zeljko612
Domaćin
- Poruka
- 4.266
Ponekad mi padne kamen sa srca kad vidim da ima gorih od mene xD
I posle meni kazu "Na mladjima svet ostaje"
I posle meni kazu "Na mladjima svet ostaje"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

@evergreen
To je tako retardirano D:
Znam , bilo je jace od mene .Ajde ne laj, malo sam preterala, oni se ne vidjaju svakog dana, al ona rekla da je sedam dnevni rekord.
A i pitala sam da pozajmi, kaže ''Tvoj je!'' Iz zezanja, mnogo se vole, valda.
.Nek se volu i yebu ljudi njihova stvar .
Sta da radim?
Jos me nervira sto me i gleda ponekad. Mamu ti ***** ne gledaj mel. Ne lozi me vestice jedna ako neces da se smuvamo! 
Pa moguće, šta oćeš
Oce li neko da se svadja? Besan sam na sebe.Jes takva,ali je lep celjad. Juce mi postavlja takva pitanja kao da me muva(kakve ribe volis? Ima li ko da ti se svijda sada? Zasto si tako nadrkan? i ja je odpratim do zgrade i naglo je zbrzala sve poljubila me u obraz i kao da pobeze),a ja pijan,sad se kajem hocu da se ubijem. Kako sam sraao o svemu nije ni cudo.Oce li neko da se svadja? Besan sam na sebe.

Sa tobom sam siguran da je moguce i 14 puta <3 <3
OK! Imam plan! Izvinucu se zato sto predpostavljam da sam ispao majmun i da je stekla pogresan utisak o meni i onda cu da trazim broj satro mi treba da je cimnem neka sranja za skolu jer se potpisem pa odem sa predavanja i onda cu da dodjem kod nje da prepisem i onda u privatnosti cu da delujem!Valja li plan? Jes da idem na neprijateljsku teritoriju,ali mi to deluje kao razuman plan! mozda i vrbujem neku njenu drugaricu za spijunazu i odavanje tajni!

Budući da sam dobronamerna i uvek teram vodu na pozitivniju vodenicu, shvatiću ovo kao kompliment.
Cuti more nemoj da mi baksuziras.recunaj da te mozda nece dozvoliti da dodjes kod nje![]()
Ja sam vec prvog dana dosao,potpisao se i izasao sa predavanja u kafic pored. Dobro sam se uklopio,ali sam primetio da secem ponekad svoju granu na kojoj sedim!Pa tek ste krenuli na faks , tek ce da krene razmenjivanje skripti , pa zajednicko "propitivanje " i spremanje pred ispit, kolokvijum,... pa "bezanje" sa predavanja i bauljanje po gradu... mada sam ja samo u prvom semestru isao redovno na predavanja i nikad vise, a posle samo na ispite, iako mi je faks 5 min od kuce , pa se onda vise nisam ni druzio ni vidjao ni sa kim sa faksa , osim onih koje sam i inace znao nevezano ... al dobro valjda sad vi i morate da idete redovno ,pa cete bici upuceni jedno na drugo .![]()