Christian_Death
Ističe se
- Poruka
- 2.463
Kad pogledam malo bolje i nije tako lose..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podvlacenje teksta nema veze sa nama, vec verovatno sa Firefox-om ako njega koristis:
http://www.technipages.com/firefox-enabledisable-spell-checker.html

valjda cemo se navići...meni se cini nepreglednije...a najviše me brine što neznam gde su mi smajlići?nema ih nigde ih nemogu naci??ni u ni oko ovog pravougaonika?Navici ces se ne brini..slazem se za profile da se ne vidi sve nego da su padajuce opcije
valjda cemo se navići...meni se cini nepreglednije...a najviše me brine što neznam gde su mi smajlići?nema ih nigde ih nemogu naci??ni u ni oko ovog pravougaonika?Navici ces se ne brini..slazem se za profile da se ne vidi sve nego da su padajuce opcije
Izvinjavamo se na neugodnosti, ali u ovom trenutku, Krstarica nije u mogućnosti da odgovori na Vaš zahtev.
Molimo pokušajte sledeće:
Ponovo učitajte stranu klikom na Refresh dugme u vašem čitaču.
Otvorite početnu stranu, a zatim probajte da otvorite neku drugu stranu.
Kliknite na Back dugme i probajte drugi link.
Odgovor bi trebalo da dobijete u roku od par sekundi. Ukoliko se to ne desi, verovatno je u pitanju sistemski problem. Molimo obavestite nas o tome.
Ovo je privremena situacija - pokušajte ponovo za nekoliko minuta ili kasnije danas. Hvala Vam na strpljenju!
Što su tako sitni ovi smajlovi uvećajte ih
![]()
sredjivacemo probleme koji su nastali tokom updatea i postepeno ce opet biti omogucena statistika postova kao i sredjivanje profila
sto se tice reputacija ne znam sta je tu problem?
one su i dalje tamo gde su nekad bile.
mogu se naci u korisnickom profilu i sad je broj vidljivih reputacija povecan sa 10 na 20
i opcije nek budu kao nekada...

Primetih sledeću razliku u naslovima na istu ovu temu: na Ženama emotivan Zasto, Krsto?, na Svaštari neutralan Novi izgled foruma Krstarica, a na Politici pokličan Vratite nam...(plus peticija)!![]()

Pa ja nisam htela da naslov bude uvredljiv niti da pljujem po administraciji samo da iskazem svoje i cujem tudje misljenje, to sto se pootvarala masa ovakvih tema nisam znala da vec ima

Što su tako sitni ovi smajlovi uvećajte ih
![]()
valjda cemo se navići...meni se cini nepreglednije...a najviše me brine što neznam gde su mi smajlići?nema ih nigde ih nemogu naci??ni u ni oko ovog pravougaonika?
Stedoh da dam repku kad na engleskom pise you have given out too much..bla bla... + kad se brisu poruke u privatnim sanducetima ispod opcija pise Proceed...popravite to bre...ne moze forum da bude pola na srpskom pola na inglish...ccc...
Pa ovo za repke ti je i pre pisalo na engleskom...
Meni ne...otvori se novi prozorcic gde je bilo ispisano na srpskom...