Svileni negliže

У, а теби непријатно :zcepanje:

Rekoh, samo napred.

C8FB30654A2F539BECF53D77A019E11A459D6817

cekajte, ako sam dobro razumela, ako nisi zgodna,ako imas celulit, jedes testeninu svaki dan i mozda si malko i debela (bogi, ne citaj, slosice ti se), imas sise, nemas dupe ili obrnuto, jednom recju, ako ti i ta ebena kucna trenerka ne stoji kao kim kardasian ili bar njenoj kevi, mozes samo da se tiho povuces. jer zgodnoca je garant uspesnog i plodonosnog seksualnog zivota.
muz/decko/partner ce te svakako odjebati u nekom trenutku zbog zgodnije, ne nuzno i mladje,
jer za bolje i nisi.
znaci, ne samo da postoje odredjeni kriterijumi oko izbora seksi garderobe, vec i ta garderoba ne znaci nista, ako nije na izvajanom telu?

cekajte, ako sam dobro razumela, ako nisi zgodna,ako imas celulit, jedes testeninu svaki dan i mozda si malko i debela (bogi, ne citaj, slosice ti se), imas sise, nemas dupe ili obrnuto, jednom recju, ako ti i ta ebena kucna trenerka ne stoji kao kim kardasian ili bar njenoj kevi, mozes samo da se tiho povuces. jer zgodnoca je garant uspesnog i plodonosnog seksualnog zivota.
muz/decko/partner ce te svakako odjebati u nekom trenutku zbog zgodnije, ne nuzno i mladje,
jer za bolje i nisi.
znaci, ne samo da postoje odredjeni kriterijumi oko izbora seksi garderobe, vec i ta garderoba ne znaci nista, ako nije na izvajanom telu?

Наравно да не.
Опет се враћамо на суштину и енергију :heart:

- - - - - - - - - -

И што одмах мене спомињете где се спомиње вишак. Прва одувек тврдим да жени после 40. боље стоји 5 кг више него мање. Лице не сме да испашта због тела.
Нити ја форсирам савршено. Ко је уопште такав? Само правим разлику између који кг више и дебелог = нездравог.

jer za bolje i nisi.

tako nekako, al necemo da se vredjamo :heart:

jer za bolje i nisi.

Prva sam koja smatra da je površno ljude posmatrati isključivo po osnovu fizičkog izgleda, ali, još manje ću podržati zabadanje glave u pesak. Pod jedan, činjenica da da su muškarci, pa i dosta veliki procenat žena, najpre privučeni fizičkim izgledom. Ako je reč o dugogodišnjoj vezi, ne znam za ostale, ali da, nas dvoje držimo do fizičkog izgleda, ne samo zbog negližea, trenerki, večernjih haljina i odela, nego zato što je ZDRAVO voditi računa o svojoj težini, o tome koliku količinu hrane unosiš u sebe i zdravo je baviti se fizičkom aktivnošću.

Ko neće ne mora, ali ta vrsta "političke korektnosti" i ju, ju, ju isčuđavanja što će pre čoveka privući neko privlačan nego obrnuto licemerna je. U najmanju ruku. Tražim zgodnog muškarca, pored ostalog, da. I ne, neće me privući neko sa mešinom od dva metra u obimu. Eto tako.

jer za bolje i nisi.

....i ako su takve, nisu kao ONE..:lol:

Ne razumem tu potrebu da se život i vrednost žene svede samo na krevetske vratolomije, kao da sve ostalo ne vredi ni pare.I to je deo života kao i svaki drugi, sve se lepo sklapa u funkcionalnu i zadovoljnu celinu. Nekad odjednom, nekad jedno za drugim...dok su svi zadovoljni i srećni ružno je reći da te njihov život rastužuje.

