TADIĆ: POŠTOVATI VOLJU GRAĐANA!!!

• Začetnik teme Začetnik teme risim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ko ima većinu u Beogradu??? Jel SRS+DSS+SPS imaju većinu? Jel su napravili koalicioni sporazum? Ako imaju i ako jesu a činjenica je da imaju onda nema druge nego da im DS preda vlast ili hoće proteste!!!! Neznam šta ti nije jasno??

Nemaju vecinu dok se ista ne ratifikuje u skupstini grada, nemaju gradonacelnika dok se isti ne postavi od strane gradske skupstine.
Koalicija ZES je osvojila najvise mandata u vecini gradskih opstina, dok su tzv. narodnjaci osvojilu prigradske opstine u kojima zivi manje obrazovano stanovnistvo.Takvim glasanjem stanovnici Beograda su pokazali da da im se svidja proevropska strategija koalicije ZES BG.,
Radikali su, pojedinacno, osvojili manje mandata, kao i DSS koji je doziveo katastrofu, i SPS koji je dobio manje nego na proslim lokalnim izborima.Imaju, mozda, uslove da formiraju vecinu, ali ta vecina ne odrzava pravo stanje stvari, odnosno, predstavlja prekrajanje izborne volje gradjana.Da li je sad jasnije ili da kucam sporije?

Nemaju vecinu dok se ista ne ratifikuje u skupstini grada, nemaju gradonacelnika dok se isti ne postavi od strane gradske skupstine.
Koalicija ZES je osvojila najvise mandata u vecini gradskih opstina, dok su tzv. narodnjaci osvojilu prigradske opstine u kojima zivi manje obrazovano stanovnistvo.Takvim glasanjem stanovnici Beograda su pokazali da da im se svidja proevropska strategija koalicije ZES BG.,
Radikali su, pojedinacno, osvojili manje mandata, kao i DSS koji je doziveo katastrofu, i SPS koji je dobio manje nego na proslim lokalnim izborima.Imaju, mozda, uslove da formiraju vecinu, ali ta vecina ne odrzava pravo stanje stvari, odnosno, predstavlja prekrajanje izborne volje gradjana.Da li je sad jasnije ili da kucam sporije?

Jesi li ti lud?? Šta napriča sve, molim te!!! Šta je to prekrajanje volje građana??? Pa šta ako za radikale glasa manje obrazovano stanovništvo?? Ko kaže da je to tako?? Po čemu to merite ko je i koliko obrazovan??? Gde piše da je neko sa Starog grada obrazovaniji od nekog iz Lazarevca?? Šta bi vi hteli, da oni koji glasaju za vas njihov glas se računa duplo???? To je ta demokratija koju propagirate!!! Izgubili ste i nije sada smak sveta!!! Dobićete možda neki sledeći put!!! Jel treba dalje da te učim demokratiji DEMOKRATO VELIKI???????

Jesi li ti lud?? Šta napriča sve, molim te!!! Šta je to prekrajanje volje građana??? Pa šta ako za radikale glasa manje obrazovano stanovništvo?? Ko kaže da je to tako?? Po čemu to merite ko je i koliko obrazovan??? Gde piše da je neko sa Starog grada obrazovaniji od nekog iz Lazarevca?? Šta bi vi hteli, da oni koji glasaju za vas njihov glas se računa duplo???? To je ta demokratija koju propagirate!!! Izgubili ste i nije sada smak sveta!!! Dobićete možda neki sledeći put!!! Jel treba dalje da te učim demokratiji DEMOKRATO VELIKI???????

Ovo je kljucno, ali si prenebregao, naravno.
Koalicija ZES je osvojila najvise mandata u vecini gradskih opstina, dok su tzv. narodnjaci osvojilu prigradske opstine

ZES JE DOBIO IZBORE.

Kakve gluposti ti pises! :dash:
ZES nije partija vec koalicija. SRS je stranka sa najvecim brojem mandata i na republickom i na gradskom nivou. Ali cak i da nije tako po cemu je sastavljanje logicne koalicije SRS-DSS-SPS prekrajanje volje gradjana?? A sastavljanje koalicije DS-SPS-LDP kao ne bi bilo :D :D :rotf:
Da li zdrav si ti?

A zasto ste se vi demokrate bunile 96/97?
Situacija je bila apsolutno ista.
Znaci , vi ste imali pravo da se bunite, a radikali sada nemaju..Pa nije valjda......

Koalicija ZES je osvojila najvise mandata u vecini gradskih opstina,

Ovo je kljucno, ali si to prenebregao, naravno.ZES JE DOBIO IZBORE.

