Svileni negliže

pa gde si ti bio do sad? :lol:

- - - - - - - - - -

Баш тако. Запуштено је бити неиздепилирана, неуредних ноктију и косе, када излазиш а носиш мирис кухиње са собом и не живиш у одржаваном простору, када се забијеш у кућу и постанеш равнодушна према свему, када не одржаваш контакте, не дружиш се, ништа те не радује и не мотивише, инспирише...
Да ли је неко у тренерици, мајици или го, небитно је док тело и даље тражи друго и нуди своје.
Znaš Bogi to tako počinje prvo sa trenerkama. Žena u svom jednoličnom životu u kome služi decu i nekog smorenog i nadrndanog muža uglavnom počne od sebe pa se onda to pretvori u zapuštanje svega i svačega što je okružuje. Život traži neverovatnu energiju svakog dana i ponekad više ne znamo gde smo i zašto smo tu
ima dana kada me mrzi da živim a ne da peglam svilene gajtane na negližeu :lol:

- - - - - - - - - -

Znaš Bogi to tako počinje prvo sa trenerkama. Žena u svom jednoličnom životu u kome služi decu i nekog smorenog i nadrndanog muža uglavnom počne od sebe pa se onda to pretvori u zapuštanje svega i svačega što je okružuje. Život traži neverovatnu energiju svakog dana i ponekad više ne znamo gde smo i zašto smo tu
ima dana kada me mrzi da živim a ne da peglam svilene gajtane na negližeu :lol:

Али то су односи где је проблем прави, дубљи... Ту свилене гаће не помажу. Муж зарозане, безвољне жене неће одлепити за халтерима као таквим, него за млађом, ведром, пуном живота женом/ девојком. И такву ће гледати што пре да скине, да скине.
Нисам против зачина у вези, наопако. Али они не могу закамушфлирати суштину, она је отишла у к.

E'o, razmišljao da li je negliže, kombinezon ili nešto treće...:think:

- - - - - - - - - -

Али то су односи где је проблем прави, дубљи... Ту свилене гаће не помажу. Муж зарозане, безвољне жене неће одлепити за халтерима као таквим, него за млађом, ведром, пуном живота женом/ девојком. И такву ће гледати што пре да скине, да скине.
Нисам против зачина у вези, наопако. Али они не могу закамушфлирати суштину, она је отишла у к.
Suština je retorika, ljubaznost i lepa reč u oba smera.

Lepo si pitala i lepo pokusala da objasnis i prihvatila tudje misljenje, imala jos pitanja, ali...sve znas i sve ti je jasno.

znam ali princip je da svakog otvarača teme prvo klistiraju, onda mu isperu želudac, i za finiš ga pošalju na lobotomiju :lol:

- - - - - - - - - -

Slažem se skroz.
Ali ti ljudi koji odluče da budu zajedno nisu to odlučili zato što su dijametralno suprotni karakteri već su se našli po osnovu istog ukusa za mnoge stvari.
I onda odjednom neko počne da šlajfuje...a druga strana se nađe u čudu.
Obično su to žene koje postanu mame pa dvostruko mame....
Pa pročitaj samo Lunasin post baš me rastužio prizor koji je opisala.....

neće svilen gajtan nikom da vrati vatromet u život, ali će bar učiniti da se žena oseća bolje ženstvenije i zadovoljno
zbog toga što je važno da vodi računa o sebi zbog nje a ne toliko zbog muškarca i sexa

znam ali princip je da svakog otvarača teme prvo klistiraju, onda mu isperu želudac, i za finiš ga pošalju na lobotomiju :lol:

- - - - - - - - - -

Slažem se skroz.
Ali ti ljudi koji odluče da budu zajedno nisu to odlučili zato što su dijametralno suprotni karakteri već su se našli po osnovu istog ukusa za mnoge stvari.

neće svilen gajtan nikom da vrati vatromet u život, ali će bar učiniti da se žena oseća bolje ženstvenije i zadovoljno
zbog toga što je važno da vodi računa o sebi zbog nje a ne toliko zbog muškarca i sexa

То је то :)
Не изгубити себе :)

U principu mrzi me da citam sve. Ali ovo je i moje misljenje svakako. Ima tu jos par njih koje misle slicno...nebitno.
Lepo je iznenaditi partera necim novim. A i zavisi od muskarca...mozemo temu na 20 strane da prosirimo ali cinjenica je da nije svaki ukus isti. Neko voli kozu,neko svilu,neko samo golo telo. Iz licnog iskustva,bila sam sa nekim kome je seksi i da samo smakne trenerice i podigne majcu...a i sa nekim kome ne lepse da nosim nesto bas seksi. A i po meni...i po svakoj logici...cinjenica je da se u trenerci vidi da li je devojka seksi ili nije :D
Tj vidi se kakvu zadnjicu ima. Ne moze da pomogne nikakav seksi ves ako ona nije zgodna. A ako je zgodna onda joj seksi ves ne treba. Sto ne znaci da ne treba partneru prirediti iznenadjenje. Ne vole muskarci ni samo trenerke,naravno.
Ja volim te sire stvari za po kuci...njegova majca,malo duza,ispod guze. I sem majce nista. Nekima je to okidac :D

Tačno, Ko je lep (i zgodan) lep je i zgodan, u trenerci, džaku, negližeu ili uniformi. Lično bih se veoma smorila pored muškarca kojem su redovno potrebni neki ne znam kakvi podsticaji tog tipa, seksi veš, negližei, da bi postigao erekciju.Ako mu se ne diže na zgodnu nagu ženu koja se upravo izvukla iz trenerke i šljampave majce...pffff :roll: Takav za mene nije, nika bio, sad niti će ikad biti. Rđavom ***** svaka dlaka smeta.

