zbiljaš
Iskusan
- Poruka
- 6.999
Visoki predstavnici predstavljaju svetlost u bosanskoj tmini i razgovori sa njima su nešto najpoučnije za svakog Bosanca, ali i za nas koji sa strane posmatramo epopeju tri konstitutivna naroda BiH.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo, prihvatamo sve šta Šmit kaže, a sad neka ide u Nemačku i neka idu svi stranci.Visoki predstavnici predstavljaju svetlost u bosanskoj tmini i razgovori sa njima su nešto najpoučnije za svakog Bosanca, ali i za nas koji sa strane posmatramo epopeju tri konstitutivna naroda BiH.

Neće on niđeEvo, prihvatamo sve šta Šmit kaže, a sad neka ide u Nemačku i neka idu svi stranci.
Ovako prosvetljeni s njegove strane, nema šanse da će da diramo muslimane kad oni odu. Obećavamo.![]()
Ispusio smit.Visoki predstavnici predstavljaju svetlost u bosanskoj tmini i razgovori sa njima su nešto najpoučnije za svakog Bosanca, ali i za nas koji sa strane posmatramo epopeju tri konstitutivna naroda BiH.
A što je vama u intersu da mi budemo iznervirani, nikad ne znaš na kome ćemo da se iskalimo...Neće on niđeneka ga tu gdje jeste, ne da bi zaštitio nas muslimane, imamo mi one koji nas mogu zaštititi ako zatreba. Neka ga da vas nervira
![]()

Auh, eno tresu mi se tangice u ladici od straha. Lako ti je po tastaturi mlatitiA što je vama u intersu da mi budemo iznervirani, nikad ne znaš na kome ćemo da se iskalimo...![]()
Pa ako ti se ne tresu, šta će ti stranci oko tebe, oćeraj to, ne može ti niko ništa.Auh, eno tresu mi se tangice u ladici od straha. Lako ti je po tastaturi mlatiti![]()
Pa nemoj period Kraljevine da stavljaš u isti rang sa tim ostalim periodma.Otomanska okupacija 1463 - 1878
Austro Ugarska okupacija 1878 - 1918
Kraljevina Jugoslavija 1918 - 1941
NDH 1941 - 1945
Titova SFRJ 1945 - 1992
Građanski rat 1992 - 1995
Dejtonska BiH 1995 - 20..
Šmit kolonijalna uprava 1.8.2022 - dok ne madrkne.
Ispratili smo engleskog ološa Pedi(fila) ispratićemo i Šmita.
Meni ne smetaju. Što bi? Otvoren grad za svePa ako ti se ne tresu, šta će ti stranci oko tebe, oćeraj to, ne može ti niko ništa.![]()
Dodik i Vuqiq toliko biju po satu ali dok spavaju, radni sat je 10 puta jači 
Добро вели Легитимни Високи ПредставникVisoki predstavnici predstavljaju svetlost u bosanskoj tmini i razgovori sa njima su nešto najpoučnije za svakog Bosanca, ali i za nas koji sa strane posmatramo epopeju tri konstitutivna naroda BiH.
Кад сам видео колико нинџи има у Сарајеву, помислио сам да се снима неки јапански историјски спектаклMeni ne smetaju. Što bi? Otvoren grad za sveIma mjesta, širimo se, nikad ljepše ni veće Sarajevo!

A ne pričaj budalaštine. Mator si za to.Кад сам видео колико нинџи има у Сарајеву, помислио сам да се снима неки јапански историјски спектакл![]()
pristojno baš...A ne pričaj budalaštine. Mator si za to.
Vučić je isto tvoj legitimni predsjednik.Добро вели Легитимни Високи Представник
Ко бре матор?A ne pričaj budalaštine. Mator si za to.

Ponekad i iz starog parobroda progovori Srbin.Кад сам видео колико нинџи има у Сарајеву, помислио сам да се снима неки јапански историјски спектакл![]()
Ja uopšte nisam pristojna. Dapače. Kao da bi iko pristojan na ovom mjestu opstao.pristojno baš...
Rođena, živim a i umrijeću u Sarajevu.Ко бре матор?
И јеси била ти скоро у Сарајеву?![]()
pa sudeći po tvom postu ti si nosilac pristojnosti...Ja uopšte nisam pristojna. Dapače. Kao da bi iko pristojan na ovom mjestu opstao.
Ja sam izuzetno nepristojna. Svakim danom sve više. Volim biti nepristojna.pa sudeći po tvom postu ti si nosilac pristojnosti...