Zvoncica_kg
Zainteresovan član
- Poruka
- 186
drugari samo da vas pozdravim, ja odoh danas, pa se čujemo![]()
Joj kako vam zavidim i ja bih reprizu,nešto mi je brzo prošlo.
SREĆAN PUT LEPO SE PROVEDITE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drugari samo da vas pozdravim, ja odoh danas, pa se čujemo![]()
SREĆAN PUT LEPO SE PROVEDITE
hocu i jaaaaaaaa!!!!!!!!! Lep provod!!!
I dajte mi bre sajt za kacenje slika!

A ako se ne snalaziš sa kačenjem slika imaš detaljnije na strani 239,kada su meni objasnili kako da stavim sličice.![]()

Četiri puta sam, na putu ka Tasosu, noćio u Solunu - svaki put u drugom hotelu, svaki put rezervacije preko www.booking.com
Ove godine jeftiniji hotel, Orestias Kastorias, 52€ za nas dvoje bez doručka. Kvalitet smeštaja.. onako, ništa posebno... podnošljivo. Parking mesta okolo hotela dovoljno subotom popodne, slično kao u Beogradu, u Solunu je parkiranje od subote u 15h pa do ponedeljka ujutru besplatno.
Prošle godine smo imali više para i izabrali hotel Anadolia, eee, to je već jako fini hotel ali nas je noćenje sa doručkom koštalo 80€. Ove godine su ga digli na 95€ i odustao sam. Predhodnih godina smo bili u hotelu Aegean (solidan) i hotelu Rex (podnošljiv).
U Solunu je od 5-13 septembra internacionalni sajam i hoteli su tada skoro dvostruko skuplji - tada treba Solun zaobići.
Za rezervaciju preko booking.com-a je neophodna kartica, ali se u najvećem broju slučajeva pare ne skidaju sa računa prilikom rezervacije, već se plaćanje obavi kad se odjavljuješ iz hotela. Podaci o mogućim načinima plaćanja su navedeni kod podataka o hotelu, kao i to kada se usluga plaća. Takođe, navadeno je i do kog dana možeš otkazati rezervaciju bez naknade. Pročitaj detalje, sve je jasno napisano i o svemu si obavešten PRE postupka rezervacije.Hvala na ovome , jos jedno pitanjce, kad si rezervisao sobu u hotelu, kako si placao, preko kartice ili kada si stigao u hotel?

@meda brundo
da slucajno ne znas stihove, iznad vrata, na zejtinliku
ja sam ih negde zapisao, al se zaturilo, vremenom
bio bih zahvalan
Za rezervaciju preko booking.com-a je neophodna kartica, ali se u najvećem broju slučajeva pare ne skidaju sa računa prilikom rezervacije, već se plaćanje obavi kad se odjavljuješ iz hotela. Podaci o mogućim načinima plaćanja su navedeni kod podataka o hotelu, kao i to kada se usluga plaća. Takođe, navadeno je i do kog dana možeš otkazati rezervaciju bez naknade. Pročitaj detalje, sve je jasno napisano i o svemu si obavešten PRE postupka rezervacije.
Ako krećeš u postupak rezervacije, to radi sa karticom na kojoj imaš para jer se može desiti (kako kad, i kako za koji hotel) da sistem proveri da li imaš para na kartici u visini vrednosti jednodnevnog boravka u izabranom smeštaju. Ako je kartica "prazna" može se desiti da ti ne prihvati rezervaciju
Do sada, za Grčku, nisam imao prilike da koristim neku akciju, "hot deal" i slično, kada ti ponude nižu cenu ali da odmah skinu pare s računa, nego sam plaćao pre odlaska iz hotela na recepciji.
), teren za tenis i basket, ono malo ostrvce do kog smo plivali i uzivali na stenama (oprezno, prilaz je pun jezeva) a mislim da se moze do njega doci i stenama. Mislim da na toj plazi svako moze naci sebi zabavu. Paradise je po meni na drugom mestu, narocito onaj deo do stena, voda je prelepa i cista skroz za one koji ne vole alge, i ima dosta da se ide do dubine. Jos jedna po meni izvikana plaza je Golden beach, skroz obicna, dugacka jeste, ali bez ikakvog sadrzaja,voda me nesto nije ocarala.jel ovi stihovi:
![]()