TADIĆ: POŠTOVATI VOLJU GRAĐANA!!!

• Začetnik teme Začetnik teme risim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako odete u bilo koju predškolsku ustanovu za decu do 6 godina i postavite zadatak recimo ovakav :

Koliko je pola od 250 + 1 = ?
Ili sledeći primer koliko je pola od 110+1 = ?
siguran sam da bi bar pedeset posto dece odgovorilo tačno.

Naravoučenije :
Nikako ne šaljite vi nepismeni decu u školu jer će postati već u sedmoj godini daleko pismeniji od demokrata.

Sad mi je već sasvim jasno zašto je pola Srbije nepismeno.

Naravucenije - Vratiti Tadica u osnovnu skolu da nauci matematiku. :super:

Nije, naravno.Ali ja ne trubim o srpskom patriotizmu, otadzbini, i slicnim glupostima, sve drzec' bolesnog diktatora na avataru.Joj, bre....:lol:

Pa ti onda i ne treba da pises po ovom forumu.
Ima toliko sektaskih foruma po tvojoj meri, gde sasvim slobodno mozes da propagiras zivot, koji ce se svesti na to koliko jedes i koliko spavas, i gde ponekad odes, ne obaziruci se na to ko te je*e, ili kome pu*is.
a to koliko je Staljin bolestan diktator, ti tek treba da naucis, i saznas.Kladio bih se u mnogo toga, da NIKADA nisi procitao nista o njemu, sem tzv. "zvanicne verzije" takozvanog zapada, pa i nasih komunistickih izvora koji su diktaturu opravdavali pricom:A znate kako je kod Staljina?
Nije to uopste tako crno-belo koliko se tebi cini.
Nazalost, obzirom na sektaski uticaj, tesko je od tebe ocekivati da mislis svojom glavom.

Alo papagaj daj neke nove rači smorio si me........................Nemoj da me teraš da za tebe angažujem i svoj drugi stohiljaditi deo mozga......................:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Znači za tebe imam ponudu:

Kavez,mir i lekovi.................

Pa zar to nije lepo ...............Čak ću ti u kavez ugraditi i zid da možeš da udaraš glavom do besvesti..................A o drogama ne brini - i to ćeš imati ako ti treba...........Samo ne znam da li postoje ječe droge od ovih sadašnjih pošto za tebe treba nešto specijalno.............A pa znam:Daću ti injekciju od centvalne otadžbinke kvadikavske upvave donete direktno od Cvvenog ti vojvode i vođe...........ima da se smiriš odmah....................E ja sad moram da idem a ti nešto napiši pa ću ja večeras da nastavim u još jačem ritmu da te ye.bem uzduž i popreko.........Nemoj da brineš tu sam ja................Ajd zdravo i pisaćemo večeras ne brini................imam neka posla pa ne mogu sa tobom degenom da se mnogo prepirem.............Moj posao je plaćen a ti mi ne plaćaš ništa a ceo dan te zayebavam kao majmuna.................otvori se i ti malo da ostali članovi mogu malo više da ti se smeju.......................:bye::bye::bye::bye::bye::bye:

ODJ..BI KLINAC!!! Žuriš u školu, nemoj da dobiješ neopravdani!!! Jedva čekam da te kre..m tako razmaženog!!!! Neće biti mamice i tatice da pripomognu!!! ODJ..BI KLINAC!!!!

Procitao sam ja dosta toga, ne brini nista.Samo me cudi sto gotivis coveka koji je odgovoran za rusku i komunisticku politiku prema Srbima, ili, zasto partizani nisu oslobodili Jasenovac, iako su mogli?Zasto su komunisti i po cijem nalogu slali srpsku decu na sremski front?Po cijem nalogu je u Beogradu streljano 25.000 srpskih civila? Po nalogu Moskve, naravno, da ne kazem po nalogu generalisimusa.Zasto gotivis coveka koji je pobio preko 20 miliona nase ruske, pravoslavne brace, kako to kazu patrijote?Meni se sve cini da nemas bas najjasniju sliku u svojoj glavi o bilo cemu...

Ne nasedaj na titoističku propagandu koju su nasledili ovi tvoji evropajci!!!

Ima toliko sektaskih foruma po tvojoj meri, gde sasvim slobodno mozes da propagiras zivot, koji ce se svesti na to koliko jedes i koliko spavas, i gde ponekad odes, ne obaziruci se na to ko te je*e, ili kome pu*is.
a to koliko je Staljin bolestan diktator, ti tek treba da naucis, i saznas.Kladio bih se u mnogo toga, da NIKADA nisi procitao nista o njemu, sem tzv. "zvanicne verzije" takozvanog zapada, pa i nasih komunistickih izvora koji su diktaturu opravdavali pricom:A znate kako je kod Staljina?
Nazalost, obzirom na sektaski uticaj, tesko je od tebe ocekivati da mislis svojom glavom.

