malla-slatka
Primećen član
- Poruka
- 917
aaaaaaa,uopste mi se nesvidja nova krstarica -.- gde se nalazi ono "prva ne procitana" kada udjem na neku temu??....-.-
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaaa,uopste mi se nesvidja nova krstarica -.- gde se nalazi ono "prva ne procitana" kada udjem na neku temu??....-.-
naslaa,hvalaaaiznad...u desnom uglu...nego...ja ne znam gde je kontrol panel....![]()
e za kontrol panel ti nmg pomoci,ni ja se jos nisam najbolje snasla....iznad...u desnom uglu...nego...ja ne znam gde je kontrol panel....![]()

slazem se sa tobom u potpunosti.......sjebali su forum nacisto
ovo ni na sta ne lici
ZVANICNO MRZIM NOVI FORUM

Izgleda da vam ova izmena foruma predstavlja veliki problem.![]()

Evo ga i resenje.
ASigruan sam da modovi i sup.modovi imaju zadatak da obavestavaju admine kako nam se dopada izmena.
Ako hocete da vratite na staro potrebno je da sto vis evas negoduje.
Ali ja ne zelim da se vrati na staro.
Ovako je FTW!![]()
ma,ja nesto mislim da ga jos nisu skroz zavrsili....jer vidite,danas je bilo podesavanja,sad je korisnicki profil,onda (msm mozda vama nije) ja pored naziva tema nemam one koverte o.O a imala sam prepodne...
Ako ,ovo uskoro ne srede ,ja mislim da cu da zapalim sa foruma .
Ovo nije onaj isti forum na kom sam bio prekljuce

hahaha...
Meni zapravo nije veliki problem ovaj trenutni forum, verovatno bih se posle nekog vremena naviknuo...ali je froa sto ne zelim da se navikavam na ovo i trenutno mi se uopste ne svidja i mislim da uc uskoro napustiti forum zauuuveeeeeek...![]()
posto su otisli moji fave korisnici sa foruma ,ako odes ti velike su sanse da cu i ja da se stopim sa korisnik nije na forumu ekipom

Pa nemojte ici.... Ipak je naveca faca na forumu jos uvek tu!

Aj' potrudicu se da ostanem, nemoj plakati...
Ali razmisljam o tome da odem, ipak!![]()
Aj' potrudicu se da ostanem, nemoj plakati...
Ali razmisljam o tome da odem, ipak!![]()