Strašno, a šta bi trebalo da zaključimo iz ovog naslova?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vraćaju se stari da na miru umru tamo, a vi im često i pomažete u tome... doduše ne za prvi, već za drugi deo...slavonija:pa vracaju se svi koji nisu okrvavili ruke...
Tebe treba kastrirati.ZG_city:snimka pokazuje vjezbu evakuacije civilnog stanovnistva mjesec dana prije oluje. srpsko vodstvo u "RSK" je slutilo da je kraj blizu pa su cim je zapocela akcija oluja evakuirali civilno stanovnistvo iz krajne i optuzili HR za etnicko ciscenje. ukratko... imali su plan evakuacije.
a Prema anketi Komesarijata za izbjeglice (2004g), 39% izbjeglica u Srbiji želi se samostalno integrirati u tamošnje društvo, 15% ih želi smještaj u socijalne ustanove, 18% želi robno-novčanu pomoć, a njih 11% nije se izjasnilo ni za jedno od rješenja. Tek njih 7% želi povratak u rodni kraj ili iseljenje u treće zemlje.
ZG_city:snimka pokazuje vjezbu evakuacije civilnog stanovnistva mjesec dana prije oluje. srpsko vodstvo u "RSK" je slutilo da je kraj blizu pa su cim je zapocela akcija oluja evakuirali civilno stanovnistvo iz krajne i optuzili HR za etnicko ciscenje. ukratko... imali su plan evakuacije.
a Prema anketi Komesarijata za izbjeglice (2004g), 39% izbjeglica u Srbiji želi se samostalno integrirati u tamošnje društvo, 15% ih želi smještaj u socijalne ustanove, 18% želi robno-novčanu pomoć, a njih 11% nije se izjasnilo ni za jedno od rješenja. Tek njih 7% želi povratak u rodni kraj ili iseljenje u treće zemlje.
Че Гевара:Hrvati upamtite ovo - NEGIRANJE ZLOCINA KOJI STE POCINILI JE TAKODJE ZLOCIN!!!
ZG_city:ajde "brate" pravi mi se javio.
pa srbija je pravi majstor negiranja zlocina, toliko ste se usavrsili u tome da da to postaje zabrinjavajuce. jedino sto znate je pljuvat po oluji koje je hrvatskoj vratila podrucje nasilno dovojeno on nje i koje je bilo ocisceno od ne srpskog stanovnistva. malo poznat podatak je da je u hrvatskoj sa okupiranih teritorija prognano i protjerano gotovo 400 000 ne srpskog stanovnistva, ali pazi u HRVATSKOJ ne u srbiji! u BIH zbog srpske agresije je protjerano 200 000 tamosnjih hrvata. i dok se vi bavite oslobodilackom akcijom oluja (koje btw ne bi ni bilo da nije bilo srpske agresije i posusaja stvaranja velike srbije) imate debelih poteskoca priznat npr. genocid u srebrenici.
Hrvatska je pozvala te Hrvate koji su ionako bili u manjini na teritoriji Srpske krajine da se vrate u Hrvatsku,kako Olujom nebi bili pobijeni.Kako onda tumacis Tudjmanove reci: Srbima moramo zadati takav udarac da prakticno nestanu ? Kad je Beranja pripdala Hrvatskoj do '45 dok nije dosao na vlast onaj vas zlocinac Adolf Tito a posle i njegov sestric '91 Adolf Tudjman? Tu su oduvek Srbi bili u vecini i tu je oduvek bila Vojvodina.ZG_city:ajde "brate" pravi mi se javio.
pa srbija je pravi majstor negiranja zlocina, toliko ste se usavrsili u tome da da to postaje zabrinjavajuce. jedino sto znate je pljuvat po oluji koje je hrvatskoj vratila podrucje nasilno dovojeno on nje i koje je bilo ocisceno od ne srpskog stanovnistva. malo poznat podatak je da je u hrvatskoj sa okupiranih teritorija prognano i protjerano gotovo 400 000 ne srpskog stanovnistva, ali pazi u HRVATSKOJ ne u srbiji! u BIH zbog srpske agresije je protjerano 200 000 tamosnjih hrvata. i dok se vi bavite oslobodilackom akcijom oluja (koje btw ne bi ni bilo da nije bilo srpske agresije i posusaja stvaranja velike srbije) imate debelih poteskoca priznat npr. genocid u srebrenici.
Registra:A da li si se ti zapitao zašto je takva statistika? Zato što ljudi nisu sigurni u dobre namere države Hrvatske. To je odgovor.
Normalno je da svaka država koja je u ratu brine o svojim civilima, za sve države je to normalno, osim za Hrvatsku.
Molim te, nemoj nam više ovde prosipati tu vašu čuvenu hrvatsku dobrodušnost i spremnost da primite izbeglice nazad. To je najobičnija laž i propaganda. A to pouzdano znam, zato što ne postoji normalan čovek koji bi menjao svoju kuću za izbeglički kamp ili podstanarske sobičke.
Samo se vi tešite da ste dobrotvori, ako vam je tako lakše, ali tužna istina je da niste, upravo suprotno.
