Svileni negliže

А шта фали и шљампавом. Ако сам у његовој мајици јер ми је удобна. И ако он зна шта је испод.

Bas tako,meni je ponekad taj prizor,u mojoj majici lepsi nego u bilo kakvom svilenom neglizeu... :)
Па коме би било занимљиво да нема :lol:
Iskreno meni nisu zanimljiva prozivanja na ovim temama.
Na politici su pravilo,naravno.

Ljudska nesigurnost iskazana kroz nemogucnost da se prihvati drugacije misljenje. Tu su odmah ide na barikade... :)

Reputaciju kao vata bih ti dao da mi sistem dozvoljava..:think:

Potpuno je regularno voleti i korbač, naravno, u kaputu, gojzericima i toploj vunenoj kapi ali si u tom slučaju dolutala daleko od svog atara na ovu temu.

a sto tebi smeta sto em ne voli da nosi neglize?

pa nece s eoblaciti, a ni svlaciti zbog tebe. :lol:

i sta fali kaputu i toploj vunenoj kapi. koliko se secam brando je u filmu poslednji tango u parizu nosio kaput i kapu i to mu nista nije smetalo.

a u gunjuu uvek mozemo da se igramo mlade pastirice koja nosi rucak radnicima. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

i tako skakuce mlada pastirica u platnenoj haljini sa keceljom, vezane dve kike i stize na pasnjak sa korpom u kom je rucak. i iskoci vuk pred nju. :zcepanje:

- - - - - - - - - -

tako mi srecica nesto namestao oko sijalice na merdevinama i bio u staroj trenerci i majici, da se ne uprlja jel...i bas tada mene spopadne da ga dohvatim. al sam se obuzdala samo iz razloga sto me je bilo strah da ne padne sa merdevina. a sve sam se ispod sunjala. :mrgreen:

a sto tebi smeta sto em ne voli da nosi neglize?

pa nece s eoblaciti, a ni svlaciti zbog tebe. :lol:

i sta fali kaputu i toploj vunenoj kapi. koliko se secam brando je u filmu poslednji tango u parizu nosio kaput i kapu i to mu nista nije smetalo.

Otkud ti ideja da mi smeta a pre svega da očekujem da se ona svlači? Zapravo je omanja grupa zagovornica slojevitog odevanja ovde počela da omalovažava afinitete neistomišljenika.

Dakle nisam ja negativac u ovoj fabuli.

a u gunjuu uvek mozemo da se igramo mlade pastirice koja nosi rucak radnicima. :mrgreen:

Ako to vas to motiviše imate moju punu podršku.

Otkud ti ideja da mi smeta a pre svega da očekujem da se ona svlači? Zapravo je omanja grupa zagovornica slojevitog odevanja ovde počela da omalovažava afinitete neistomišljenika.

Ako to vas to motiviše imate moju punu podršku.

ja sam napisala da ne bih mogla svaki dan i kod kuce da budem full sredjena, jer mi treba i opustanje, a nisam takva ni kada izlazim radi dnevnih obaveza. kako cu se obuci zavisi od prilike.

sto se tice motivacije svakoga motivise nesto drugo, a neglize u ovoj temi predstavlja sve ono sto motivise partnera, znaci ne bukvalno svileni neglize.

- - - - - - - - - -

a neglize imam par komada u vise boja, imam i haltere, imam i samodrzece carape, imam i gacke za spec prilike i imam i obicne pamucne gace (nisu iscepane :lol:) radi udobnosti.

:lol:

Bas tako,meni je ponekad taj prizor,u mojoj majici lepsi nego u bilo kakvom svilenom neglizeu... :)

Ма, нису овде прозивања ни приближно тако озбиљна као на Политици...
Овде нема ни увреда, само мало жешће расправе.

