje spama i gluposti i proseravanja. Totalno je do jaja na tinsima.
Bezika i north su jedini zajebanti i orginalni likovi,ovo ostalo sve neki prosek.

Ja mislio da lik grmi kad progovori,kad ono...
Такав је он био и у нашем друштву, мислим НАШЕМ, (Коза ностра, упориште залудних студената), миран, достојанствен, стидљив, па могао бих рећи и уплашен. Када смо ''планирали'' неке сулуде акције, стајао је по страни и увек имао исту врсту одговора за све (default answer) - ''радите шта хоћете, ја нећу и не интересује ме''!

Него, користим ову изванредну прилику да га питам нешто, пошто сам (надам се) разјаснио да он и ја нисмо исто, мислим - он није, а ја он, (на срБском језику укратко речено - није симптом шизофреније), шта се дешава са тобом човече, нисам био у току, не могу да похватам конце у вези неких ствари - шта је са оном Аном (исправи ме ако грешим) јеси ли ти ипак био са њом, или су били тачни ОНИ моји наводи, и ако јеси, како успеваш да играш на жици, а са друге стране маштариш о Сааааашки? (тако би требало)

Smarate bre, sta ikoga ovde zabole kur'c za vase misljenje...bas cu ja sad da menjam sebe da bih vama bio zanimljiv, m'rs u piсku materinu, slinavci. :)

A i ovde su izgleda svima gotivni samo oni likovi koji su slicni vama i uglavnom se pronalazite oko muzike...retardi. :kafa:

P.S. Ja ne znam sta vam je toliko zanimljivo u Northu...lik nema pojma da troluje, samo jedno te isto...a i cak se to ne moze nazvati trolovanjem zato sto on zapravo ima takvo misljenje (pali se na vikinge i sl. cudesa). Mene licno smara...pravi trolovi su oni sa politike, svaki drugi post je za valjanje od smeha, kod Northa nista smesno, samo glumi idiota... :neutral:
A ostali "wanna be sledeci Carls Bukovski" su smaraci, svi tripujete da ste nekakvi genijalci, a u stvarni ste cist ***** u glavi, samo glumite nekakvu pamet, takvih je ovaj forum video na gomili. :roll:

@tema

Imam problem, mrzi me da trazim onu temu sto je stvorena za pljuvanje po drugima, sad sam bas uzivljen...

Poslednja izmena:
Slipi se pomučila samo zato što zna da nju neće da pljune :lol:

inače, imadem i ja jedan problemčić

kako da se okanem mrtvila zaljubljenosti?

Izuzev lobotomije :lol:
Nije istina, to je više bilo u fazonu "ako mu pomognem, biće milosrdan". :mrgreen:

Nađi neki hobi. :mrgreen: Supljaj salvete. :mrgreen: Prekini da se ubijaš pivom i kreni na trčanje. :mrgreen: I tako takve stvari. :mrgreen:

Mislim, ja nemam baš dobar savet, jer se meni ne dešavaju takve stvari, mislim da sam malo ajs kvin ko što svi na forumu već znaju da jesam, pa se ne zaljubljujem i ta priča. ^^

Imam hobi bokte mazo
slikam neke gluposti sa temperama, akrilnim i vodenim bojama, pa ako to nije nešto onda neam pojma xD
I skupljam pivske čepove
Al' pivo sam batalio donekle
sad cepam vino :mrgreen:
i uz to pisanje
I krećem da trčim sa drugaricom sutra, al' to samo da bih se nagledao skakutavih dojki koje opet ne mogu da me odvrate od ovog stanja... srranja tačnije

Imam hobi bokte mazo
slikam neke gluposti sa temperama, akrilnim i vodenim bojama, pa ako to nije nešto onda neam pojma xD
I skupljam pivske čepove
Al' pivo sam batalio donekle
sad cepam vino :mrgreen:
i uz to pisanje
I krećem da trčim sa drugaricom sutra, al' to samo da bih se nagledao skakutavih dojki koje opet ne mogu da me odvrate od ovog stanja... srranja tačnije
Kad sam rekla pivo, islila sam na alkohol uopšte. xD
Dobro, hobiji valjaju (bolje nego salvete u svakom slučaju. xD I je l pravilno reći HOBIJI? O.o), sad još samo da batališ alkohol i disciplinuješ (je l ovo uopšte REČ? Iz nekog razloga večeras žestoko fejlujem s ovim. -.-) se malo, i glava će da se sredi sama od sebe. Ako ne, onda ti nema pomoći, suđeno ti je da bivaš zaljubljen do kraja života. :lol:

I de je onaj Fani i zašto još nije počeo da ogovara ljude? -.-

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back