Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jok nije smor,smor **** kevu. Totalno jednoumlje. Neka anonima pichoka lupi nesto,dodje direkt i kaze nesto u fazonu uvalim ti karu,fani ispod napise nesto u fazonu lol ili pocne da muva ribu,ostli se sloze i onda citanje spama i gluposti i proseravanja. Totalno je do jaja na tinsima.
Bezika i north su jedini zajebanti i orginalni likovi,ovo ostalo sve neki prosek.

A čekaj, misliš da je bilo zabavno kada si ti dolazio ovde i srrao sa kreptomanom po 20 strana o glupostima, on tera jedno ti drugo, totalno pravolinijski gledate obojica i posle 20 strana skontate da imate isto misljenje...:dash:
Onda dodje pussy i njoj se svi uvlace u duppe, a ona pise nesto, ne zna ni sama sta i misli da je totalno kul...I tu i hator koja jebbe kevu svima cim joj se obrate, pritom je bilo na hiljade Micy, Picy, Emo, Fashion i ostalih grlovki koje su bile glupe ko ******...
I onda ste vi kao face bili intelektualci...
Bezibre i Fani se gubili i sprdali na svaki jebbeni post i svima su bili zabavni, ludilooo, spektakl bio...:roll:

A ti Henry nemoj smarati, sta mene briga kakav je North u RLu, dovoljno mi je i ovo sa foruma stvarno...I da li je bio sa Anom ili Saškom, zabole me, a ako vec hoces da ga pitas imas pp, a ne ovako javno...

I da, 90% ljudi se gubi na forumu...Logicno da u RLu nisu takvi... Pa ne bih vas ni ja u RLu ovoliko ispljuvala jer me stvarno mrzi da se naprezem i gubim energiju, vec bih se samo okrenula i otisla...Najbolje kad bih svima govorila sta imam, napravila bih pokolj...

Poslednja izmena:
Pozdrav, imam 17 godina.

Poceo sam malo vise da se opterecujem po ovom pitanju pa sam hteo da na postavim pitanje ovde. Prica pocinje ovako:

Imao sam prililku da spavam sa curom, ali (sigurno se i vama to desilo, barem jednom) nisam poneo kondom, tako da smo to odlozili za neki drugi put. Kasnije se nesto desilo i ja sam raskinuo sa tom curom tako da nismo stigli da ponovimo. Ppoceo da razmismljam kakvu sam priliku ispustio, nije mi preostalo nista drugo nego da pogledam sa pozitivne strane, koja je bila - pa ja nikada nisam ni probao da stavim kondom, mozda je i bolje - i to me je jedino smirlo. Resim jedno popodne da se malo poigram sa kondomom, popravaljam redom greske. Dobijem punu erekciju i pocnem da stavljam. (Nekako sam uspeo da pogresim stranu kondoma, ali sam ispravio odmah, to nije valjda bio problem) Stavim ga ja, sve po propisu, i za par sekundi.... BOOOM! Izbubim erekciju. Ja onako u cudu gledam, ne mogu da verujem, "Wtf, ovo tek nikad nisam ocekivao, sta cu sad?", pokusavam da vratim erekicju ali nope, nista. Onako razocaran skinem kondom, bacim ga i za 30s mi se nadigao opet.
Kada sam razmisljao o ovome i da li ce zaista da mi bude problem, poceo sam da se melo birnem. Treutno mi je plan samo da i dalje pokusavam da ga stavim u nadi da cu jednom da se navkinem ili da manje razmisljam kako ga stavljam...
Zato bi voleo da mi neko nesto kaze, da li ovde neko ima/imao isti/slican problem, i sta da radim? Da li je normalno? Narvno, ne odbacujem opciju da kad bi mi cura stavljala kondom, da se to ne bi desilo, ali ko zna kad ce opet da mi se ukaze prilika, kako da ovo, do tada, rascistim sa sobom?

Hvala unapred svima koji budu ozbiljno odgovorili na ovu temu.

A čekaj, misliš da je bilo zabavno kada si ti dolazio ovde i srrao sa kreptomanom po 20 strana o glupostima, on tera jedno ti drugo, totalno pravolinijski gledate obojica i posle 20 strana skontate da imate isto misljenje...:dash:
Onda dodje pussy i njoj se svi uvlace u duppe, a ona pise nesto, ne zna ni sama sta i misli da je totalno kul...

pussy i jeste totalno kul
mislim, i ti si kul, ali pussy je totalno kul

I onda ste vi kao face bili intelektualci...
Bezibre i Fani se gubili i sprdali na svaki jebbeni post i svima su bili zabavni, ludilooo, spektakl bio...:roll:

A ti Henry nemoj smarati, sta mene briga kakav je North u RLu, dovoljno mi je i ovo sa foruma stvarno...I da li je bio sa Anom ili Saškom, zabole me, a ako vec hoces da ga pitas imas pp, a ne ovako javno...

I da, 90% ljudi se gubi na forumu...Logicno da u RLu nisu takvi... Pa ne bih vas ni ja u RLu ovoliko ispljuvala jer me stvarno mrzi da se naprezem i gubim energiju, vec bih se samo okrenula i otisla...Najbolje kad bih svima govorila sta imam, napravila bih pokolj...

ja nemam nikakve pretenzije da je ovaj forum IKADA bio zanimljiv

i to ti kaze neko ko je stariji od svih ser atora ovde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back