Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
On ima 21. Nisam se ja zabrinula da je on pedofil, jer nisam naivna da bi mi mogao nesto uraditi. Upoznala bi ga na javnom mestu i cim bi videla da je mator, zapalila bi. Mene jedino brine da to nije neka rugoba koja se krije iza necije tudje slike. Ne bi volela da gubim vreme na tako nesto.

Pa onda se upoznajte što pre? :lol:
Ako ispadne tako, predlažem:

ih da vas uzivo samo vidim kakvi ste frajeri...ovde samo palamudite...a u rl-u niko nista... :/

Pa da sam veci frajer manje bi dangubio ovdje, to je fakat. Ali su mi najjaci na temama o seksu, sve znaju, sve su probali, samo mi nije jasno kako stignu da se omirisu sa nekom zenskom kad non stop vise ispred kompa :lol:

Ono valentinovo 14ti, rodjendan 16ti, 4 meseca 19ti. Skupio neku kintu (losak) i mislim si, ajde da budem baja pa da nesto lepo uzmem za tu prigodu.. A ono sa 15 evrica mogao sam nesto lepo, al ne hteo jos. odem do prve kladze i lupim 10 evra na tiket... I naravno znate zavrsetak, obori me Twente (sto sad nije ni bitno z:( ). Primanja nekih BEZ (nepunih 18), a ovo se blizi.. Sa curom sam kraci period, i nije uopste za neke poklone ona. Al ne zelim da ispadnem ljaxe pa nista da joj ne uzmem.. Samo nemam ideju, sta za valentinovo a sta za rodjus. Ae 4 meseca ni ne treba nesto dovoljno je da budemo zajedno to vece.. Znam da bi je nesto simbolicno zadovoljilo, neka ruza ili cokoladica.. Al pomagajte, imate li kakvu ideju (za 5 evrica) haha z:cry:

verujem da je i pogresna tema al totally out of mind my mind ><

znas ja sam amstovit ali sa 5 evrica jedino da kupis papir pa da joj sklopis origamiz:poz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back