Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 12.299
Od gotivnijih ljudi ovde bleje samo tiori, apsolut i diretk
PA KO OSIM TE TROJICE UOPSTE I BLEJI OVDE PIC KA TI MATERINA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od gotivnijih ljudi ovde bleje samo tiori, apsolut i diretk
PA KO OSIM TE TROJICE UOPSTE I BLEJI OVDE PIC KA TI MATERINA
Koji rl?Nasao sam drugu zanimaciju na netu.
![]()
Ovaj pdf me mega smorio,sve neke prazne price,plitak humor,podjebavanja novih jer su se stari slizali svi jedni sa drugima. Nigde neka carka da izbije,nigde nista,vec samo prasling i slipi pale ovu zagorelu omladinu,ova zagorela omladina kao zivi do jaja,bole ih *****,pije se svaki dan,drogira se ,prosipaju se neki fazoni na nivou predskolskog,spopadaju se klinke na netu... Jos samo posle dodju forumski bodi bilderi,internet kazanove i na kraju svi se svima uvuku u cmar. Jupi za forum pdf teen. Ko ce to sve da cita stvarno ne znam,ali ja necu.

Smarali ste i vi pre, samo sto niste bili ni svesni...
@ostali
Nemojte kakiti kako je smor i kako su danasnji klinci glupi, jer to svaka starija generacija kaze za mladju i sta koji moj mracite stalno? North se stalno tripuje kako je najkulniji od svih samo zato sto je jadni luzer u RLu i onda su svi retardirani, samo on pametan...Uostalom, ako ti je ova ekipa sranje sto ne odes sa foruma? Toliko je kul likova otislo, pa necemo propasti ni bez tebe...![]()

Pa idite svi u tri lepe ***** materine, zabole me...

North se stalno tripuje kako je najkulniji od svih samo zato sto je jadni luzer u RLu i onda su svi retardirani, samo on pametan...
Хехеххе, о самој особи која се крије иза ника North, Ђорђу Јованетићу, или да кажем боље - Лепом, или ФиЈоки, могу и ја да посведочим, да се посветим дискусији, пошто се сигурно ради о једној контраверзној и необичној фигури о којој се могу писати докторске дисертације, зато што анализа његовог специфичног менталног стања не може стати у две реченице! У сваком случају, би тако нешто било надреално занимљиво и езотеријско искуство, слично ономе када се људи суоче са ванземаљцима или у ритуалу комуницирају са ентитетима!
Хехеххе, о самој особи која се крије иза ника North, Ђорђу Јованетићу, или да кажем боље - Лепом, или ФиЈоки, могу и ја да посведочим, да се посветим дискусији, пошто се сигурно ради о једној контраверзној и необичној фигури о којој се могу писати докторске дисертације, зато што анализа његовог специфичног менталног стања не може стати у две реченице! У сваком случају, би тако нешто било надреално занимљиво и езотеријско искуство, слично ономе када се људи суоче са ванземаљцима или у ритуалу комуницирају са ентитетима!
Ја сам Бонд, Џејмс Бонд.ko si ti da ovako otkrivaš imena i prezimena forumaša??
Дабоме, када корени његове фасцинације, потичу од мојих препорука гледе алтер-ега Чарлса Буковског.interesantno, i north gotivi henrija kinaskog
Ovo je bilo da se Abell iznervira![]()
Al se iznervirala svakakoA nju zabole pickka za to ko ce da ide a ko nece(bitno joj da Fani ostane)![]()
A nju zabole pickka za to ko ce da ide a ko nece(bitno joj da Fani ostane)![]()

.Ostali su nebitni...
Pa idite svi u tri lepe ***** materine, zabole me...

Nije istina, nego vi serrete danima, mesecima, godinama...I ja to sve fino kuliram kad sam raspolozena, a kad sam nadrkana ko sad, onda mi samo North fali sa svojim trolovskim forama da me zajebava...Jedino mi fani ovde podigne raspolozenje kad sam usrrana, ostali me samo jos vise ujebete...