To nije istina, prvo su počeli da omalovažavaju žene koje ne vole da se oblače u sexi odeću. Ovo je sa druge strane teme:

nisi daleko od istine da se žene na neki način brane od sexa takvim slojevitim odevanjem, mislim da ima trenerku pa frotir čarape i pantofne dzemper i jeleče hladno je zimi po kućama

ali evo ti si pisala o tome kako deca uništavaju seksualni život pre neki dan pa sam htela da prodiskutujemo o tome šta ga onda sastavlja
ako to nije vizuelni momenat šta je onda
da li to znači da su se naši muževi pretvorili u svaštoebe zato što I’m je svejedno da li su nagarili sexi macu ili gomilu zimske odeće ispod koje se nalazi žena koju je Voleo da tuca

onda se jos pitam ako je odabrao zenu koja mu se vizuelno uklopila u ukus a sada gleda nesto sasvim drugacije
da li on nju vidi onakvu kakva jeste ili onako kako je zamislja
to je osecaj kao da si u kaleidoskopu to nijeno normalno biće ne moze da gleda duze od deset minuta
:lol:

imam jos pitanja
vraticu se kasnije

Rečeno je da se sexi maca pretvorila u rugobu jer ima slojevitu udobnu odeću....:roll: i da to normalno biće ne može da gleda duže od 10 minuta...da im je partner postao svaštoeb...

Poslednja izmena:
Hvala na uključenju
Samo ako dozvoliš da prokomentarišem.
Lepoj ženi ne treba, ružnoj ne pomaže.

Na početku posta kažeš da ne voliš a na kraju da ipak jedva čekaš da virneš ispod suknje znači da možda štopuješ svoj seksualni impuls i samo kad partnerka obuče seksi veš znači da je spremna za fizičku ljubav

Znači nije u pitanju hepi aur jednom mesečno ili jednom kvartalno
Nisam imala na umu da vas ispitujem kako lovite jednokratno priliku za sex to me ne interesuje već me zanima kako ono što pominje Čičak a ne zna da objasni

kako čuvate vaš seksualni život od raspada konstantno i kakve ste navike uspostavili da se vaš partner ne bi osetio zapostavljeno i uvređeno.
Mene bi da sam muško uvredilo kada bi moja žena svakog dana šetala po kući obučena u dimije.

Izvini na kasnom odgovoru, tek sam sad došao.
Jasno sam napisao da, ako već oblači sexy veš, da bi mi to više odgovaralo prilikom nekog izlaska ili slično, pa da se igramo na tu temu, a uopšte mi to nije preduslov za sexualno uzbudjenje.
A što se mene tiče redovni sex sa nekom osobom mora da vodi u kolotečinu, gde umesto strasti prelazi u igricu (što uopšte ne mora da bude loše). Najbolje se leči apstinencijom, kad se ne vidimo nekoliko dana, pa se uželimo jedno drugog.
I da ponovim - negližei u kući mi uopšte nisu interesantni.

ok, evo:

Rekla si da žena koja ne nosi negliže nakon xy godina braka nema potrebu da ugodi partneru i da ga vidi zadovoljnog, i da je to bez čari. Znači, negliže mora da se nosi inače će partner ostati nezadovoljan i razočaran, bez čari.:mrgreen:

Da em.
To je moje misljenje.

Mozda neciji muz voli da vidi svoju zenu obucenu i kao muskarca
Osisanu kao muskarca
Itd

Ne svileni negliže je samo sinonim za seksualnu kariku koja drži dvoje na liniji želje za vođenjem ljubavi

Inače Može da bude i šatorsko krilo ako vas to pali...

Nije u pitanju taj mali grešni svileni komad tkanine već ono što sam inicijalno pitala u uvodnom postu
koliko izgled i oblačenj u kući utiče na bliskost partnera i želju za seksom?

Lepo si pitala i lepo pokusala da objasnis i prihvatila tudje misljenje, imala jos pitanja, ali...sve znas i sve ti je jasno.

Da em.
To je moje misljenje.

