TADIĆ: POŠTOVATI VOLJU GRAĐANA!!!

• Začetnik teme Začetnik teme risim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja vidim da samo ti i slični tebi koji pripadate jednoj od dve "nacionalne" stranke pominjete batine,hapšenja i zatvor, zar ne?

To je i odlika nedemokratskih stranaka......................:rtfm:

A odlika demokratskih stranaka su krađe, lopovluci, ubistva i uništavanje svega čega se dotaknu.

E zato je to predviđeno samo za najveće lopurde tipa Dinkća, Vlahovića, Đlasa i sl. kojih u DS-u i G17 ima na pretek.

Ako ti je mirna savest što se brineš za njih ?

I ja im isto kažem ali ne vredi....Ljudi ne čitaju zakon a hoće da upravljaju gradom...................E svašta...........................

Mislis da gde god zgodno mesto vide, kioKs posade...a posebno mi je muka kad vidim pussy lips Vucica kako trubi o demokratiji, a secamo se kakav je ''demokrata'' bio kad je, kao clan cetnicke srpske nacionalisticke stranke sedeo u vladi sa komunistima kao ministar informisanja...

A odlika demokratskih stranaka su krađe, lopovluci, ubistva i uništavanje svega čega se dotaknu.

E zato je to predviđeno samo za najveće lopurde tipa Dinkća, Vlahovića, Đlasa i sl. kojih u DS-u i G17 ima na pretek.

Ako ti je mirna savest što se brineš za njih ?

A što tvoje vođe nisu tužile te iste koji kradu ,ubijaju i uništavaju već samo izbacuju parole?Ima li i jedan postupak protiv sadašnjih lidera na vlasti zbog takvih gluposti koje ti navodiš?Štio ih ne tužite ako imate dokaze?!?!?!?

Meni je mirna savest samo ne mogu da shvatim zašto ti iznosiš ovde gluposti i to još bez argumenata?

Mislis da gde god zgodno mesto vide, kioKs posade...a posebno mi je muka kad vidim pussy lips Vucica kako trubi o demokratiji, a secamo se kakav je ''demokrata'' bio kad je, kao clan cetnicke srpske nacionalisticke stranke sedeo u vladi sa komunistima kao ministar informisanja...

Pa to da ne pominjemo................Ovde se miševi koji ih brane odmah razbeže i nema ni traga ni glasa od njih kada se to pomene........................

13_364165_18-17.jpg

A što tvoje vođe nisu tužile te iste koji kradu ,ubijaju i uništavaju već samo izbacuju parole?Ima li i jedan postupak protiv sadašnjih lidera na vlasti zbog takvih gluposti koje ti navodiš?Štio ih ne tužite ako imate dokaze?!?!?!?

Meni je mirna savest samo ne mogu da shvatim zašto ti iznosiš ovde gluposti i to još bez argumenata?

Ja nemam vođe.

Koliko znam bilo je svega i svačega pa dolazilo sve do Skupštine. A toliko znaš i ti.

A kako bi oni sami sebe mogli da osude ?

E zato sada kada se promeni vlast biće malo drugačije, počevši od istražnih radnji i postupaka pa na dalje.
Nešto razmišljam, kada ih tako zdušno braniš verovatno su i tebi prljave ruke ?
Sad reci iskreno koliki je tvoj udeo u krađama ?

ps. nezaboravi da Dinkić može odmah u zatvor zbog oružane pljačke banke.

ODJ..I KLINAC!!! Nije politika za decu!!! Idi zabavljaj se sa autićima, šta blejiš ovde!!!:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Odgovori coveku na pitanje: ako imate dokaze, zasto ne podnsete krivicne prijave, nego palamudite kao ''evo sad cemo da ih prijavimo, sutra cim prije, ima vremena...''Treba da vas je sramota da se uopste pojavljujete u javnosti posle svega sto ste uradili Srbiji.

Pa to da ne pominjemo................Ovde se miševi koji ih brane odmah razbeže i nema ni traga ni glasa od njih kada se to pomene........................

Opstepoznata radikalska boljka: kad ih suocis sa argumentima i dokazima, udare brigu na veselje.:mrgreen:

Ja nemam vođe.

Koliko znam bilo je svega i svačega pa dolazilo sve do Skupštine. A toliko znaš i ti.

E zato sada kada se promeni vlast biće malo drugačije, počevši od istražnih radnji i postupaka pa na dalje.