E moj ti, pitaj rusku pravoslavnu crkvu i njene vernike sta misle o Staljinu.I tzv. ''kulake'', odn. seljake koji su crkli od gladi za vreme diktature.Tvoje neznanje je frapantno.

:tick::tick::tick::tick::worth::worth::worth::worth: Pametan dečko!! Svaka čast!!!

Pise li, moze biti, u tim knjigama o njemu, a koje si ti, verujem, procitao, da je Staljinov, kao i simbol komunizma petokraka, a da se on obracunavao sa krstom i crkvom?Risim, risim...:lol:

Ti decko stvarno ne znas bas nista.......
Ne znas ni da je Staljina boleo kur** da li ce neko biti u Srbiji streljan posle rata.
Nego su taj izgovor koristili komunisti, da bi opravdali svoje zlocine.
Verovatno je za njegovog zivota bila srusena crkva koju je svaki dan gledao kroz prozor Kremlja?
Cak je na celoj teritoriji SSSR-a bilo sruseno manje crkava nego za vreme ustaske vlasti na mnogo manjoj teritoriji.
Ili mozda ne znas, da je ispred te crkve, Staljin sa svojom vojskom trazio blagoslov crkve pred odlucujuce bitke u drugom sv. ratu?
I molio se zajedno sa svestenicima?
Naravno, to zasigurno ne znas, posto je tvoj mozak odavno postao deo kolektivne svesti.
Ustvari,kome ja to pricam?

Ne znas ni da je Staljina boleo kur** da li ce neko biti u Srbiji streljan posle rata.
Verovatno je za njegovog zivota bila srusena crkva koju je svaki dan gledao kroz prozor Kremlja?
Cak je na celoj teritoriji SSSR-a bilo sruseno manje crkava nego za vreme ustaske vlasti na mnogo manjoj teritoriji.
Ili mozda ne znas, da je ispred te crkve, Staljin sa svojom vojskom trazio blagoslov crkve pred odlucujuce bitke u drugom sv. ratu?
Naravno, to zasigurno ne znas, posto je tvoj mozak odavno postao deo kolektivne svesti.

:tick::tick: Pusti bre, šta znaju sektaši!!!

Aha, i verovatno su sve vreme rata vrsile sluzbe u crkvama?A koju je bese crkvu digao dinamitom u vazduh?
I ne bese li slucajno postao ''vernik'' kada su mu oficiri NKVD sa terena rekli da vojnike zabole za komunisticko ordenje, pa je bio primoran, iz prakitcnih razloga, da vrati pravoslavno ordenje, kao npr. Orden Svetog Georgija?
Zasto je prosle godine postavljen krst visine 12.5 metara u Butovom kod Moskve, a radjen u Solovetskom manastiru, posvecen zrtvama Staljinovog terora?Onako?

Aha, i verovatno su sve vreme rata vrsile sluzbe u crkvama?A koju je bese crkvu digao dimanitom u vazduh?
I ne bese li slucajno postao ''vernik'' kada su mu oficiri NKVD sa terena rekli da vojnike zabole za komunisticko ordenje, pa je bio primoran, iz prakitcnih razloga, da vrati pravoslavno ordenje, kao npr. Orden Svetog Georgija?
Zasto je prosle godine postavljen krst visine 12.5 metara u Butovom kod Moskve, a radjen u Solovetskom manastiru, posvecen zrtvama Staljinovog terora?Onako?

Koliko vidim tebi je crkva veći neprijatelj!!!

Aha, i verovatno su sve vreme rata vrsile sluzbe u crkvama?A koju je bese crkvu digao dinamitom u vazduh?

Opet pricas gluposti.........
NKVD mu rekao?
A kada je to po tebi diktator nekoga slusao?????
Jedino sto sasvim sigurno moze da se kaze za njega je da je prezirao jevreje.I nad njima izvrsio genocid nekoliko puta gori od nacista.
A za ostalo..Decko stvarno ne znas puno.
Crkva je naravno u vreme Staljina "patila", i to nije nista novo.....ali iz sasvim drugog razloga.
Razlog za to je sto je PRE Staljina i Lenjina ruska pravoslavna crkva bila vaznija institucija od institucije cara.
Pa kad su to dolaskom boljsevika izgubili, onda je nastao "potop".
Ali sa stanovista danasnjeg gledanja, nista veci od danasnjeg polozaja crkava u bilo kojoj zemlji na zapadu.
Naravno, sa primesom komunistickog, sto je u to vreme(na samo Staljina, nego i Lenjina, Hruscova, Breznjeva,i svih ostalih) znacilo ono staro komunisticko:Ko nije sa vama on je protiv nas.
Ali pricati kako je unistavao pravoslavnu crkvu je van svake pameti, i apsolutno nema nikakve istine u tome.

Back