Ali ko je to rekao?
Ta iskljucivost sa kojom citas postove je stvatno cudna. Jos kada ih citiras i „prevedes“ na svoj jezik stvarno se pitam kako ti funkcionise mozak?!
Na ovoj temi se prica o jednom segmentu zivota, ali to ne znaci da se zanemaruju neki drugi i da to drugo ne postoji.

znam ali princip je da svakog otvarača teme prvo klistiraju, onda mu isperu želudac, i za finiš ga pošalju na lobotomiju :lol:

- - - - - - - - - -

Slažem se skroz.
Ali ti ljudi koji odluče da budu zajedno nisu to odlučili zato što su dijametralno suprotni karakteri već su se našli po osnovu istog ukusa za mnoge stvari.
I onda odjednom neko počne da šlajfuje...a druga strana se nađe u čudu.
Obično su to žene koje postanu mame pa dvostruko mame....
Pa pročitaj samo Lunasin post baš me rastužio prizor koji je opisala.....

neće svilen gajtan nikom da vrati vatromet u život, ali će bar učiniti da se žena oseća bolje ženstvenije i zadovoljno
zbog toga što je važno da vodi računa o sebi zbog nje a ne toliko zbog muškarca i sexa

Zašto te je rastužio prizor zdravog, veselog i energičnog deteta koje proždire svaki minut roditeljskog dana tokom svog budnog vremena?
Ti si temu postavila tako. Nisi pitala kako se posvećujemo partneru u retkim momentima slobodnog vremena, uveče u smiraj dana ili vikendom kad se razgužvamo makar od poslovnih obaveza. Ne, pitala si čime to održavamo plamen u braku 24/7?
Ja ga ne mogu održavati u svilenom negližeu niti u pantalonama na crtu prosto iz praktičnih razloga, jgba, dvogodišnjaci najveći deo svog vremena jesu musavi, što od hrane, što od bojica što od slina.
Faza i kao takva će proći, žmu ako je valjan će me želeti i u majici umrljanoj bananom, a ako neće - široko mu polje, neću ga zadržavati.

Prva sam koja smatra da je površno ljude posmatrati isključivo po osnovu fizičkog izgleda, ali, još manje ću podržati zabadanje glave u pesak. Pod jedan, činjenica da da su muškarci, pa i dosta veliki procenat žena, najpre privučeni fizičkim izgledom. Ako je reč o dugogodišnjoj vezi, ne znam za ostale, ali da, nas dvoje držimo do fizičkog izgleda, ne samo zbog negližea, trenerki, večernjih haljina i odela, nego zato što je ZDRAVO voditi računa o svojoj težini, o tome koliku količinu hrane unosiš u sebe i zdravo je baviti se fizičkom aktivnošću.

Ko neće ne mora, ali ta vrsta "političke korektnosti" i ju, ju, ju isčuđavanja što će pre čoveka privući neko privlačan nego obrnuto licemerna je. U najmanju ruku. Tražim zgodnog muškarca, pored ostalog, da. I ne, neće me privući neko sa mešinom od dva metra u obimu. Eto tako.

:čita ovo dok proždire i poslednju štanglu milke od 100 grama:

Zašto te je rastužio prizor zdravog, veselog i energičnog deteta koje proždire svaki minut roditeljskog dana tokom svog budnog vremena?
Ti si temu postavila tako. Nisi pitala kako se posvećujemo partneru u retkim momentima slobodnog vremena, uveče u smiraj dana ili vikendom kad se razgužvamo makar od poslovnih obaveza. Ne, pitala si čime to održavamo plamen u braku 24/7?
Ja ga ne mogu održavati u svilenom negližeu niti u pantalonama na crtu prosto iz praktičnih razloga, jgba, dvogodišnjaci najveći deo svog vremena jesu musavi, što od hrane, što od bojica što od slina.
Faza i kao takva će proći, žmu ako je valjan će me želeti i u majici umrljanoj bananom, a ako neće - široko mu polje, neću ga zadržavati.

:heart:

Citam ovo sto pise Lunasa i...ovde postoji izraz (bukvalan prevod) „helihopter mama“. To su mame koje sve sa lakocom stizu. Deca su im uvek uredna, poslusna, laka za gajenje, one uvek top doterane, kuca blista, uvek su nasmejane, stignu i u pozoriste, na izlozbu, koncert, vode bogat socijalni zivot, angazuju se i oko drugih, pa ove ostale kojih je mnogo vise dobiju kompleks nesposobnjakovicki... :D

Ако, ако...
А то млада... Хахахаха... Питам сина могу ли оваква напоље, нешто сам сва била буди Бог с нама. Каже он: као да је важно. Ти си матора. Ионако те нико не гледа :zcepanje:

Kada sam imala 15-16 godina i meni su osobe preko 30 bile kao Metuzalemi. :D Tako sam nekako tu razliku u godinama dozivela, kao nesto ogromno.
A sada sam sama u tom metuzalemskom dobu. :D

Back