- - - - - - - - - -

Slažem se skroz.

:trlja:

Meni je izmamio osmeh :D:heart:

Poslednja izmena:
Užasna sam priznajem , sve te masne ručice na svilenom negližeu...ko će to da trpi :lol:

Ne razumem tu potrebu da se život i vrednost žene svede samo na krevetske vratolomije, kao da sve ostalo ne vredi ni pare.I to je deo života kao i svaki drugi, sve se lepo sklapa u funkcionalnu i zadovoljnu celinu. Nekad odjednom, nekad jedno za drugim...dok su svi zadovoljni i srećni ružno je reći da te njihov život rastužuje.

Poslednja izmena:
Испада да је све нека мука. Све оно што улепшава живот се презентује као обавеза, и деца, и партнер, и секс... Па то је туга. Није прозивка никога овде, свако има лоше дане и периоде и то је најнормалније, него оних који се свим силама труде да нас униште а почели су лукаво од кључног, од породице и здравља, и успева им :(

Ako sam dobro shvatila šta ste imali da kažete
recimo da je u sistemu većine ljudi svileni negliže samo komad odeće rezervisan za one razularene žene što rade ispod crvenog fenjera,
da su upišana deca masne fleke i bljuckanja na garederobi kao i nadrndan kilogramima izdeformisan muž u stvari vrh kome bi trebalo da teži svaka normalna žena.

Okej forumaši sve sam shvatila još koliko vremena imamo dok ne ugase svetla i ne pređu na novi interfejs?

recimo da je u sistemu većine ljudi svileni negliže samo komad odeće rezervisan za one razularene žene što rade ispod crvenog fenjera,
da su upišana deca masne fleke i bljuckanja na garederobi kao i nadrndan kilogramima izdeformisan muž
u stvari vrh kome bi trebalo da teži svaka normalna žena.

Okej forumaši sve sam shvatila još koliko vremena imamo dok ne ugase svetla i ne pređu na novi interfejs?

Pogledaj postove na temi, najviše ružnih epiteta si upravo ti koristila, dok neki imeju da diskutuju i bez njih.

Испада да је све нека мука. Све оно што улепшава живот се презентује као обавеза, и деца, и партнер, и секс... Па то је туга. Није прозивка никога овде, свако има лоше дане и периоде и то је најнормалније, него оних који се свим силама труде да нас униште а почели су лукаво од кључног, од породице и здравља, и успева им :(

nije ništa muka i sve se da lepo organizovati ponekad je na ivici incidenta to pouzdano tvrdim kao majka troje dece.
jedino je bitno kome ćeš dati svu energiju koju imaš i da li ćeš bar uveče pola sata krišom od svih pokloniti samo sebi.

da su upišana deca masne fleke i bljuckanja na garederobi kao i nadrndan kilogramima izdeformisan muž u stvari vrh kome bi trebalo da teži svaka normalna žena.

Никако. Све је то у реду, и све имамо леп веш, али и "луксуз" да нам буде удобно :) а да не утиче на самопоуздање :)

mnogo čitam ljubavne i krimi romane reklo bi se. da li upotrebiš reč koja je otvoreno bezobrazna ili potuljeno bezobrazna nema nikakve razlike.

Potuljeno bezobrazno je kada otvoreno kažem da mi se ne dopada kako etiketiraš ljude, kako ih opisuješ, kakve im etikete lepiš? Muka mi je dok čitam, razmišljam zašto takve reči kuljaju iz tebe na ovoj temi...

Okej Em, idi spremaj ručak vreme je da se razilazimo.

ti sediš i pecaš sentence i rečenice koje ćeš da bolduješ i unosiš mi ih u facu i pokazuješ svima okolo kao primer negativnog razmišljanja....
imaš sjajan profil učiteljke kojoj nedostaje mnogo pedagoškog rada
jer nisi ništa posebno postigla osim što si me isprovocirala da budem još banalnija u svom izlaganju.

A nisam shvatila...jel tema o tome da li zene po kuci nose iscepano,umazano i to sto si ti gore navela,ili o siroj i seksi odeci?
Mislim ako povezujes nosenje trenerica i "kucnih" majci sa ovim...to je tvoje misljenje. Ja ne mislim da je seksi ves nesto sto nikako ne treba da se nosi ili da je to samo za "razularene zene..."
Seksi ves je jako lepa stvar kada na primer zelis nesto drugacije,kada zelis da udovoljis parteru,ili kada se jednostavno osecas lepo i seksi u necemu takvom. Ukus se razlikuje i zenama i muskarcima. Ja ne mogu da nosim usko po kuci. Ne mogu da se doterujem nesto posebno. Ali muskarcima sa kojima sam ja bila je itekako seksi kad obucem trenerku koja mi lepo stoji. Jer upravo u trenerci sve dodje do izrazaja.....lako dupe utegnuti u farmerice. Sto ne znaci da su te trenerice stare,pocepane,masne od pomfrita itd. Jednostavno volim udobnu odecu

Back