Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 12.283
stari mudrac foruma krstarice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovom nortu bas dosadno.![]()
hah, u istom postu si ga i pohvalio i pljunuo![]()
starosedelac
Uslovi vezani za državljanstvo:
Kandidat mora biti starosedeoc jedne od država iz koje se primaju aplikacije za DV-2009.
Starosedeoc, u ovom slučaju, znači da je osoba rođena u toj državi.
nepismene konjine
Starosedeoci- u množini odgovara
jednina je onako kako miki reče
hahahaha, na buljicu sam svoju pala kad sam ovo procitalaI tu i hator koja jebbe kevu svima cim joj se obrate
i šta bi? jeste li odlučili napokon ko je zabavan, a ko ne? s kim biste dozvolili da budete viđeni? koga biste pojebali, a koga iskulirali maximalno? heh
Zaljubila sam se![]()
kasni mi, ne spominji decudes, hatorka, detete ti?![]()
Ja znam koga bih.
EDIT: U stvari, kad bolje razmislim, trojka sa Dušicom i Jelenom bi bilo neponovljivo iskustvo. Jes da možda ne bih izašao živ iz toga, al ono, je.biga.![]()
kasni mi, ne spominji decu
evo navratim malo u trenucima dokolice, narocito kad bi u toj dokolici trbalo da ucim
djes ti, mnogo ti je seksi onaj herstajl, zbog tebe bih mozda presla i na mracnu stranu![]()
Pa ako te je ždrakala celo veče, ne treba ti nikakvo posebno otvaranje, pašće na koju god foru da joj prosipaš.Ajde sada da vas vidim. Znam da cu ja na kraju morati da smislim sve,ali ajde da vidim bas koliko ste kreativni. Veceras sam uzeo broj od likuse koju poznajem,a koja je bila sa nekim samracem celo vece u kafani gde i ja.
Ja sam sa drugarom izasao napolje posto sam uzeo njen broj i sada ajde da vidim kakvo otvaranje prekustra da primenim.![]()
Celu noc je gledala u mom pravcu,znaci otkida. Ajde forumski mudraci da vas vidim.