Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Ipak mislim da delim sudbu sa svim onim prokletim pesnicima 
Taj je počeo da piše roman, ček sad kad izbaci post od 60 000 reči

Taj je počeo da piše roman, ček sad kad izbaci post od 60 000 reči

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uf, pa to tek ne vredi
Izgleda da mi je dekapitacija jedini izlaz
Rešenje je veći problem od samog problema, je l?![]()
brate, onda lepo piči kod psihologa, msm, neće ti oni rešiti problem, ali ti možda pomognu da sknontaš koji ti je *****
A i ovde su izgleda svima gotivni samo oni likovi koji su slicni vama i uglavnom se pronalazite oko muzike...
...
Ma znam
al' ja nikad nisam prihvatao tuđu pomoć
Nezavistan na neki način, moždano opaučen tvrdoglavošću na neki način...
Ma uglavnom, ta su burad otkad popijena.
Rešenje je veći problem od samog problema, je l?
Ma kakvi, taj je otišo da spava sad, ni briga ga nije. -.-
Jok nije smor,smor **** kevu. Totalno jednoumlje. Neka anonima pichoka lupi nesto,dodje direkt i kaze nesto u fazonu uvalim ti karu,fani ispod napise nesto u fazonu lol ili pocne da muva ribu,ostli se sloze i onda citanje spama i gluposti i proseravanja. Totalno je do jaja na tinsima.
Bezika i north su jedini zajebanti i orginalni likovi,ovo ostalo sve neki prosek.
ovom nortu bas dosadno.![]()
Mora da prica sa nekim na forumu, makar sam sa sobom sa 2 naloga..
A čekaj, misliš da je bilo zabavno kada si ti dolazio ovde i srrao sa kreptomanom po 20 strana o glupostima, on tera jedno ti drugo, totalno pravolinijski gledate obojica i posle 20 strana skontate da imate isto misljenje...
Onda dodje pussy i njoj se svi uvlace u duppe, a ona pise nesto, ne zna ni sama sta i misli da je totalno kul...
I onda ste vi kao face bili intelektualci...
Bezibre i Fani se gubili i sprdali na svaki jebbeni post i svima su bili zabavni, ludilooo, spektakl bio...
A ti Henry nemoj smarati, sta mene briga kakav je North u RLu, dovoljno mi je i ovo sa foruma stvarno...I da li je bio sa Anom ili Saškom, zabole me, a ako vec hoces da ga pitas imas pp, a ne ovako javno...
I da, 90% ljudi se gubi na forumu...Logicno da u RLu nisu takvi... Pa ne bih vas ni ja u RLu ovoliko ispljuvala jer me stvarno mrzi da se naprezem i gubim energiju, vec bih se samo okrenula i otisla...Najbolje kad bih svima govorila sta imam, napravila bih pokolj...