Mozda neciji muz voli da vidi svoju zenu obucenu i kao muskarca
Osisanu kao muskarca
Itd

U redu, ja sam još u prvom postu rekla da odeća nema nikakve veze, ako si mu poželjna, bićeš to i u 2 broja većoj majici. Znači da smo nas dve zaključile naš razgovor na ovu temu još na samom početku, ne slažemo se. Nema smisla da se uvek iznova začudimo kad se neko pojavi sa istim takvim mišljenjem, koje je različito od našeg.

Za i protiv obaveznog "negližea", prebrojmo se i tema može da se zatvori.

Poslednja izmena:

U principu mrzi me da citam sve. Ali ovo je i moje misljenje svakako. Ima tu jos par njih koje misle slicno...nebitno.
Lepo je iznenaditi partera necim novim. A i zavisi od muskarca...mozemo temu na 20 strane da prosirimo ali cinjenica je da nije svaki ukus isti. Neko voli kozu,neko svilu,neko samo golo telo. Iz licnog iskustva,bila sam sa nekim kome je seksi i da samo smakne trenerice i podigne majcu...a i sa nekim kome ne lepse da nosim nesto bas seksi. A i po meni...i po svakoj logici...cinjenica je da se u trenerci vidi da li je devojka seksi ili nije :D
Tj vidi se kakvu zadnjicu ima. Ne moze da pomogne nikakav seksi ves ako ona nije zgodna. A ako je zgodna onda joj seksi ves ne treba. Sto ne znaci da ne treba partneru prirediti iznenadjenje. Ne vole muskarci ni samo trenerke,naravno.
Ja volim te sire stvari za po kuci...njegova majca,malo duza,ispod guze. I sem majce nista. Nekima je to okidac :D

U redu, ja sam još u prvom postu rekla da odeća nema nikakve veze, ako si mu poželjna, bićeš to i u 2 broja većoj majici. Znači da smo nas dve zaključile naš razgovor na ovu temu još na samom početku, ne slažemo se. Nema smisla da se uvek iznova začudimo kad se neko pojavi sa istim takvim mišljenjem, koje je različito od našeg.

Za i protiv obaveznog "negližea", prebrojmo se i tema može da se zatvori.

Haha Em, što se nerviraš ni ja ne nosim svileni negliže ali priznaj baš se zakuvalo

Utukoh pola sata svog života na prljavuše i frigiduše :lol:

Najviše volim da kuvam nedeljni ručak pored otvorenog prozora u bodystockingsu, tu žmu, tu dete, tu komšiluk, uzbuđenje na sve strane. Pa još ako prsne vruća supa po meni, ajao!
I tek otisci musavih ruku i obraza na golom dupetu u tangama, seksi ez hel :lol:

Interesuje me šta žene misle o odeći koju bi trebalo nositi po kući
Da li je važno da ta garderoba bude komotna i udobna za razne kućne poslove ili odmaranje u fotelji
ili bi ta garderoba trebalo da bude skockana i seksi jer i muz voli da gleda u nesto privlačno
a ponekad i neko pozvoni na vrata recimo poštar :lol:

Kako se vi krećete po kući? Da li se presvlačite posle posla ili pržite pomfrit u haljini koju ste nosile na posao?
Dugi niz godina nosila sam po kući trenerke i dukseve te široke i nepregledne stvari a onda mi je iznenada seksualni život Zamro u potpunosti - kaže jedna supruga
Pitam se koliko energije za pokretanje seksualnog nagona kod muškarca je potrebno dok gleda u trenerku svoje žene čiji se pamuk rastego na duupetu do neprepoznatljivosti?

Da li je seksualni život u braku u direktnoj vezi sa šljampavom kućnom odećom?
Šta vi mislite?

- - - - - - - - - -

7ce8406d-0d1a-4b7b-9005-f341b74eddc3

Žena po kući treba da bude obučena tako da može da otvori vrata kad neko pozvoni i da te ne osramoti pred komšijama. :mrgreen:

I šta meni znači neka svila i kadifa, neki negližei i slične pizdarije kad ja znam da je ispod ono telo koje me je toliko puta popalilo i dovelo do ludila. :per:

Znači trenerka, bar za broj veća, da imam mesta da se pod nju zavučem. :cool:

Back