Nije bila ista, situacija, vi ste tad POKRALI izbore.

MI????????????????????????????
Na koga to mislis kada kazes???????????????

Ako mislis na radikale, ciji ja NISAM CLAN, a ni simpatizer, oni sigurno nisu.
Bili su takodje u opoziciji
ali posto verovatno mislis na njih.......koliko znam, djindjic i komp. nisu izlazili iz sedista SRS, da bi ptovrdili rezultate kojima su pobedili Milosevica.Radikali su ih jasno saopstili.

Takodje, koliko se secam, su sasvim dzentlmenski NAPUSTILI vladu Srbije posle izbora i NISU hteli da ucestvuju u tzv. prelaznoj vladi do republickih izbora(o 2000. se radi naravno).

Takodje je koliko znam Nikolic podneo sam ostavku na mesto Predsednika Skupstine iako je MOGAO po zakonu(sasvim slicno alimpicu) da oteze sa tim i dovede vecinu u tek formiranoj Vladi Srbije u problem , jer bi prekoracili zakonske rokove i prekrsili Ustav(da je alipic bio na njegovom mestu, bas me zanima kako bi se to zavrsilo.....mada svi to naravno znamo)
I sto jos mozes da zameris radikalima??????
Ponasaju se mnogo demokratskije od vas koji samo u imenu imate taj naziv.

Ako odete u bilo koju predškolsku ustanovu za decu do 6 godina i postavite zadatak recimo ovakav :

Koliko je pola od 250 + 1 = ?
Ili sledeći primer koliko je pola od 110+1 = ?
siguran sam da bi bar pedeset posto dece odgovorilo tačno.

Naravoučenije :
Nikako ne šaljite vi nepismeni decu u školu jer će postati već u sedmoj godini daleko pismeniji od demokrata.

Sad mi je već sasvim jasno zašto je pola Srbije nepismeno.

Ako odete u bilo koju predškolsku ustanovu za decu do 6 godina i postavite zadatak recimo ovakav :

Koliko je pola od 250 + 1 = ?
Ili sledeći primer koliko je pola od 110+1 = ?
siguran sam da bi bar pedeset posto dece odgovorilo tačno.

Naravoučenije :
Nikako ne šaljite vi nepismeni decu u školu jer će postati već u sedmoj godini daleko pismeniji od demokrata.

Sad mi je već sasvim jasno zašto je pola Srbije nepismeno.

I meni je to savrseno jasno.

Aha...pa sto drzis Staljina kao avatar ako ti smeta diktatura?:DI to ti, srpski patriota, drzis komunistickog diktatora?:D

Zato što ga gotivim!!! Kada bi pročitao o njemu nekoliko knjiga znao bi zašto!!! A najviše zbog toga što su se tresle gaće gazdama stranke koju podržavaš i njihovim domaćim političkim precima ( KPJ i SKOJ)!!! Inače nisam komunista uopšte!!!

Ne, ne BoTo deckonjo!!! Ti mora da si pogresio, pa Alimpic je taj ko ne postuje volju gradjana. Ali salu na stranu, koga od politicara zabole za gradjane i za ideologiju, hebe se njima za nas sve dok je njihova straznjica u fotelji i diskreciono odlucuje o urbanizmu npr. ili o izdavanju poslovnog prostora. Kako bi vecina gradskih otaca reklo ''Bog pozivio diskreciono pravo nase vile'' a ti se narode hebi bas.

Zato što ga gotivim!!! Kada bi pročitao o njemu nekoliko knjiga znao bi zašto!!! A najviše zbog toga što su se tresle gaće gazdama stranke koju podržavaš i njihovim domaćim političkim precima ( KPJ i SKOJ)!!! Inače nisam komunista uopšte!!!

Procitao sam ja dosta toga, ne brini nista.Samo me cudi sto gotivis coveka koji je odgovoran za rusku i komunisticku politiku prema Srbima, ili, zasto partizani nisu oslobodili Jasenovac, iako su mogli?Zasto su komunisti i po cijem nalogu slali srpsku decu na sremski front?Po cijem nalogu je u Beogradu streljano 25.000 srpskih civila? Po nalogu Moskve, naravno, da ne kazem po nalogu generalisimusa.Zasto gotivis coveka koji je pobio preko 20 miliona nase ruske, pravoslavne brace, kako to kazu patrijote?Meni se sve cini da nemas bas najjasniju sliku u svojoj glavi o bilo cemu...

Back