Svi me zezaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma znate kako kazu ko se ljuti uvale mu ... .E sad kako bi bilo da uzmes i izlupas nekog iz te grupe,onako malo mu polomis rebra i da vidis kako prestaje zezanje.Ako ne mozes u grupi izlupas nekog od njih,kad naletis da je sam i to ti je to.***. sad ima fora da ako izlupas nekog od njih da posle izlupaju oni tebe ali jbs ga imas i ti valjda drustvo.

Eto rešenja :D
Pa kad ih modelsica startuje... ima da požele da su gay!

A ti ih kuliraj...
A tu su uvek i rečenice... "Gay mi kaže"
"Gay ti tata, poštar te pravio!" i takoc... ima još gomila... ;)

hahahaahahahahahaahahahahahahaahahah :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: :super:

Nego da se vratim na temu... znam da su danasnji klinci mnogo pametniji, mnoge stvari su im dostupnije nego sto su bile nama, ali da se jos uvek bave takvim stvarima...to je malogradjanstina....zezas nekog da je gay...i sta sad? osvojio si krov sveta? :thumbdown:

Jednog mog druga iz osnovne su svi zezali da je gay... Ali decko je toliko isfeminiziran da je samo to i moglo da se pomisli.... A i ponasao se kao devojcica, i to kao najgora slihtaretina kakve umeju da budu klinke u prvom osnovne......
Nego ti lepo nadji sebi devojku i prosetaj je malo po skoli, pa da vidis sta ce da ti kazu.... Ali, kao sto Hari_Haler rece, nemoj da pomisle da imas devojku samo da zamaskiras to sto ti govore. Ma, uostalom, oteraj ih sve u 3 majcine!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back