pustolovka
Početnik
- Poruka
- 18
Cisto da se zna ko ima prvenstvo prolaza

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tako je, to je plaža Livadi. Do nje se dolazi tako što se na poslednjoj krivini, pre uspona za manastir (smer iz Potosa) skrene desno na zemljani put. Ima nekoliko stotina metara lošeg i strmog puta pa se dolazi do same plaže, na tvojoj slici se vide automobili.Iskreno ne znam, mislim da sam citala na forumu da je to Livadi ili mozda gresim, ovo je slikano kod Manastira Sv. Arhangela Mihaila. Nismo bili na njoj, niko nije znao da nam objasni kako da dodjemo do nje.
zahvaljujem na slici, predivno
ali, sve mi se cini da ima (nesto dirljivo) uklesano na ulazu , tako nesto, u objekat sa imenima
davno sam bio, pa bih zamolio ko ima da postavi
Ja sam bila u novom delu Limenasa a na putu prema centru videla sam samo jednu mesaru.Suhomesnato imaš po marketima i dosta je skuplje nego kod nas a i mislim da je naše kvalitetnije pa bolje ponesi po nešto.O pelenama su komentarisali par strana unazad da su skoro duplo skuplje.Apoteka ima nekoliko u centru.zdravo svima,idem u limenas pocetkom septembra.da li je limenas dobro snabdeven mesom,prehrambrenim proizvodima?idem sa malim detetom pa mi trebaju i pelene.da li neko zna cenu pelena?idem u vilu meresi.da li blizu njega ima radnji,apoteka?
Sto se pelena tice nikako ne preporucujem kupovinu tamo jer je odnos cena otprilike ovakav-koliko ovde kosta dzambo pakovanje toliko je tamo ono malo,klasicno od 20-ak pelena,a inace pampers je isti kao i ovde,Dakle,da ne bude zabune,11,30 eura je cena za malo pakovanje,ne na dzambo i dzajant!
Та плажа што је најближа и није нека плажа, мислим да је практично неупотребљива, каменита је у води, а колико се сећам (јер сам до ње дошетала само први дан и више се нисам спуштала туда) ни обала није нешто удобна, мада мислим да има хлада. Међутим на свега пар минута пешке је плажа Тарзанас, која такође мени није никаква, а још пар минута хода даље је плажа Нистери која већ и личи на нешто. Значи, до ње од Александре имаш 10-15 минута шетње. Када нисмо имали кола, били смо највише на Нистери плажи. Тамо такође има хлада.
Продавница је опет на 10-15 минута шетње од Александре на другу страну. У принципу ћеш тамо наћи све што ти треба, али далеко од тога да је нека разноврсна понуда у питању.
Имам неке слике смештаја, потрудићу се да их окачим касније. Само још једном да нагласим да је у питању Аргусова Александра, пошто чујем да има чак 3 Александре у Лименасу.
ima nekih sudova, ne moram nositi serpe? Hvala 
Pozdrav @amadeussSada jedno pitanje za Dekija M.
Da li mozes da postavis onu tvoju kartu i da napises gde su sledece plaze. Pachis, Metalia, Kekes, Tarzanas i Nisteri. Bio sam prosle godine prvi put na Tasosu i obisao samo one vece plaze. Ove godine bih voleo da idem i na ove plaze sa spiska. Hvala ti unapred.
A mogao bi , naravno ako te ne mrzi da dodas jos neke interesantne plaze za koje znas a da nisu ove najvece i najpoznatije kao makriamos, paradiso, golden, itd

Mislim da nema ništa,ili mi nismo uspeli da pronađemohvala zvoncice na savetima.definitivno cu morati i pelene i nesto od suhomesnatog da nosim,a taman sam mislila da ove godine olaksam malo prtljag.i jos nesto me interesuje:kako stoje stvari u limenasu sto se tice zabavnih parkova,igraonica i tako nekih zanimacija za decu?
,sem malog parkića koji se nalazi na kraju ''glavne ulice ''.To je ulica prepuna butika i radnjica sa suvenirima.Mi čak ne bi ni primetili parkić da se nije čula dečija graja.Ništa posebno 2 klackalice,tobogan,penjalica za nindža ratnike
i neogradjen.Dobro pazi na decu.posto idem pocetkom septembra,da li bi trebalo da nosim suncobran ili na plazama ima dosta hladovine?kakvo je stanje u septembru sto se tice pcela?da li ih ima puno?
mene nisu dirali, ali mog dragog vala urnisaliU junu i julu mesecu nikad nece biti nesto puno pcela posto pcele imaju tada obilnu "pasu" i ne pada im na kraj pameti da lete oko vas. U avgustu i to u drugoj polovini, a posebno u septembru kada nestane prirodne "pase" onda traze hranu gde god stignu, a to je najcesce bilo sta slatko (sokovi, voce) koje najcesce ima u naseljenim mestima.
Inace nije u pitanju nikakvo izmestanje vec su pcele t.j. kosnice preseljene u delove gde ima vise "pase" da bi vlasnicima donele sto vise meda. U drugoj polovini avgusta se sve to vraca kuci da bi se pcele polako pripremile za uzimljavanje, i to je drugi razlog zasto ih ima vise u tom periodu u mestima gde su turisti.

da li u septembru rade hidrogliseri do kavale?cula sam da je grad mnogo lep i da ga vredi obici.da li ima neki organizovani izlet do tamo i da li uopste na tasosu ima u ponudi nekih izleta?

Хајде да те замолим да бар нешто на теми прочиташ пре него што поставиш питања.
О излетима имаш пар страна, само мало погледај ,,уназад''.
О Кавали већ О.К. надам се да ће ти неко одговорити.![]()