Vlast se nece promeniti.Jedian dobra stvar ovog mrcvarenja jeste sto su Beogradjani dobro shvatili ko je hteo da preda prestonicu radikalskoj bandi, a sve zbog osvete zbog potpunog poraza na izborima.Utuvi sebi u glavu da Srbi vise ne piju prazne price i floskule o patriotizmu.

Ja nemam vođe.

Ti si drugi ILIJA ČVOROVIĆ koliko ja vidim i ko u svakom neistomišljeniku vidi belosvetsku zaveru prema Srbima...........................Ne lupaj gluposti čoveče..............Svi smo mi ovde na ovom 4umu suviše mali za bilo koga od njih..............Ajde dozovi se pameti i nemoj postavljati takva glupava pitanja..............

Ko ga je video, ko su svedoci, zasto niste podigli krivicnu prijavu, zasto niste izveli svedoke u javnost?

Svedoci i netrebaju kada ima verodostojan originalni video snimak.

Ali ipak moram te razočarati. Imaju i svedoci i drugi matreijalni dokazi. Drugi slučaj je što nije bilo moguće podneti optužnicu jer je naše sudstvo "nezavisno" i ne opterećno političkim pritiscima.

Da li se to tebi sviđa ili ne neznam, ali biće po onome :

Ko pita žabe kad se suše bare.

Svedoci i netrebaju kada ima verodostojan originalni video snimak.

Ali ipak moram te razočarati. Imaju i svedoci i drugi matreijalni dokazi. Drugi slučaj je što nije bilo moguće podneti optužnicu jer je naše sudstvo "nezavisno" i ne opterećno političkim pritiscima.

Da li se to tebi sviđa ili ne neznam, ali biće po onome :

Ko pita žabe kad se suše bare.

Aaaa, pa prešli ste sa blanko papira kojim mašete u skupštini kao dokazima na "verodostojne" snimke...................:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Ti si drugi ILIJA ČVOROVIĆ koliko ja vidim i ko u svakom neistomišljeniku vidi belosvetsku zaveru prema Srbima...........................Ne lupaj gluposti čoveče..............Svi smo mi ovde na ovom 4umu suviše mali za bilo koga od njih..............Ajde dozovi se pameti i nemoj postavljati takva glupava pitanja..............

Jesi li ti to već sada počeo da se pereš ?

Odgovori coveku na pitanje: ako imate dokaze, zasto ne podnsete krivicne prijave, nego palamudite kao ''evo sad cemo da ih prijavimo, sutra cim prije, ima vremena...''Treba da vas je sramota da se uopste pojavljujete u javnosti posle svega sto ste uradili Srbiji.

Opstepoznata radikalska boljka: kad ih suocis sa argumentima i dokazima, udare brigu na veselje.:mrgreen:

Odgovorio bi ja njemu, nego je nedokazan i drzak i zato ga drk..m!!! Zašto ti misliš da sam ja za radikale? Nisam uopšte ni za njih ni za DSS ni za SPS! Samo se zalažem da Tadić prizna poraz, jer dok se ponaša ovako isti je Sloba!!! Sećaš li se protesta 96/97? Zar nije slična varijanta? I kakve su to titoističke etikete, ako kažeš nešto protiv Tadića odmah si radikal?

Odgovorio bi ja njemu, nego je nedokazan i drzak i zato ga drk..m!!! Zašto ti misliš da sam ja za radikale? Nisam uopšte ni za njih ni za DSS ni za SPS! Samo se zalažem da Tadić prizna poraz, jer dok se ponaša ovako isti je Sloba!!! Sećaš li se protesta 96/97? Zar nije slična varijanta? I kakve su to titoističke etikete, ako kažeš nešto protiv Tadića odmah si radikal?

:tick::tick:

Poraz!? Kakav bre poraz, jesi li ti video izborne rezultate!?:eek:

ODJ..BI KLINAC!!!! Još si nadmen i drzak ali polako izbiću ti ja to iz glave!!! Moraću da te prevaspitam kada mama i tat nisu!!!:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: ODJ..BI KLINAC!!!

Nisam nadmen i drzak samo želim da te psihički ye.bem uzduž i popreko ovog foruma trovaču mentalno nerazvijeni..........................Pre ćeš od mene popiti dozu dnevne yeb.či.e u mozak nego što možeš ikoga prevaspitati....................:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Back