Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma,ja nesto mislim da ga jos nisu skroz zavrsili....jer vidite,danas je bilo podesavanja,sad je korisnicki profil,onda (msm mozda vama nije) ja pored naziva tema nemam one koverte o.O a imala sam prepodne...

aham
ako vam nesto odredjeno ne odgovara idite na onu temu sto sam postavio i zalite se Ivanu ili tako nekom adminu(tj. vlasniku ) foruma ,pa ce da sredi
A,trenutno su najveci problemi skrsen pretrazivac i uzasno spora ucitavanja na forumu.
A,kad se sve dovede u normalu bice i mogucnost da interfejs ne bude ovako facebook govnjivo plav nego u razlictim dezenima ,pa ti sam biras umesto sto gubis oci sa ovim plavim shitom

Poslednja izmena:
Ako ,ovo uskoro ne srede ,ja mislim da cu da zapalim sa foruma .
Ovo nije onaj isti forum na kom sam bio prekljuce

hahaha...:lol:

Meni zapravo nije veliki problem ovaj trenutni forum, verovatno bih se posle nekog vremena naviknuo...ali je froa sto ne zelim da se navikavam na ovo i trenutno mi se uopste ne svidja i mislim da uc uskoro napustiti forum zauuuveeeeeek...:(

hahaha...:lol:

Meni zapravo nije veliki problem ovaj trenutni forum, verovatno bih se posle nekog vremena naviknuo...ali je froa sto ne zelim da se navikavam na ovo i trenutno mi se uopste ne svidja i mislim da uc uskoro napustiti forum zauuuveeeeeek...:(

posto su otisli moji fave korisnici sa foruma ,ako odes ti velike su sanse da cu i ja da se stopim sa korisnik nije na forumu ekipom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back