ZG_city:a sta ti mislis da im hrvatska vlada laze i ne misli tako kad kaze da se vrate u HR? vjerojatno to pokazuje obnavljajuci im kuce i gradeci nova naselja za hrvate iz BIH koji su zivjeli u kucama srba u HR...
a ova druga recenica nema veze s mozgom...
istina, svaka se drzava brine o svojim civilima u ratu. tako je se HR pobrinula za svoje progranike i izbjeglice smjestavajuci ih po jadranskim hotelima i izbjeglickim kampovima. samo stu se ti protjerani civili iz "RSK" ppobunili protiv vlastite drzave, pocinili agresiju na vlastitu drzavi i htjeli se odcjepit od vlastite drzave. i to je sustina problema
Че Гевара:Hrvatska je pozvala te Hrvate koji su ionako bili u manjini na teritoriji Srpske krajine da se vrate u Hrvatsku,kako Olujom nebi bili pobijeni.Kako onda tumacis Tudjmanove reci: Srbima moramo zadati takav udarac da prakticno nestanu ? Kad je Beranja pripdala Hrvatskoj do '45 dok nije dosao na vlast onaj vas zlocinac Adolf Tito a posle i njegov sestric '91 Adolf Tudjman? Tu su oduvek Srbi bili u vecini i tu je oduvek bila Vojvodina.
Registra:Tako je, Hrvatska se pobrinula za svoje prognanike - HRVATE, za svoje prognanike - SRBE se nije pobrinula i neće. I da, mislim da hrvatska vlada laže.
Da li ti misliš da sam ja idiot i imaš potrebu da vredjaš moju inteligenciju rečenicom: da ih hrvatska vlada zove da se vrate. Pa da li ti misliš da 300.000 ljudi neće da se vrati zato što im je lepše da se potucaju po svetu, umesto da žive u svojim kućama u kojima žive generacijama (btw - najmanje 7 vekova)??
Tvoja uobraženost nema granica, toliko si ubedjen u laži da i sam veruješ u njih. Veruj, to je tvoj problem. Mene neće niko prevariti, ni srpski ni hrvatski šovinisti. meni glava ne služi samo za frizuru.
De_Sisti:da li je vas hrvate sramota sto pripadate narodu iz koga su ponikli ovakve spodobe?
Pa onda i mi imamo pravo da pokoljemo sve Šiptare dole na Kosovu jer i oni hoće da prave paradržavu "Kosovo" i to uopšte nebi bila zločinačka akcija već akcija za vraćanje srpskog suvereniteta nad ovom oblašću u Srbiji.Jedva čekam da radikali,SPS i DSS naprave koaliciju pa da pred Savet Bezbednosti iznesu i pitanje Srpske Krajine pa da vidim šta će onda Amerika da kaže kad nas Rusi opet podrže.I da ti još nešto kažem,bilo je i pitanje 2006.godine da u Ustavu Srbije istaknemo Srpsku krajinu kao teritoriju koja je u sastavu Srbije ali pod privremenom okupacijom Hrvatske,kao što stoji u Irskom ustavu za pitanje Severne Irske.ZG_city:cekaj malo... hrvatska vlast je pozvala hrvate iz "krajne" da se vrati u HR :shock:
podruce takozvane "krajne" je hrvatska! kako ti to ne ide u glavu? hrvatska to nije napravila jer jednostavno tamo hrvata vise nije bilo, a i da ih je bilo ovako kako si ti formulirao recenicu HR bi u biti priznala paradrzavu na vlastitom teritoriju![]()
i nemoj mi spominjat baranju da je bila u satavu vojvodine prije drugog svjetskog rata jer je i boka kotorska bila u sastavu HR prije drugog svjetskog rata. + sto je u vojvodini na granicama sa hrvatskom i madarskom vecinsko stanovnistvo bilo njemacko, hrvatsko i madarsko dok ih adolf tito nije protjero.... ali to nije tema
De_Sisti:da li je vas hrvate sramota sto pripadate narodu iz koga su ponikli ovakve spodobe?
![]()
![]()
![]()

ZG_city:evo gaaaa krece prica o NDH i jasenovcu...
stari ovo nij etema o drugom svjetskom ratu! ali to sam i ocekivo..kad god krenes pricat o domovinskom ratu oni ce pocet pricat o NDH i ustasama. kad bi bio na tvojoj razini postavio bi ti sad protupitanje pitanje: dali je tebe sramota sto pripadas narodu koji je na samom kraju 20. stoljeca pocinio navece ratne zlocine od zavrsetka drugog svjetskog rata i koje je u 10 godina zapoceo 2 rata koji je progutao preko 100 000 ljdskih zrtava i koja su uzrokaovala migraciju preko 1 milijon ljudi? kako mozes samo usporedit narod sa par ustaskih zlocinaca??
ZG_city:evo gaaaa krece prica o NDH i jasenovcu...
stari ovo nij etema o drugom svjetskom ratu! ali to sam i ocekivo..kad god krenes pricat o domovinskom ratu oni ce pocet pricat o NDH i ustasama. kad bi bio na tvojoj razini postavio bi ti sad protupitanje pitanje: dali je tebe sramota sto pripadas narodu koji je na samom kraju 20. stoljeca pocinio navece ratne zlocine od zavrsetka drugog svjetskog rata i koje je u 10 godina zapoceo 2 rata koji je progutao preko 100 000 ljdskih zrtava i koja su uzrokaovala migraciju preko 1 milijon ljudi? kako mozes samo usporedit narod sa par ustaskih zlocinaca??
E a gde je tamo opcija da mu napisem poruku? Napisao bih mu: POKAJ SE GREŠNIČE!DEDOVI SU TI BILI FAŠISTI KOJI SU UBIJALI SRBE I NAŠU BRAĆU RUSE U STALJINGRADU,ĐUBRE JEDNO,ODPADU LJUDSKI!ZG_city:savjetujem ti da procitas ovo http://www.predsjednik.hr/default.asp?gl=200705150000001