gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
Zahvaljujuci minozloz timu, taj fotobrzidelitofobni pokret je unisten...
- - - - - - - - - -
Ale!..
- - - - - - - - - -
Ale!..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zahvaljujuci minozloz timu, taj fotobrzidelitofobni pokret je unisten...
- - - - - - - - - -
Ale!..
Он ти је главни заговорник покрета против брзог брисања фотки, а увек све види
Pa bunim se jer sam milion puta propustio sliku.
Sad me usralo.
Interesuje me šta žene misle o odeći koju bi trebalo nositi po kući
Da li je važno da ta garderoba bude komotna i udobna za razne kućne poslove ili odmaranje u fotelji
ili bi ta garderoba trebalo da bude skockana i seksi jer i muz voli da gleda u nesto privlačno
a ponekad i neko pozvoni na vrata recimo poštar
Kako se vi krećete po kući? Da li se presvlačite posle posla ili pržite pomfrit u haljini koju ste nosile na posao?
Dugi niz godina nosila sam po kući trenerke i dukseve te široke i nepregledne stvari a onda mi je iznenada seksualni život Zamro u potpunosti - kaže jedna supruga
Pitam se koliko energije za pokretanje seksualnog nagona kod muškarca je potrebno dok gleda u trenerku svoje žene čiji se pamuk rastego na duupetu do neprepoznatljivosti?
Da li je seksualni život u braku u direktnoj vezi sa šljampavom kućnom odećom?
Šta vi mislite?
- - - - - - - - - -
1 Trenerke su odvratne i trebalo bi ih zabraniti zakonom.Interesuje me šta žene misle o odeći koju bi trebalo nositi po kući
1 Trenerke su odvratne i trebalo bi ih zabraniti zakonom.
2 Nosim malu crnu haljinu, zimi vunenu, leti pamucnu, do kolena, camac izrez, udobno je, a ipak licim na zenu, a ne na repera
3 Ne znam da li bas odeca utice na seksualni zivot, pre ce biti stanje svesti u kojem izabres da nosis nesto odvratno, znaci da si se skroz odjavila...
Ja sam video
E sad ce da te mrzi vecina muskog dela foruma
1 Trenerke su odvratne i trebalo bi ih zabraniti zakonom.
2 Nosim malu crnu haljinu, zimi vunenu, leti pamucnu, do kolena, camac izrez, udobno je, a ipak licim na zenu, a ne na repera
3 Ne znam da li bas odeca utice na seksualni zivot, pre ce biti stanje svesti u kojem izabres da nosis nesto odvratno, znaci da si se skroz odjavila...
Mnogo te dugo nije bilo1 Trenerke su odvratne i trebalo bi ih zabraniti zakonom.
Skoro nam je pokroviteljski održao lekciju kao da nam je striko Evo I sad me sramota sto mi je forumska javnost videla gole kriškeI ja ga mrzim.
Skoro nam je pokroviteljski održao lekciju kao da nam je striko Evo I sad me sramota sto mi je forumska javnost videla gole kriške
Skoro nam je pokroviteljski održao lekciju kao da nam je striko Evo I sad me sramota sto mi je forumska javnost videla gole kriške
Имали су шта и да виде
Имали су шта и да виде
Zlikovci ženski
Види, кладим се да је много глава лупало о зид због Перфи
Јел сад боље