Svi me zezaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao i ja imam jednog takvog u odeljenju...Pricha kao p****ca, tako i hoda, naravno shlihtara, itd...Ali ja kad pricham s njim i prodje neka dobra riba, a on : Uh, kako bih ovu...". I onda skapiram da nije gay. Ne morash da nadjesh ribu da bi pokazao drugima da nisi gay, samo im daj shto vishe povoda da pomisle suprotno...

nemoj da se palis na to,i mene su zezali za svasta ali ti da bi se odbranio reci im;"Da,ja sam gay!sto,jel ste mozda ljubomorni?"

Ovo nemoj nikako da radis samo ces pogorsati stvar!!!Moj saveti su
1.Ako si jaci od njih isprebijaj majmune!
2.Nadji devojku!
3.NE znam kako izgledas mozda te zbog toga zezaju pocni da vezbas(tegovi,sklekovi..)!
ili
4.Pocni da treniras boks (za ovo ti niko nece reci da treniraju ped.) moze i karate ili streljstvo!!

Ne znam za tvoj slucaj ali u ostalim slucajevima ako cooliras te sto te zezaju prestace. A ako vide da se ti oko toga potresas samo ce nastaviti. ;)

To pali u osnovnoj a ne u srednjoj!!!Raloni jesi li u osnovnoj ili srednjoj skoli???Sigurno te zezaju zato sto se druzis puno sa devojcicami,ne bavis se sportom,puno ucis i izgeldas kao retard i pricas kao devojcica,ovim te ne ismevam vec analiziram stvari!!!!Evo jos sam se jednog saveta setio pocni da s oblacis kao darker okaci oko vrata pentagram i pocni da slusas metal i onda ce te zajebavati da si satanista i narkoman!!!BOLJE I TO NEGO DERPE!!
Ili pocni da treniras neki sport,smanji ucenje malo popusti u skoli,kad ides ulicom ispravi se i kad si kuci sto vise se deri da promuknes i da imas opasniji dubok glas!!!Valjda sam pomogao!!!!

uf koje su ti ideje ........
nemoj ....ni da popustis u skoli ....... nemoj ni da se deres ......nemj ni da pocnes da slusas metal jer to nisu ciste stvari ....... budi kakav i jesi ..samo cooliraj .....

uf koje su ti ideje ........
nemoj ....ni da popustis u skoli ....... nemoj ni da se deres ......nemj ni da pocnes da slusas metal jer to nisu ciste stvari ....... budi kakav i jesi ..samo cooliraj .....

hahahaha :mrgreen::mrgreen: ulepsate mi dan ovakvim postovima [ovaj noc]

mada ti ni ja ne bih preporucio metal jer brate mene od toga boli vugla... ne znam kako to moze neko da slusa ali ozbiljno...al mi je smesno...

nemoj ni da se deres ni da budes kakav jesi... odseli se! Nabavi skuter, neki extra mobilni i uzivaj u novom identitetu :mrgreen:

ja sam nasla da odgovaram na ovu temu...i ja druga zezam da je derpe...ali nije...ima ribu...drugariccu iz razreda...mislim da ne treba da shvatas ozbiljno to sto te zezaju...ali ako ti smeta to toliko...uzmi i ti njih zezaj...smisli neku salu na njihov racun... boli te ***** ...sto ti ne mozes a oni mogu :D moje misljenje
ali izgleda da ja nemam cime da mislim :P :D

Ufffffffff.... Izvinite shto nisam dugo dolazio. Internet mi bio u kvaru.... E,ovako... Nemam slike ronalda, beckama u phonu..... Nisam isfeminiziran, osnovna shkola, oblachim se malo, ALI MALO,modernije od ostalih.Npr. Nemogu da podnsem kad neko nosi trenerku, i to one kineske, u skoli,ja sam jeansyboy. Ponekad obuchem sivu trenerku.... I imam majice iz timeouta, a ovi iz moje shkole svi u trenerkama. (Mislm.......). Nemogu, tachnije NECU, da se bijem, jer ovi iz blokova kad te uvate...... Uffff... Neznam shta vishe.... Ah da, devojku, imao sam ih nekoliko, sad trebam sa jednom da se smuvam... I tako.... ali, neznam, i dalje me prozivaju..... Kreteni. Nedruzim se PREVISHE sa devojchicama (ali neznachi da se uopshte nedruzim, mislim gotivne su za neke savete....), ne uchim ko najgori retard. Sa ovima iz mog odeljenja se nebijem, iz prostog razloga, stoka se bije, a necu kuci da dolazim u modricama..... Eh, da! Chitam bravo (pa me i zbog toba za*****), slusham stranu muziku, ne podnosim narodnjake, nash rep.... I tako..... Sve u svemu, hvala na savetima (i vredjanjima.....). Eto, ja sam vam dao svoj opis, pa sad vi svatite, i recite mi u chemu je problem....Hvala....

Eh, da! I trenirao sam odbojku, prestao sam! Sad idem u teretanu (mislim plochice......) xexexexexxexex. Ne bi da se Falim!!!!

Posto te vec zaјebavaju i ovako i onako, bar im daj razlog. Kad ti neko dobacuje ti kreni da ga juris da ga naguzis, vataj ga za bulju, tuki, kreni da mu krljnes zvaku i tako to. E, onda kad se junosha nadje uvredjen i krene u fazonu "Nemoj da ti јebem mater, pederu jedan... ", tu ti nastupas... leva-desna, lakat, koleno, shut-kick u glavu, na pod. Pa ga uvatis za kragnu, odvuces do vrata i zatvoris jedno pe'-shes' puta. Onda uzmes najblizu stolicu i bijes ga s njom do iznemoglosti.
Posle toga ce sigurno da te gledaju drugim ocima :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back